Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 8 μερες πατησα ν αγορασω ενα προιον ,αμεση αγορα, εκανα λαθος ,αλλο ηθελα και αλλο χτυπησα ,επικοινωνησα με τον πωλητη να κανει ακυρωση , δεχτηκε αλλα το ebay με ζαλισε να το πληρωσω ,σημερα μου ανεφερε πως ηταν η τελευταια μερα πληρωμης και θα εχω κυρωσεις, ισως καμια αρνητικη αξιολογηση ; τι αλλο;

unpaid case, αν είναι το πρώτο σου μπορεί να στείλεις στο ebay να στο σβήσουν εξηγώντας τον λόγο.

Αν έχεις πάνω από 1 ( ανάλογα πόσα έχεις ) οι κυρώσεις είναι από το να μη μπορείς να κάνεις bid σε πωλητές που δε δέχονται αγοραστές με από 2 unpaid cases μέχρι και να μη μπορείς καθόλου.

• Like 1
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω 250+ θετικες περιπου ,καμια αρνητικη , στο buy it now θα εχω θεμα; η μονο στις προσφορες; για πες μου λιγο ,που να στειλω συγκεκριμενα το μηνυμα ,ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω 250+ θετικες περιπου ,καμια αρνητικη , στο buy it now θα εχω θεμα; η μονο στις προσφορες; για πες μου λιγο ,που να στειλω συγκεκριμενα το μηνυμα ,ευχαριστω.

Θα σε γελάσω για το buy it now μιας και δε μου χει χρειαστεί ποτέ, μια φορά μόνο χρειάστηκα να σβήσω ένα που δεν είχα προσέξει ότι δε δέχεται paypal ο πωλητής. Όταν τους ζήτησα να το σβήσουν μου απάντησαν απλά ότι πρέπει να ξέρω ότι εαν στο μέλλον έχω πάνω από ένα θα χω τις παραπάνω κυρώσεις στις δημοπρασίες.

Τα feedback δε παίζουν ρόλο με τα unpaid cases.

Όσο για το που στέλνεις μήνυμα, απ'το contact που χει πάνω πάνω σε κάθε σελίδα του ebay.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σε γελάσω για το buy it now μιας και δε μου χει χρειαστεί ποτέ, μια φορά μόνο χρειάστηκα να σβήσω ένα που δεν είχα προσέξει ότι δε δέχεται paypal ο πωλητής. Όταν τους ζήτησα να το σβήσουν μου απάντησαν απλά ότι πρέπει να ξέρω ότι εαν στο μέλλον έχω πάνω από ένα θα χω τις παραπάνω κυρώσεις στις δημοπρασίες.

Τα feedback δε παίζουν ρόλο με τα unpaid cases.

Όσο για το που στέλνεις μήνυμα, απ'το contact που χει πάνω πάνω σε κάθε σελίδα του ebay.

τα unpaid cases φαινονται καπου φιλε; ψαχνω να βρω την κυρωση αλλα δεν την βλεπω πουθενα

Δημοσ.

τα unpaid cases φαινονται καπου φιλε; ψαχνω να βρω την κυρωση αλλα δεν την βλεπω πουθενα

Αν εννοείς σαν policy του ebay ναι και τώρα που το διάβασα ξανά βλέπω πως και στο buy it now μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις 

If you have excessive unpaid items on your account, we may limit or end your ability to buy.

Αν εννοείς εαν φαίνεται πουθενά πόσα έχεις, δε νομίζω αλλά σίγουρα όταν ο πωλητής φτιάχνει το listing του ( τουλάχιστον για auctions ) έχει επιλογή εαν θέλει να χει bids από άτομα με 2-3-4 κτλπ unpaid cases άρα και για το buy it now θα υπάρχει επιλογή λογικά. Δυστυχώς μόνο με δημοπρασίες έχω πουλήσει 3-4 φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα ,ενταξει ,κοντα στα 15 τωρα χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει, παντα υπαρχει η πρωτη φορα, γινετε να κανω ακομη ενα λογαριασμο με τα ιδια στοιχεια ; δυσκολο ε;

Δημοσ.

Ta unpaid items φαίνονται στο "Purchase history" λέει "Unpaid items"

Από εκεί φαίνονται μόνο ότι δεν έχεις πληρώσει ή ότι έχει ακυρωθεί, μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται από εκεί.

Τα unpaid strikes εις βάρος σου ( αφού κλείσουν από το resolution ) δε βλέπω να φαίνονται κάπου.

Δημοσ.

Οπότε και έτσι να είναι,η διαφορά δεν είναι πολύ μεγαλύτερη. Περίπου +10 με 12 $.

Το θέμα όμως είναι ότι αφού θα έχω ήδη πληρωμένο το ποσό των φόρων ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του,που θα το γνωρίζει το τελωνείο; Θα αναγράφεται κάπου και πως θα το αποδώσει ο πωλητής;

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο, το πιθανότερο είναι ότι θα δουν ότι έχει πληρωθεί ΦΠΑ και δεν θα ασχοληθούν με το αν είναι υπολογισμένος σωστά.

Το πως θα αποδοθεί ο ΦΠΑ δεν είναι θέμα δικό σου αλλά του πωλητή.

Δημοσ.

Από εκεί φαίνονται μόνο ότι δεν έχεις πληρώσει ή ότι έχει ακυρωθεί, μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται από εκεί.

Τα unpaid strikes εις βάρος σου ( αφού κλείσουν από το resolution ) δε βλέπω να φαίνονται κάπου.

Είναι διαφορετικό το unpaid item από το canceled  item σωστά?

Δημοσ.

Είχε κανείς θέμα με πληρωμή στο ebay με paypal αυτές τις μέρες ; Έχω κάνει άπειρες αγορές χωρίς θέμα με paypal και στο ebay και σε όλα τα κινεζομάγαζα και από χθες δε μου δέχεται μια πληρωμή ενώ έχω λεφτά στο λογαριασμό από τον οποίο τραβάει το paypal.

Έκανα μια δοκιμαστική αγορά σε άλλο κατάστημα (zapals) και πέρασε κανονικά το paypal (και τράβηξε από λογαριασμό)

Μπήκα στο paypal και ομολογουμένως έλεγε κάτι για verification του τραπεζικού λογαριασμού αλλά το λέει καιρό αυτό και περνούσαν οι συναλλαγές όπως πέρασε και η χθεσινή στο zapals αλλά στο ebay  δε περνάει. 

Πάτησα να κάνω verification αλλα θα πάρει κάτι μέρες. ( Αν και είμαι σίγουρος ότι το είχαν κάνει πριν χρόνια ξανά αυτό, αλλιώς πως το χρησιμοποιώ τόσο καιρό)

Δημοσ.

Μήπως ο πωλητής (δεν έχει σχέση το ebay αυτό) έχει καταγραφεί για πώληση απαγορευμένων αντικειμένων από τα CC;

Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο καθώς μόλις έκανα μια δοκιμαστική αγορά από ebay από κίνα και πέρασε ενώ του συγκεκριμένου (από Ρωσία) δε περνάει.

Πως βλέπω τι είναι απαγορευμένο ;  

Δημοσ.
Δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ (8) γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού:

1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό.

2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες.

3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια.

4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία.

5.  Γενικοί  κωδικοί  στους  οποίους  εντοπίζεται  πλειοψηφία  συναλλαγών  που  αφορούν  σε πορνογραφικό υλικό.

6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού).

7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

8. Αγορές υπηρεσιών εστίασης.

Πηγή: Δελτίο τύπου 5.8.2016 της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, προσπαθώ σήμερα απο το πρωι να πάρω κάποιο αντικείμενο απο ebay που έρχεται από αγγλικα, εχω δοκιμασει 4 διαφορετικούς sellers και τρόπους πληρωμής και μου γράφει διαλεξτε άλλο τρόπο. Εχω χρήματα και στο paypal, και στην τράπεζα Πειραιώς, αγοράζω κανονικά με κάρτα πχ efood ή και πληρωμή σε μαγαζια, και ομως το ebay αρνειται να παρει τα χρηματα μου. Ξερει κανεις τι συμβαινει? προιον αξιας 120 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...