duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, iCyd είπε Πως γινεται αυτο? Το κανω δηλαδη χωρις καποιο εξτρα προγραμμα? απλα βαζεις πονταρεις το μεγιστο ποσο που θες και το συστημα πονταρει αυτοματα λιγο λιγο μεχρι να το φτασει. ετσι λειτουργει απο μονο του το συστημα στο ebay, δε χρειαζεται να κανεις εσυ κατι https://community.ebay.com/t5/Bidding-Buying/How-do-I-activate-automatic-bidding/qaq-p/21676018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ειχα κανει μια παραγγελια τον οκτωμβριο. Λιγες μερες μετα μου εβγαλε οτι διωξαν το seller απο το ebay αλλα οτι θα προχωρησει κανονικα η παραγγελια. Ακομα δεν εχω παραλαβει(οπως και μια αλλη παραγγελια απο αλλον που μαλλον εχει χαθει καπου στα ελτα με το χαμο που γινεται) αλλα δεν εχω τροπο να ζητησω refund. To seller τον δειχνει κανονικα αλλα δεν εχει listing για το αντικειμενο οποτε δε μπορω να επιλεξω αντικειμενο για να ζητησω refund. Να κανω dispute μεσω paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Dantε είπε Ειχα κανει μια παραγγελια τον οκτωμβριο. Λιγες μερες μετα μου εβγαλε οτι διωξαν το seller απο το ebay αλλα οτι θα προχωρησει κανονικα η παραγγελια. Ακομα δεν εχω παραλαβει(οπως και μια αλλη παραγγελια απο αλλον που μαλλον εχει χαθει καπου στα ελτα με το χαμο που γινεται) αλλα δεν εχω τροπο να ζητησω refund. To seller τον δειχνει κανονικα αλλα δεν εχει listing για το αντικειμενο οποτε δε μπορω να επιλεξω αντικειμενο για να ζητησω refund. Να κανω dispute μεσω paypal? και πολυ αργησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Tελικα μεσω paypal με πεταξε σε μια σελιδα που το εδειχνε το αντικειμενο και ανοιξα case. Ενταξει ειναι μικρης αξιας και δε τα βιαζομαι.Και ηταν και χριστουγεννα που ξερω οτι γινεται πανικος στα ελτα μιας και τα τρακινγκ και στα δυο δειχνει οτι εχουν φτασει ελλαδα απο αρχες νοεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα σε ολους........να κανω μια ερωτηση αγοράζοντας καποια πραγματα στο ebay απο τον ιδιο πωλητη ενω εκαναν 29 ευρω το paypal με χρεωσε στο λογαριασμο μου 31ευρω πως γινεται αυτο;;; και συν της αλλης ενω περασα την καρτα της revolut στο λογαριασμο του paypal παλι βουτηξε ενα ευρω με που την εκανα add στο προφιλ του paypal τι χρεωσεις ειναι αυτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Η χρέωση του 1€ σε κάθε κάρτα που συνδέεται στο paypal είναι συνηθισμένη (και απαραίτητη) διαδικασία και το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα. Για την αγορά, δεν γράφεις λεπτομέρειες, όπως με ποια κάρτα αγόρασες, σε ποιο νόμισμα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, makfil είπε Η χρέωση του 1€ σε κάθε κάρτα που συνδέεται στο paypal είναι συνηθισμένη (και απαραίτητη) διαδικασία και το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα. Για την αγορά, δεν γράφεις λεπτομέρειες, όπως με ποια κάρτα αγόρασες, σε ποιο νόμισμα κλπ Ειναι καρτα της revolut αλλα δεν μειλαω για το verification που σου στελνει εναν αριθμο και μετα τον βαζεις για να ξερει πως εισαι εσυ........σε μια αλλη που ειχα βαλει καρτα τις alpha δεν μου τα επεστρεψε ποτε........ ενω σε αυτην με που την εκανα add τα πειρε με την μια ετσι και αλλιως στην επιστροφη φενεται ανα κανει γιατι δινει αναφορα το συστημα αλλα την rev δεν προκειται να την κανω verifi γιατι θα μου φαει αλλα 2 ευρω χωρις να ξερω αν θα τα επιστεψει παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αγόρασες, λοιπόν με την revolut, που είχε €, αλλά σε ποιο νόμισμα; Εάν είναι σε $ και το paypal σε χρέωσε 2€ περίπου παραπάνω, τότε, μάλλον, έχεις αφήσει το paypal να κάνει τη μετατροπή του νομίσματος, με την πολύ χειρότερη ισοτιμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Επισης μολις ανακάλυψα οτι εξαπατήθηκα.............καποιος μου πουλησε κατι για 7ευρω απο εξωτερικό......... και επέμενε να τον πληρώσω στην κατηγορία που λεει συγκενικα πρόσωπα και οχι εκει που ειναι οι πωλητες........ και παω να δω γιατι εχει αργησει 3 ευδομαδες το αντικείμενο που παρήγγειλα και το προφιλ του εχει διαγραφει....... μαλον δεν μπορω να ανοιξω σε αυτη την περιπτωση paypal case........ 2 λεπτά πριν, makfil είπε Αγόρασες, λοιπόν με την revolut, που είχε €, αλλά σε ποιο νόμισμα; Εάν είναι σε $ και το paypal σε χρέωσε 2€ περίπου παραπάνω, τότε, μάλλον, έχεις αφήσει το paypal να κάνει τη μετατροπή του νομίσματος, με την πολύ χειρότερη ισοτιμία. που μπορω να αλλαξω την ισοτιμία εχει καπου επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1. Ακολούθησε αυτή τη διαδρομή για να αλλάξεις την επιλογή της/ων κάρτας/ων που έχεις συνδέσει στο σωστό "Bill me ..." Εάν δεν σου βγάλει τη σωστά κάρτα, θα σου δώσω αναλυτικά βήματα. 2. Τραγικό σφάλμα η αποστολή χρημάτων σε (άγνωστο) πωλητή, με το συγκεκριμένο τρόπο, αλλά πλήρωσες και έμαθες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 που παω εκει και τι αλλαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Τι εννοείς; Σου έβγαλε την κάρτα με τις συνδεδεμένες κάρτες που έχεις; Εάν ναι, επιλέγεις το "Bill me ..." Εάν όχι, στην αρχική σελίδα του paypal επιλέγεις γρανάζι/Πληρωμές/Διαχείριση επαναλαμβανόμενων πληρωμών/ Διαχείριση αυτόματων πληρωμών (στην αριστερή στήλη)/ Set Available Funding Sources/στη νέα καρτέλα εμφανίζει τις συνδεδεμένες κάρτες και πατάς Conversion Options σε κάθε μια/ στη νέα καρτέλα επιλέγεις το "Bill me ..." Επειδή αλλάζει αυτή τη ρύθμιση σε μερικούς (ποτέ δεν την έχει αλλάξει σ' εμένα), να το ελέγχεις σε διαστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Σου ειναι ευκολο για ενα screenshot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Οχι εντάξει το βρικα και τα έφτιαξα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα