Penthesilea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Και αν περάσουν οι μέρες, πώς θα τα παρω πίσω; Κάποιες παραγγελίες δε τις βλέπω πλέον στις αγορές μου υπάρχει καπου η λίστα με ότι έχω αγοράσει το τελευταίο τρίμηνο; Μπορείς να βρεις τις αγορές σου μέσω PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Σωστός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπισης έχει επιλογή στο ebay στις αγορές για χρονικό διάστημα. By default είναι στις τελευταίες 60 ημέρες, αλλά αν πατήσεις το κουμπί σου βγάζει επιλογή ανα χρονολογία, οπότε διαλέγεις 2018 και βλέπεις όλες σου τις παραγγελίες το 2018. Αυτό από υπολογίστη, στην εφαρμογή για κινητά δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο.(Μπορείς να μπεις από chrome σε κινητό σε desktop mode και να το δεις πάντως). Δυστυχώς και σε εμένα από καμιά 10ρια δέματα από ebay και AliExpress από Οκτώμβρη και μετά, τα περισσότερα αγνοούνται ή το tracking έχει κολλήσει μόλις μπήκαν Ελλάδα(Πάει 1+ μήνας που είναι Ελλάδα κάποια). Δε νομίζω οτι οι πωλητές φταίνε και δεν τα στέλνουν. Άσχετα αν ήτανε με αυτό το 5$ κουπόνι που έπαιξε ή οχι. Μάλλον γίνεται κάτι πολύ κακό με τα ΕΛΤΑ και ακόμα ξεθάβουν σάκους με δέματα από μήνες πριν... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από carolosjk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς όταν το tracking number του PostNL απο Gearbest γράφει "The item is pre-advised", σημαίνει ότι έφθασε Ολλανδία ή ακόμα να φύγει απο Κίνα; Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Pre advised σημαίνει ότι ενημερώθηκε η μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή του δέματος από την αποθήκη του μαγαζιού στην (αχανή) Κίνα. Είναι νωρίς ακόμη και μην αγχώνεσαι από τώρα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, makfil είπε Pre advised σημαίνει ότι ενημερώθηκε η μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή του δέματος από την αποθήκη του μαγαζιού στην (αχανή) Κίνα. Είναι νωρίς ακόμη και μην αγχώνεσαι από τώρα. Ok, thanks! Απλά ρώτησα καθώς το tracking number μου το έχουν στείλει απο 25/01/2019 και τώρα φάνηκε στο σύστημα και αναρωτιόμουν που βρίσκεται το πακέτο. Αν τώρα ενημερώθηκε η μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή του δέματος, μάλλον εκεί στο gearbest είναι πολύ αργοί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου μαγαζιού, αλλά όλων των κινέζων πωλητών. Αρκεί να σκεφτείς πόσοι πωλητές υπάρχουν σ' αυτή την αχανή χώρα και πόσα δέματα ξεκινούν καθημερινά από όλες τις πόλεις και τα χωριά αυτής της χώρας, με πάνω από 1 δις πληθυσμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invander7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, με συγχωρείτε αν γράφω σε λάθος θέμα απλά έχω μια απορία σχετικά με μια παραγγελία μου από το ebay. Έκανα μία παραγγελία στο ebay στις 17/12/18. Ακόμη δεν έχω λάβει το δέμα και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι με αναζήτηση του tracking number φαίνεται πως έχει κολλήσει σε κάποιο σημείο εδώ και 54 μέρες. Το tracking number δεν λειτουργεί στο site των ελτά, ενώ σε προηγούμενες παραγγελίες μου εμφάνιζε αποτελέσματα. Το δέμα που περιμένω είναι πολύ μικρής χρηματικής αξίας αλλά πολύ σημαντικό για εμένα, επειδή πρόκειται για ανταλλακτικό που δεν έβρισκα πουθενά στην Ελλάδα. Επικοινώνησα και με τον πωλητή και εκείνος μου επιβεβαίωσε ότι το έχει παραδώσει το δέμα και ότι πιθανόν αυτό να έχει κολλήσει στο τελωνείο. Επίσης μέσα στο ebay στο ιστορικό των παραγγελιών μου, γράφει για το συγκεκριμένο δέμα arrive on or before 13 of February. Τόσο πολύ δεν έχει αργήσει ποτέ κάποιο από τα δέματα που περίμενα μέσω ebay. Έχω πιθανότητες πιστεύετε να λάβω το δέμα ή δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Invander7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει μια καθυστέρηση στο άνοιγμα των σάκων που φτάνουν στα ΕΛΤΑ τους τελευταίους μήνες, αλλά στην περίπτωσή σου δεν δείχνει ότι έφτασε το δέμα στην Ελλάδα. Ψάξτο και σε άλλα ξένα sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invander7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, makfil είπε Υπάρχει μια καθυστέρηση στο άνοιγμα των σάκων που φτάνουν στα ΕΛΤΑ τους τελευταίους μήνες, αλλά στην περίπτωσή σου δεν δείχνει ότι έφτασε το δέμα στην Ελλάδα. Ψάξτο και σε άλλα ξένα sites Το έχω ψάξει σε πάρα πολλά sites που συνεργάζονται με china post και aliexpress αλλά λαμβάνω το ίδιο μήνυμα (the package is in transit for ... days). Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με το δέμα μου. Να περιμένω κι άλλο; Αυτό φαίνεται ότι είναι ακόμη στην Κίνα. Εντομεταξύ προσπάθησα να βρω κάποιο official site της chinapost να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δεν δίνουν κανένα email ώστε να τους στείλω. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Invander7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασε στα https://track-chinapost.com/, http://english.chinapost.com.cn/, http://parcelsapp.com/en/carriers/china-post και γράψε αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invander7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στο δεύτερο link που μου έστειλες δεν βρίσκω κάποια φόρμα για να αναζητήσω την αποστολή. Τα υπόλοιπα 2 μου δίνουν τα παρακάτω αποτελέσματα. Έχω νεότερα πάνω στο θέμα. επικοινώνησα με τον διαχειριστή του site από το πρώτο link ο οποίος μου απάντησε σχεδόν αμέσως και μου είπε τα παρακάτω. ''this kind of parcel starting with U is china post ordinary parcel. China Post will not scan and update its status after it left first post office. so you can not see new status and know where it is now. This is a slow and cheap service for low value item. china post ordinary parcel might take 4 to 12 weeks to reach your country. If your buyer protection is expiring, you should open dispute to paypal/aliexpress for lost parcel refund. Otherwise keep waiting.'' Οπότε με βάση αυτά που λέει το πακέτο είναι στον δρόμο, δεν έχει κολήσει στο Πεκίνο ασχέτως τι γράφουν οι αναζητήσεις από τα tracking numbers. Όταν φεύγουν τα δέματα από το πρώτο γραφείο τους, δεν ακολουθεί κάποιο νέο σκανάρισμα ώστε να ξέρουμε που βρίσκονται αυτά. Βέβαια σε όλες τις υπόλοιπες αναζητήσεις δεμάτων που είχα στο παρελθόν, είχα πλήρη ενημέρωση για την κατάστασή τους. Ας υποθέσουμε όμως ότι έτσι γίνεται όπως τα λέει ο κινέζος οπότε θα εξασκήσω την υπομονή μου και θα περιμένω κι άλλο. Ευχαριστώ πολύ makfil για το ενδιαφέρον που έδειξες να ασχοληθείς με το θέμα. Ωστόσο ότι νεότερο έχω θα το ποστάρω εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ψάξε και σε sites που δίνουν στοιχεία για το yanwen, όπως πχ https://www.easytracker.co/yanwen/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=yanwen tracking number&utm_network=g&utm_pos=1t1&utm_campaign=500+All+GEO+update+10-26&gclid=Cj0KCQiAkfriBRD1ARIsAASKsQKO2iZpRonkuXeB9JqJLnsx6s95L3XTy7SglDfCF1Utu138fU3rSMAaAiosEALw_wcB , https://www.aftership.com/couriers/yanwen κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invander7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, makfil είπε Ψάξε και σε sites που δίνουν στοιχεία για το yanwen, όπως πχ https://www.easytracker.co/yanwen/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=yanwen tracking number&utm_network=g&utm_pos=1t1&utm_campaign=500+All+GEO+update+10-26&gclid=Cj0KCQiAkfriBRD1ARIsAASKsQKO2iZpRonkuXeB9JqJLnsx6s95L3XTy7SglDfCF1Utu138fU3rSMAaAiosEALw_wcB , https://www.aftership.com/couriers/yanwen κλπ Το έψαξα και σε sites του yanwen, σε κάποια δεν εμφανίζει καθόλου αποτελέσματα, σε άλλα εμφανίζει το ίδιο με το chinapost, ότι το δέμα βρίσκεται ακόμη στην Κίνα. Όπως και να έχει αναγκαστικά θα περιμένω, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα φτάσει. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα εχω μια απορία αν μπορειτε να μου την λύσετε.....πολες φορες αγοραζεις κατι απο εναν πωλητη και σου δειχνει πως εχει μια λιστα απο πραγματα που πουλάει.. πως γινετε να μπενω να δω τι εχει και να μην εμφανίζετε τιποτα μεσα απο αυτα που πουλαει στις λιστες του;;;; ........ η ακομα να φαινοντε ως πρωτινομενα για αγορα μερικα απο αυτα και κληκαροντας επάνω να μην βγαζει κανενα απο αυτα ;;;; πχ https://www.ebay.com/usr/2007rutger?_trksid=p2053788.m1543.l2754 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα