makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Στην από 11/9/2017 αλλαγή των Όρων του Paypal αναφέρεται στην παρ. 3.4 η εφαρμογή του SEPA Direct Debit στους χρήστες που μένουν σε μερικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Όποτε συνδέει χρήστης ένα λογαριασμό τραπέζης, για πρώτη φορά, θα του χορηγείται αυτό το δικαίωμα. After the implementation of the use of SEPA Direct Debit mandates by PayPal in the country in which you reside, whenever you register a bank account with PayPal or pay with a new bank account for the first time, you will be granting PayPal a SEPA Direct Debit mandate. You will be able to exclusively access such mandate and the mandate reference number (MRN) in your PayPal Account profile at any time and cancel or change the mandate for future transactions. Αυτό φαίνεται ότι έγινε και στην περίπτωσή σου.
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλώς, το απενεργοποίησα. Από ότι κατάλαβα πέρα από την άμεση πρόσβαση που μπορεί να έχει το paypal, σε περίπτωση αγοράς σε άλλο νόμισμα, την μετατροπή την κάνει το paypal. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Το μόνο που θα με ενδιέφερε θα ήταν η δωρεάν μεταφορά από paypal σε paypal, όπως το balance. Δεν ξέρω εάν γίνεται.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχει πραγματοποιήσει κανείς αγορές με paypal μέσω τραπεζικού λογαριασμού, δηλαδή αντί να συνδέσει και να χρεωθεί η κάρτα, να συνδέσει τον τρ. λογαριασμό και η χρέωση να γίνει στο λογαριασμό? Γίνεται θελει ομως verification το ιβαν, αλλα πρόσεχε σε ποια τραπεζα είσαι γιατί το ππ τραβάει δυο φορές κάποια λεπτα του ευρώ για να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό και μετα τα επιστρέφει, αυτο σε κάποια τράπεζα (δεν θυμάμαι τώρα σε ποια, οχι εθνική και πειραιως πάντως) θεωρείτε εισερχόμενο έμβασμα και σου παίρνει η τράπεζα 4+4 ευρω σύνολο δηλαδή 8 ευρώ για το verification Πρέπει να εχει αυτήν την ένδειξη
Hapatingo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με pending μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό για αγορές, αλλά με το που είδα ότι δεν αλλάζει συνάλλαγμα, το απενεργοποίησα αμέσως. Ευτυχώς το δοκίμασα σε Ν26, καλά που το είπες γιατί ούτε που θυμήθηκα τις εισερχόμενες χρεώσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με pending μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό για αγορές, αλλά με το που είδα ότι δεν αλλάζει συνάλλαγμα, το απενεργοποίησα αμέσως. Ευτυχώς το δοκίμασα σε Ν26, καλά που το είπες γιατί ούτε που θυμήθηκα τις εισερχόμενες χρεώσεις. Βέβαια είμαστε εκτός θέματος, αλλά έχει κι άλλες χρεώσεις αυτό, πχ αν πάρεις ένα refund από ένα αντικείμενο που αγορασες και το ποσό είναι πάνω απο 15 ευρώ τοτε Θα σου κρατήσουν προμήθεια 4 ευρω σε οποία τράπεζα και αν είσαι.
napgio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το ερώτημα μου έχει απαντηθεί πριν αλλά ο χρόνος είναι λίγο πιεστικός για μένα: Έχω παραλάβει μια μητρική η οποία δε δουλεύει. Έχω ξεκινήσει διαδικασία return item. Ο πωλητής δεν μπορεί να στείλει " postage label" αλλά: "The seller is still responsible for return postage costs, so contact them to arrange return postage" Έχω διορία μέχρι Τρίτη 26 Δεκεμβρίου (2η μέρα Χριστουγέννων): Be sure to send it back by Dec 26. If you don't, we might close your return and there's a chance you won't get a refund. The seller's responsible for return shipping charges, so you can ask for a return shipping label. If you have to purchase one, we'll ask the seller to reimburse you. Του γράφω τι γίνεται; μου λέει: Hi we're just checking about arranging a courier from our end, will let you asap Η ερώτησή μου είναι: μέχρι ουσιαστικά την Παρασκευή που τελειώνει η διορία της επιστροφής για μένα και δεν υπάρξει καμία άλλη εξέλιξη-επικοινωνία με τον πωλητή: α) Πρέπει να στείλω την μητρική με δικό μου τρόπο-έξοδα χωρίς να έχει συμφωνήσει πρώτα ο πωλητής για τα έξοδα αποστολής και τον τρόπο ; β) Να περάσει η διορία τις 26 Δεκεμβρίου χωρίς να στείλω τίποτα πίσω και μετά τι; Πως θα μπορέσω να διεκδικήσω τα χρήματα της αγοράς (refund) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
arma1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορω να κανω αγορα απο ebay και πληρωμη με paypal την τελευταια ωρα ,υπαρχει γενικο θεμα;
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορω να κανω αγορα απο ebay και πληρωμη με paypal την τελευταια ωρα ,υπαρχει γενικο θεμα; Εκτός του ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις αγορές με κάρτες χθες, που λύνεται σταδιακά, μήπως αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι στα απαγορευμένα ή ο πωλητής έχει καταχωρηθεί στα απαγορευμένα ανεξάρτητα αν πουλάει και μη απαγορευμένα; 1
arma1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός του ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις αγορές με κάρτες χθες, που λύνεται σταδιακά, μήπως αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι στα απαγορευμένα ή ο πωλητής έχει καταχωρηθεί στα απαγορευμένα ανεξάρτητα αν πουλάει και μη απαγορευμένα; Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, τώρα το πρωί πέρασε κανονικά η αγορά, δεν είναι κάτι το απαγορευμένο, μάλλον όπως λες κάποιο θέμα θα είχαν οι κάρτες, ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλές Γιορτές, με ΥΓΕΙΑ, και σένα. Υπήρξε γενικό πρόβλημα στο διατραπεζικό σύστημα χθες και έγινε θέμα και στις ειδήσεις αφού πολλοί καταναλωτές δεν μπορούσαν να πληρώσουν με κάρτα τις αγορές τους. 1
Billator Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, χρόνια πολλά σε όλους! Παιδιά όσοι είχαν πρόβλημα με το checkout στην paypal έφταιγε το ebay. Για σχεδόν 1.5 μερα είχε παγώσει το σύστημα τους. Δεν έφταιγαν οι κάρτες μας. 1
afterhours Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ευτυχως δεν επεσα πανω στο μπλοκαρισμα των Χριστουγεννων Δυο αγορες σημερα αξιας εκει στα 100ευρ περασαν κανονικα
Billator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Και χθες για περίπου 15 ώρες το ebay ήταν νεκρό. Κατά τις 6-7 το απόγευμα σταδιακά λύθηκε το πρόβλημα. (Τουλάχιστον σε μένα που δοκίμαζα)
kostas_1994 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα και χρονια πολλα! Μια ερωτηση...Στο ebay, που μπορω να δω διαφορετικες επιλογες για shipping;
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ο πωλητής ορίζει τον/ους τρόπο/ους αποστολής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα