lak10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εχω θεμα με ενα πωλητη στο ebay που πουλαει hdmi καλωδια απο 2011 μεχρι το 2016 αγορασα 6 καλωδια και τα 4 παρουσιασαν προβλημα το τελευταιο το αγορασα 10/2016 αλλα το χρησιμοποιησα τωρα και εχει και αυτο θεμα του στελνω μηνυμα να ρωτησω σχετικα με την εγγυηση αλλα δεν απανταει τι μπορω να κανω? στο negative feedback εχει αναφορες για ελειπη επικοινωνια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εχω θεμα με ενα πωλητη στο ebay που πουλαει hdmi καλωδια απο 2011 μεχρι το 2016 αγορασα 6 καλωδια και τα 4 παρουσιασαν προβλημα το τελευταιο το αγορασα 10/2016 αλλα το χρησιμοποιησα τωρα και εχει και αυτο θεμα του στελνω μηνυμα να ρωτησω σχετικα με την εγγυηση αλλα δεν απανταει τι μπορω να κανω? στο negative feedback εχει αναφορες για ελειπη επικοινωνια Αναγράφει πουθενά τι εγγύηση δίνει? Αν όχι δεν νομίζω να βγάλεις άκρη
arma1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μετα απο case που ανοιξα για ενα προιον ,με αποζημιωσε ο πωλητης επειτα απο παρεμβαση το support του ebay ,ο πονηρουλης δεν γνωριζε οτι ειμαι μελος του Insomnia και ηλπιζε στην ασχετοσυνη μου Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Blacktan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 εχω θεμα με ενα πωλητη στο ebay που πουλαει hdmi καλωδια απο 2011 μεχρι το 2016 αγορασα 6 καλωδια και τα 4 παρουσιασαν προβλημα το τελευταιο το αγορασα 10/2016 αλλα το χρησιμοποιησα τωρα και εχει και αυτο θεμα του στελνω μηνυμα να ρωτησω σχετικα με την εγγυηση αλλα δεν απανταει τι μπορω να κανω? στο negative feedback εχει αναφορες για ελειπη επικοινωνια Μεσω ebay / paypal δεν θα καταφερεις απολυτως τιποτα 1+ χρονο μετα.. Στηριζεσαι πλεον στην καλη πιστη ..
rockmas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους, καταρχάς. Να κάνω μια ερώτηση, παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από ebay αυτήν την καρέκλα https://www.ebay.com/itm/Boss-Office-Products-B245-BK-Be-Well-Medical-Spa-Stool-with-Back-in-Black/132029767824?epid=710121080&hash=item1ebd966090:g:TX0AAOSwImRYSu4M Τρόπος αποστολής αναφέρεται economy international shipping. Σε τι μεταφράζεται αυτό; Νέα Υόρκη είναι ο πωλητής. Μιλάμε για ταχυδρομική αποστολή; Βασικά, δεδομένου ότι κόστος αγοράς συν μεταφορικά βγαίνουν 80€, μπορώ να πιστεύω βάσιμα ότι θα πληρώσω ΦΠΑ συν ίσως κάτι έξτρα στα ΕΛΤΑ και με 100€ είμαι οκ;
afterhours Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Θα πληρωσεις τελωνειο...παρε απο ελλαδα ή ευρωπη
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους, καταρχάς. Να κάνω μια ερώτηση, παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από ebay αυτήν την καρέκλα https://www.ebay.com/itm/Boss-Office-Products-B245-BK-Be-Well-Medical-Spa-Stool-with-Back-in-Black/132029767824?epid=710121080&hash=item1ebd966090:g:TX0AAOSwImRYSu4M Τρόπος αποστολής αναφέρεται economy international shipping. Σε τι μεταφράζεται αυτό; Νέα Υόρκη είναι ο πωλητής. Μιλάμε για ταχυδρομική αποστολή; Βασικά, δεδομένου ότι κόστος αγοράς συν μεταφορικά βγαίνουν 80€, μπορώ να πιστεύω βάσιμα ότι θα πληρώσω ΦΠΑ συν ίσως κάτι έξτρα στα ΕΛΤΑ και με 100€ είμαι οκ; Γενικά, οι αγορές από Αμερική είναι φτηνές αλλά τα μεταφορικά ακριβά και αν προσθέσεις τα έξοδα εκτελωνισμού, τότε καταλαβαίνεις ότι την πάτησες. Στα 80€ που λες θα υπολογίζεις ΦΠΑ 19,20€ και τέλος ΕΛΤΑ 15€, σύνολο 34,20€, εάν ο τελωνειακός ορίσει αυτή την αξία και όχι κάποια μεγαλύτερη. Ειδικά, τη συγκεκριμένη καρέκλα, που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, μπορείς να βρεις από την ελληνική αγορά, όπως σου είπε ο afterhours. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 καλημέρα! μιας και είμαι άσχετος θελω να ρωτήσω κάτι... παράγγειλα απο το e-bay ένα κινητό αξίας 101ευρώ με τα μεταφορικά απο γερμανία στις 11/12 το βράδυ (απο άτομο με 30000 αξιολογήσεις και 99% feedback) αλλά απ ότι βλέπω, ακομα δεν το έχει στείλει... τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?
nikx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Θα το στειλει σιγουρα,δυο μερες δεν ειναι πολλες.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Θα το στειλει σιγουρα,δυο μερες δεν ειναι πολλες. Ουτε δυο μια μέρα ειναι όλη και όλη
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 αν για παράδειγμα αύριο δεν το στείλει μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία? και αν ναι το ποσό μπορεί να μου επιστραφεί στην prepeid?
Blacktan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορεις εσυ απο μονος σου να την ακυρωσεις παρα μονο να το ζητησεις απο τον πωλητη και αυτος να το κανει (εαν εχει την θεληση) ... Εαν δεν το εχει στειλει ή δεν ειναι μαλακας δεν βλεπω τον λογο να μην στην ακυρωσει εαν του το ζητησεις...
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Έχει πραγματοποιήσει κανείς αγορές με paypal μέσω τραπεζικού λογαριασμού, δηλαδή αντί να συνδέσει και να χρεωθεί η κάρτα, να συνδέσει τον τρ. λογαριασμό και η χρέωση να γίνει στο λογαριασμό?
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οχι, δεν γίνεται αυτό. Μπορείς να συνδέσεις ΙΒΑΝ αλά μόνο για να μεταφέρεις χρήματα από το balance στον ΙΒΑΝ.
Hapatingo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οχι, δεν γίνεται αυτό. Μπορείς να συνδέσεις ΙΒΑΝ αλά μόνο για να μεταφέρεις χρήματα από το balance στον ΙΒΑΝ. Ναι έτσι νόμιζα και εγώ, μέχρι που είπα να κάνω verified κάτι ξεχασμένους λογαριασμούς στο paypal και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα. Μάλιστα μου έκαναν και 2 συμβολικά εμβάσματα, ώστε τα ποσά τους να χρησιμεύσουν σαν το verified pin της σύνδεσης με το paypal. Όπως με τον 4-κωδικό των καρτών. Από ότι καταλαβαίνω είναι με βάση την μέθοδο SEPA direct, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα