Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 9:40 ΜΜ, isay είπε ΕΛΤΑ τα usps δεν εχουν παραρτημα στην Ελλάδα Ο πωλητής μου λέει οτι θα στείλει το προϊόν προς το ebay με USPS και μετά αναλαμβάνει το ebay να το στείλει σε εμένα μέσω του global shippng program, οπότε δεν ξέρω τι εταιρεία θα χρησιμοποιήσουν από το ebay. Επίσης κάτι άλλο, μου έχουν δώσει ένα tracking number, σε ποια ιστοσελίδα το βάζω για να δω την πορεία αποστολής;
gms7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν εχω βρει ακομα ακρη με τη royal mail και δεν πήρα απάντηση ούτε εδω, λογικα τα international tracked και tracked & signed τα πανε gls -> acs. Το ιδιο συμβαίνει και με τα international standard και economy ή πανε ελτα? Γιατί έχω ρωτήσει ηδη δυο φορές στην acs και μου λενε ότι δίνεται αριθμός ακομα και στα economy απο royal mail, αλλά από την άλλη μου λέει ο πωλητής στο ebay ότι δε δινεται, δηλ. λογίζεται ως απλή αλληλογραφία. Το ίδιο πράγμα βλέπω και στα φορουμ. Από τα ελτα πάλι μου λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι απο royal mail εδώ.Δε βγάζω ακρη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από gms7
moutsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Όλα τα συστημένα εχουν tracking number και έρχονται μέσω gls-acs και τα economy μέσω ΕΛΤΑ χωρίς tracking number.
gms7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, moutsa είπε Όλα τα συστημένα εχουν tracking number και έρχονται μέσω gls-acs και τα economy μέσω ΕΛΤΑ χωρίς tracking number. Άρα ό,τι συστημένο έρχεται μέσω gls και ό,τι μη συστημένο (int. standard που διάλεξα εγώ και economy) έρχεται κατευθείαν μέσω ελτα? Υπάρχει κανείς που παραγγέλνει συχνά από ebay για να μου το επιβεβαιώσει? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από gms7
georgep800 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα, Προσπαθώ να ανοίξω case στο Ebay και παρατηρώ ότι η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι "return item" ώστε να γίνει full refund. Παλαιότερα όμως είχε και άλλες επιλογές όπως partial refund. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε πολιτική το eBay; Thanks!
mido7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 να ρωτησω κατι, οταν κανω αγορες απο ebay μεσω paypal μου κρατάει ενα μικρο ποσο? (1,5-2 ευρω)
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, mido7 είπε να ρωτησω κατι, οταν κανω αγορες απο ebay μεσω paypal μου κρατάει ενα μικρο ποσο? (1,5-2 ευρω) ΟΧΙ
makfil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mido7 είπε να ρωτησω κατι, οταν κανω αγορες απο ebay μεσω paypal μου κρατάει ενα μικρο ποσο? (1,5-2 ευρω) Η τράπεζα, μάλλον, σου κρατάει την προμήθειά της όταν αγοράζεις σε συνάλλαγμα και κάθε τράπεζα έχει διαφορετικό τιμολόγιο. Περισσότερα στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου.
mido7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, makfil είπε Η τράπεζα, μάλλον, σου κρατάει την προμήθειά της όταν αγοράζεις σε συνάλλαγμα και κάθε τράπεζα έχει διαφορετικό τιμολόγιο. Περισσότερα στον επικαιροποιημένο οδηγό της υπογραφής μου. σε ευχαριστω φιλε, πολυ χρησιμος ο οδηγός αυτος, με βοήθησε πολυ
makfil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mido7 είπε σε ευχαριστω φιλε, πολυ χρησιμος ο οδηγός αυτος, με βοήθησε πολυ Καλές και μελετημένες αγορές.
georgep800 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 12:00 ΜΜ, georgep800 είπε Καλημέρα, Προσπαθώ να ανοίξω case στο Ebay και παρατηρώ ότι η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι "return item" ώστε να γίνει full refund. Παλαιότερα όμως είχε και άλλες επιλογές όπως partial refund. Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε πολιτική το eBay; Thanks! Κανείς που να έχει ανοίξει πρόσφατα case; Thanks!
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, georgep800 είπε Κανείς που να έχει ανοίξει πρόσφατα case; Thanks! Άνοιξε στο παυπαλ
maroulini91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 9:01 ΜΜ, georgep800 είπε Κανείς που να έχει ανοίξει πρόσφατα case; Thanks! Πατας αυτο που πες και απλα στο κειμενακι σου λες οτι θες partial refund γιατι σκαλωνεις?επισης θες να κανεις return ή να παρεις partial refund? Στις 19/10/2018 στις 5:03 ΜΜ, gms7 είπε Άρα ό,τι συστημένο έρχεται μέσω gls και ό,τι μη συστημένο (int. standard που διάλεξα εγώ και economy) έρχεται κατευθείαν μέσω ελτα? Υπάρχει κανείς που παραγγέλνει συχνά από ebay για να μου το επιβεβαιώσει? Ολα ελτα ερχονται συστημενα ή μη..γι αυτο και υπαρχουν και οι επιλογες refund στο ebay διοτι μεσω ελτα αν δεν ειναι συστημενο ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να χαθει και να μην το παρεις ποτε!αν συνεργαζοταν με μεταφορικη,δε θα υπηρχε τετοιο θεμα προφανως!
georgep800 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, maroulini91 είπε Πατας αυτο που πες και απλα στο κειμενακι σου λες οτι θες partial refund γιατι σκαλωνεις?επισης θες να κανεις return ή να παρεις partial refund? Έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις το θυμάμαι να το είχε παλαιότερα. Τώρα όμως δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή. Το έχεις τσεκάρει πρόσφατα; Μπορείς μήπως να δεις τώρα σε ένα προιόν τι σου δείχνει; Να πατήσεις δηλαδή να ανοίξεις case, και προφανώς να μην το συνεχίσεις. Εγώ θέλω partial refund. Τhanks!
maroulini91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, georgep800 είπε Έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις το θυμάμαι να το είχε παλαιότερα. Τώρα όμως δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή. Το έχεις τσεκάρει πρόσφατα; Μπορείς μήπως να δεις τώρα σε ένα προιόν τι σου δείχνει; Να πατήσεις δηλαδή να ανοίξεις case, και προφανώς να μην το συνεχίσεις. Εγώ θέλω partial refund. Τhanks! Πριν μια βδομαδα ανοιξα case για ενα αντικειμενο που θελα partial refund διοτι ο αγοραστης δε το δεχοταν και μου καναν full refund απο το ebay...μηπως εχει περασει πανω απο 2μηνο και δε στο ανοιγει?αλλιως ψαξε στο help&contact και μετα resolution center εκει λογικα θα σου βγαλει ολα τα προιοντα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα