inss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 9:15 PM, Invander7 είπε On the second link you sent me I do not find any form to look for the mission. The rest 2 give me the following results. I have newer on the subject. I contacted the site administrator from the first link, which answered me almost immediately and told me the following. '' this kind of parcel starting with U is china post ordinary parcel. China Post will not scan and update its status after it left the first post office. so you can not see new status and know where it is now. This is a slow and cheap service for a low value item. china post ordinary parcel might take 4 to 12 weeks to reach your country. If your buyer protection expires, you should open the dispute to paypal / aliexpress for lost parcel refund. Otherwise keep waiting. '' So based on what the packet says is on the road, it has not landed in Beijing no matter what the searches are written from tracking numbers. When the parcels leave their first office, there is no new scan to know where they are. Of course, in all the rest of my parcel searches I had in the past, I was fully informed of their situation. Let's assume, however, that this is what the Chinese say, so I will practice my patience and wait longer. Thank you very much for the interest you have shown in the matter. However, I will have the newest one here! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε: https://www.tracktry.com/, https://www.tracktry.com/couriers/yanwen Φαίνεται ότι το πακέτο αυτό αποστέλλεται από τον Yanwen.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το αναφερω για ενημερωση. Οποιος θυμαται τον Νοεμβριο ετρεχαν εκπτωτικα κουπονια στο ebay.Αρκετοι ειχαν αγορασει την λεντοταινια που με το κουπονι εβγανε κανα 2ευρω. Σημερα ηρθε η λεντοταινια.
alexxkidd31 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω αν είναι offtopic, αλλά πήρα κάτι από eBay, Βέλγιο, και το tracking μου παρουσιάζει αυτό. Από την εμπειρία σας, πότε να το περιμένω; 2019-03-31 12:00 ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH UNLOADED 2019-03-31 10:34 ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2019-03-31 03:41 ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-03-28 22:12 BELGIUM, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Origin: Belgium 2019-03-31 06:22 Greece, Arrival from abroad 2019-03-28 22:12 Belgium, Departure to country of destination
waterpolistas Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 1/4/2019 στις 3:44 ΜΜ, Mr_Terror είπε Το αναφερω για ενημερωση. Οποιος θυμαται τον Νοεμβριο ετρεχαν εκπτωτικα κουπονια στο ebay.Αρκετοι ειχαν αγορασει την λεντοταινια που με το κουπονι εβγανε κανα 2ευρω. Σημερα ηρθε η λεντοταινια. Κι εμενα ηρθε χθες η ιδια λεντοταινια
Gilmen Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, waterpolistas είπε Εμενα μου εχει ερθει εδω και ενα μηνα η λεντοταινια και προχθες μου ηρθε και το χειρηστιριο ξεχωριστα λες να ερθει και το τροφοδοτικο ξεχωριστα ? Στις 1/4/2019 στις 3:44 ΜΜ, Mr_Terror είπε Το αναφερω για ενημερωση. Οποιος θυμαται τον Νοεμβριο ετρεχαν εκπτωτικα κουπονια στο ebay.Αρκετοι ειχαν αγορασει την λεντοταινια που με το κουπονι εβγανε κανα 2ευρω. Σημερα ηρθε η λεντοταινια. Εμενα μου εχει ερθει εδω και ενα μηνα η λεντοταινια και προχθες μου ηρθε και το χειρηστιριο ξεχωριστα λες να ερθει και το τροφοδοτικο ξεχωριστα ?
Gilmen Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τα δικα μου γιατι τα στελνει ετσι ποιος ξερει περιεργο κοματι κοματι και δεν ξερω καν αν εχει στελει τροφοδοτικο
VonLoutsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Συνεχίζουν να έρχονται πραγματάκια από Νοέμβριο.... Αργά αλλά σταθερά.
georgep800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Συνεχίζουν να έρχονται πραγματάκια από Νοέμβριο.... Αργά αλλά σταθερά. Είναι τα πακέτα ταλαιπωρημένα;
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εμενα τιποτα απο Νεομβριο-Δεκεμβριο.Ιανουαριου εχουν ερθει ολα τουλαχιστον.
VonLoutsos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 11 hours ago, georgep800 said: Είναι τα πακέτα ταλαιπωρημένα; Έχουν έρθει δύο πακέτα από εκείνη την περίοδο και τα δύο είναι μια χαρά. Το μόνο έξτρα είναι ένα αυτοκόλλητο απο τα ΕΛΤΑ-Barcode που λέει Ακανόνιστα - Μικροδέματα.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 9:11 ΜΜ, Liverpool89 είπε Καλησπέρα. Ειχα παραγγείλει κατι για το αμαξι απο εναν πωλητη στο ebay. Εδω και 2,5 μηνες περιπου δεν μου εχει ερθει τίποτα. Ανοιξα case και παλι δεν μου εδωσε κάποια απαντηση. Η εξυπηρέτηση απο το ebay μου εστειλε μυνημα πως θα γινει επιστροφή χρημάτων. Τι αλλο πρέπει να δω. Δεν ειμαι και τοσο εμπειρος με τις αγορες απο το ebay. Απλα απο το ψαξιμο που εκανα, ειδα οτι ενα προϊόν αν δεν εχει ερθει σε ενα μηνα, καλο ειναι να ανοιξεις case , ωστε η επικοινωνια με το πωλητη να γινεται απο κει. Καλησπέρα. Μου ειχανε κανει επιστροφη χρηματων . Σημερα με πήρε ο ταχυδρόμος και με ενημέρωσε οτι εχω ενα δεμα. Τελικα ηρθε. Ποια ειναι η διαδικασία για να του ξαναδωσω τα λεφτα; Θελω να μην τον αδικησω, απλα αργησε παρα πολύ. Πρέπει να επικοινωνήσω με το ebay ή με τον ιδιο τον πωλητη Ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Θα επικοινωνήσεις μαζί του, θα εξηγήσεις το θέμα και θα ζητήσεις τρόπο να του στείλεις τα χρήματα. Πάντως, δεν ζητάμε επιστροφή χρημάτων με αφορμή τον ένα μήνα καθυστέρησης, πολύ περισσότερο όταν η κατάσταση στα ΕΛΤΑ μάς έχει "συνηθίσει" σε καθυστέρηση 2-3 μηνών.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makfil είπε Θα επικοινωνήσεις μαζί του, θα εξηγήσεις το θέμα και θα ζητήσεις τρόπο να του στείλεις τα χρήματα. Πάντως, δεν ζητάμε επιστροφή χρημάτων με αφορμή τον ένα μήνα καθυστέρησης, πολύ περισσότερο όταν η κατάσταση στα ΕΛΤΑ μάς έχει "συνηθίσει" σε καθυστέρηση 2-3 μηνών. Οκ σε ευχαριστώ. Θα του στειλω. Ηταν η πρώτη αγορα και νομιζα οτι απλα δεν ηρθε, χαθηκε. Edit: ψαχνω να βρω τον πωλητη αλλα δεν μου τον βγαζει, μονο στα μυνηματα αλλα δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζι του. Τι μπορει να εγινε; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από Liverpool89
aGka8l Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 15/4/2019 στις 9:19 ΜΜ, challenger_4 είπε Στο ebay πως μπορώ να δώ τις παλιότερες αγορές μου; Στο purchase history έχει τις αγορές μόνο των τριών τελευταίων χρόνων. Παλιά υπήρχε το archive. Στο activity , στο πεδίο See orders from πατας αυτο που λεει 90 μέρες και επιλέγεις την χρονια πχ 2018,2017 Ερώτηση ενας φιλος μου πείρε ενα μηχανήμα απο ebay απο ΕΕ γυρω στα 350€ , το οποίο είναι ελλατωματικό , η επικοινωνία με τον πωλήτη ακόμα χειρότερη , αναμονη , ζηταγε βιντεο ,μετα δε του καναν τα βιντεο στο youtube και ηθελε βιντεο στο μειλ του , μετα δοκιμασε αυτο , υπομονη να δουμε τι θα πει ο προμηθευτηής κτλ , ολα αυτα μεσω μνμάτων , ακρη δεν βγαίνει να ανοιξω στο paypal dispitute ή να ανοιξω case μεσα απο το ebay ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα