MikeJ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Τι να πω δε ξέρω, του έστειλα μνμ μήπως ξέρει κάτι. Δεν είναι και ακριβώς επαγγελματίας , γύρω στις 60 πωλήσεις έχει σε αρκετά χρόνια και κυρίως ξυραφάκια πουλάει .
ringboy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Είχε κανείς θέμα με πληρωμή στο ebay με paypal αυτές τις μέρες ; Έχω κάνει άπειρες αγορές χωρίς θέμα με paypal και στο ebay και σε όλα τα κινεζομάγαζα και από χθες δε μου δέχεται μια πληρωμή ενώ έχω λεφτά στο λογαριασμό από τον οποίο τραβάει το paypal. Παιδια να ξερετε, υπαρχει εβδομαδιαιο πλαφον στις τραπεζες λογω καπιταλ κοντρολ, το οποιο αν ληξει δεν μπορουμε να αγορασουμε τιποτα. Κατα τα αλλα λενε για χαλαρωση. Συνεβη και σε μενα και εκανα την αγορα απο Δυτετερα.
makfil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δώσε link του αντικειμένου που θέλεις να αγοράσεις.
adversus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Είναι διαφορετικό το unpaid item από το canceled item σωστά? Ναι εννοείται. Το ένα δε το χεις πληρώσει και το άλλο είναι ακύρωση παραγγελίας ( γίνεται refund ότι πλήρωσες + τα fees στον πωλητή που δίνει στο ebay ) Απλά το ότι κάτι δε το χεις πληρώσει δεν σημαίνει ότι θα χεις και unpaid strike, θα πρέπει να ανοίξει case o πωλητής ( ή αυτόματα αν το χει επιλέξει στο listing του ) και να κλείσει με απόφαση εις βάρος σου ( εαν δε το πληρώσεις ούτε τότε ) .
arma1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι πως μπορουμε να δουμε ποσες ποινες εχουμε
adversus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο resolution center μπορείς σίγουρα πάντως, επιλέγοντας unpaid items και ανάλογα την ημερομηνία που θα βάλεις στο φιλτρο θα δεις πόσα έχεις που χουν κλείσει εις βάρος σου Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2017 από adversus 1
Billator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι πως μπορουμε να δουμε ποσες ποινες εχουμε Ανάλογα από πιο ebay αγοράζεις αλλάζει αυτό. Στο ebay.com πρέπει "μηδενίζονται" ανα τρίμηνο ή τετράμηνο ενώ στα υπόλοιπα (.de .uk .fr κλπ) ανά έτος. Και νομίζω δεν μπορείς να δεις πουθενά (πλέον) πόσα defect έχεις σαν buyer. Αυτό άλλαξε αν δεν κάνω λάθος όταν σταμάτησαν τους Sellers να αφήνουν αρνητικές αξιολογήσεις στους buyers. edit: Βέβαια αν σε "καίει" μπορείς να κάνεις έναν δεύτερο λογαριασμό να ανεβάσεις μία ψεύτικη αγγελία και να παίξεις με τα Policy για να δεις ακριβώς πόσα και τί defects έχεις αυτήν την στιγμή στον κανονικό σου λογαριασμό. 1
arma1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μαλιστα ,ενταξει ,δεν νομιζω να εχω θεμα ,πρωτη φορα ετυχε , αφου λες @Billator οτι μηδενιζετε μετα το 4μηνο τοτε Ok ,συνηθως απο το .com κανω αγορες
Billator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μαλιστα ,ενταξει ,δεν νομιζω να εχω θεμα ,πρωτη φορα ετυχε , αφου λες @Billator οτι μηδενιζετε μετα το 4μηνο τοτε Ok ,συνηθως απο το .com κανω αγορες Γενικά σε σοβαρούς πωλητές δεν θα έχεις θέμα πουθενά ούτε στα actions. Απλά έχουμε στο μυαλό μας πάντα να κάνουμε cancel order σε περίπτωση που δεν θέλουμε να πληρώσουμε ένα αντικείμενο. 1
arma1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω την αληθεια φιλε αυτο το cancel order τωρα το ανακαλυψα, κατοπιν εορτης ,δεν μου χρειαστηκε ποτε, κακος που δεν ανεφερα πιο πριν το θεμα εδω ,τεσπα, δεν πειραζει ,λιγο το κακο 1
adversus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δε νομίζω να μηδενίζετε κανένα defect στους 3-4 μήνες ακόμα και στο .com , όλα μένουν σίγουρα εως τους 18μήνες.Στα listing τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να αποκλείσεις αγοραστές με 2+ unpaid defects εως εκείνη την χρονική στιγμή
Billator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δε νομίζω να μηδενίζετε κανένα defect στους 3-4 μήνες ακόμα και στο .com , όλα μένουν σίγουρα εως τους 18μήνες. Στα listing τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να αποκλείσεις αγοραστές με 2+ unpaid defects εως εκείνη την χρονική στιγμή Αυτό το επιλέγουν συνήθως sellers που ασχολούνται με actions γιατί υπάρχουν bots που κάνουν unpaid bids. (ή οι drop-shippers που δεν θέλουν να χρεώνονται fees που εκκρεμούν) Από την άλλη υπάρχουν περιορισμοί που σου ορίζει το ebay, (πχ περιορισμός στον αριθμό των actions που μπορείς να λάβεις μέρος ταυτόχρονα ή αδυναμία να αγοράσεις από κάποιας αξίας και πάνω αντικείμενα) και αυτοί μηδενίζονται/επανελέγχονται ανάλογα την χρήση που κάνεις στον λογαριασμό σου.
adversus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το επιλέγουν συνήθως sellers που ασχολούνται με actions γιατί υπάρχουν bots που κάνουν unpaid bids. (ή οι drop-shippers που δεν θέλουν να χρεώνονται fees που εκκρεμούν) Από την άλλη υπάρχουν περιορισμοί που σου ορίζει το ebay, (πχ περιορισμός στον αριθμό των actions που μπορείς να λάβεις μέρος ταυτόχρονα ή αδυναμία να αγοράσεις από κάποιας αξίας και πάνω αντικείμενα) και αυτοί μηδενίζονται/επανελέγχονται ανάλογα την χρήση που κάνεις στον λογαριασμό σου. Αυτό που μου είχε απαντήσει το ebay την περίοδο των cc ( επειδή προσπάθησα να αγοράσω 3 φορές κάτι απ'τον πωλητή και δε μπορούσα πήγαν στα unpaid items και ο πωλητής άνοιξε case όσο και να του εξηγούσα τι συνέβει) ότι τα strikes δε σβήνονται απλά μετά από την περίοδο, αν θυμάμαι καλά 6 μηνών, θα μπορώ κανονικά να κάνω bids ξανά. Είχα ζητήσει κάποιο policy τους αλλά δε μου έστειλαν κάτι και μόνο μου είπαν ότι δε θα φαίνονται μετά τον 1ο χρόνο πουθενά στους πωλητές. Αν βρω το μήνυμα τους, μιας και έχει περάσει τόσος καιρός θα το βάλω εδώ. Όπως και να χει πάντως, σπανίως ο πωλητής είναι πρίξας και δεν ακυρώνει την συναλλαγή.
arma1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πριν λιγο καιρο αν πατουσες buy it now και δεν το πληρωνες εκεινη την στιγμη ειναι σαν να μην το πατησες ποτε ,γιατι αλλαξε αυτο τωρα;
Billator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Είχα ζητήσει κάποιο policy τους αλλά δε μου έστειλαν κάτι και μόνο μου είπαν ότι δε θα φαίνονται μετά τον 1ο χρόνο πουθενά στους πωλητές. Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο για "εμάς" για αυτό δεν σου έστειλαν αρχείο. Για να μην μπορουν να το εκμεταλευτούν επιτήδειοι. Κ όπως είπα και στον @arma1 όταν δεν μπορουμε για οποιονδήποτε λόγο να πληρώσουμε ΠΑΝΤΑ κάνουμε cancel order. Αν δεν γίνει δικιά μας αμέλεια είναι. Για αυτό σου άνοιξε ο πωλητής case, και ο λόγος είναι ότι παρόλο που δεν πλήρωσες εκείνος πληρώνει τα fee της παραγγελίας σου στο ebay, δλδ για το Ebay είναι στην ουσία πουλημένο. Όταν ανοίγει case δεν μπορεί πλέον να κάνει κανείς cancel order (ούτε εσύ ούτε ο πωλητής) οπότε ότι και να πεις στον πωλητή δεν μπορεί να κάνει τίποτα μιας και αναλαμβάνει πλέον το ebay. Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του case. (ώστε να πάρει κ αυτός πίσω τα λεφτά που του δεσμεύτηκαν και για αυτό γίνεται όπως λες πρίξας, για να μην χάσει τα λεφτά του απλά) Όσο για τα actions bids σε αφήνουν να κάνεις (σε συγκεκριμένες κατηγορίες μόνο) και αν κάνεις αρκετά και τα πληρώνεις την ίδια στιγμή μετά από μερικές βδομάδες ξεκλειδώνεται το γενικό Restriction. Με το ίδιο trick αυξάνεις και τον αριθμό των ενεργών action που μπορείς να συμμετέχεις ταυτόχρονα. Πριν λιγο καιρο αν πατουσες buy it now και δεν το πληρωνες εκεινη την στιγμη ειναι σαν να μην το πατησες ποτε ,γιατι αλλαξε αυτο τωρα; Το δοκίμασα μόλις και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δλδ δεν μέτρησε unpaid την παραγγελία. Ίσως αυτό συμβαίνει αν έχεις δώσει approve στο ebay για τραβάει χωρίς log-in από το paypal και να πληρώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα