Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Καλησπέρα
Φαντάζομαι χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλα με μια αναζήτηση δεν βρήκα κατι που να δινει απάντηση.
με το global shipping program του ebay, ποσο σίγουρο είναι οτι δέν θα υπάρξουν αλλές τελωνειακές χρεώσεις σε αντικείμενα που εχουν γίνει παραγγελία απο αμέρικη, η απο άλλες χωρες εκτός Ε.Ε.?

Δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, makfil είπε

Δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

οποτε ειναι σίγουρο οτι δεν θα υπαρξει καποια εξτρα χρέωση περα απο οτι θα πληρωθει στο ebay?

Επεξ/σία από TasosPk
Δημοσ.

Απάντησα ότι δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

Αν θα στραβώσει η δική σου παραγγελία, τότε θα  το γράψεις εδώ.

Τίποτε δεν είναι σίγουρο στις αγορές από τρίτες χώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σε όλους. 

Αγόρασα ένα αντικείμενο από το ebay άξιας 120gb pounds +30gb pounds μεταφορικά (το αντικείμενο ήρθε μεσώ της Pitney Bowes μεταφορικής του ebay - Global Shipping Program ) .Το αντικείμενο είχε ένα μικρό πρόβλημα και μεσώ μηνυμάτων κανονίσαμε με τον πωλητή να μου κάνει μια επιστροφή 10gbp, άλλα μου ζήτησε να κάνω request return μέσα από την πλατφόρμα του ebay. 

Όλα έγιναν όπως τα συμφωνήσαμε, άφησα και την θετική μου αξιολόγηση και έπειτα μου ήρθαν 2 mails, ένα με τα 10gb pounds refund από τον πωλητή και ένα με 26gbp refund από την Pitney Bowes Limited. 

Τι έγινε? Τα 26gbp χρήματα τραβήχτηκαν από την μεταφορική του ebay, σωστά? Υπάρχει περίπτωση να τραβήχτηκαν από τον πωλητή? 
Ρωτάω γιατί δεν θέλω να έχω πρόβλημα με τον πωλητή και θέλω να αγοράσω ξανά από αυτόν. 

Δημοσ.
Στις 5/8/2019 στις 5:18 ΜΜ, makfil είπε

Απάντησα ότι δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

Αν θα στραβώσει η δική σου παραγγελία, τότε θα  το γράψεις εδώ.

Τίποτε δεν είναι σίγουρο στις αγορές από τρίτες χώρες.

Allright
Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα,

περιμένω ένα δέμα απο μαλαισία και στο 17track.net μου εμφανίζει τα παρακάτω στοιχείa

Αριθμός: UC729009416MY
Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν
Χώρα: Μαλαισία -> Ελλάδα
Προορισμός:

Αφετηρία:
2019-08-05 12:19, In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece
2019-07-27 12:20, In Transit, Dispatch PreAlert to Greece
======================================
Powered by www.17track.net

Το "In Transit, Item Posted Over The Counter to Greece" τί σημαίνει?

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Για αγορά απο ebay Κινα ηλεκτρονικό είδος αξίας 180Ε ποσο να υπολογίζω το κόστος τελωνείου. 

Το ίδιο το βρίσκω απο ευρώπη με τα διπλάσια 350 ε.  τι λέτε?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, manosbr είπε

Καλησπέρα, 

Για αγορά απο ebay Κινα ηλεκτρονικό είδος αξίας 180Ε ποσο να υπολογίζω το κόστος τελωνείου. 

Το ίδιο το βρίσκω απο ευρώπη με τα διπλάσια 350 ε.  τι λέτε?

180*24% +20€ + δασμός που εξαρτάται από το αντικείμενο

Δημοσ.

καλημερα , μολις παρελαβα την οθονη απο κινα ebay.co.uk  . οπου πληρωσα 210 και με βαση την περιγραφη θα ειχε  android 9 pie , κ θα ειχε το μοντελο μου seat ωστε να δουλευουν τα χειριστηρια κ να δειχνει κατι πληροφοριες οπως ανοιχτει πορτα κτλπ .  λοιπον η οθονη εχει τελικα  android 8 κ δεν εχει το μοντελο seat , τ κανουμε ? δεν θελω να την στειλω πισω . τ δικαιωματα εχω ? να κανει ενα refund ? μερικο ? να επιστρεψει ολα τα χρηματα ? τ κανουμε ? 

Δημοσ.

Καλησπερα,αγορασα γυρω στις 15/7 κατι ραμ απο ebay με estimated delivery 9/9.Εντωμεταξυ ο πωλητης πρεπει να ειναι απατεωνας γιατι το feedback του απο 90+ απο την στιγμη της παραγγελιας σημερα εχει πεσει στο 70+.Στις πρωτες επικοινωνιες μας μου εdωσε ενα τρακινγκ(το οποιο δεν ηταν registered air mail) που ελεγε οτι πηγαινε Παρος Ναουσα ενω εγω μενω κεντρικη Ελλαδα,και οταν του το ειπα μου ειπε πως καποιες φορες γραφει λαθος!!Το θεμα ειναι πως θα δικαιωθω απο το ebay αλλα θα πρεπει να περιμενω μεχρι την εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης?Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω,να τον αναφερω δλδ στο ebay οτι δλδ εχει πεσει τοσο δραματικα το feedback του ετσι ωστε να ζητησω τα λεφτα μου ποιο συντομα??Εντωμεταξυ εχει αλλαξει και username στο ebay!!!!

Δημοσ.

Αφού  η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 9/9  δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Μετά την ημερομηνία αυτή θα κάνεις τις ενέργειές σου.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα θελω να ρωτησω κατι.εκανα ενα προφιλ στο ebay την εφαρογη και συμπληρωσα τα στοιχεια μου.οπως που μενω ταχυδρομικο κωδικα και αλλα.αυτα ολα τα εγραψα στα αγγλικα.κανονικα πρεπει να τα γραψω στα ελληνικα;οχι;το ποσο το οποιο κοστιζει το αντικειμενο ειναι 5 ευρω με τα μεταφορικα γραφει.ειναι ενα τζαμι οθονης για το κινητο μου lg k10 k420n μοντελο.οσον αφορα τα στοιχεια μου τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Καλησπερα παρηγγειλα ενα προιον απο ebay (Αγγλια) 185λιρες=196ευρω +25λιρες=28ευρω μεταφορικα συνολο και για τα 2 = 224

στην καρτα ομως χρεωθηκα 212+23 =235 ευρω συνολο

δεν ειναι το 10αρικο το θεμα απλα θελω να ξερω ποιος πηρε την προμηθεια

η Paypal η alpha bank?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...