Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω κι εγώ να κάνω μια ερώτηση στους φίλους του Insomnia, θέλω να αγοράσω κάτι το οποίο κοστίζει 70$ με δωρεάν έξοδα και στις επιλογές πληρωμής μου έχει mastecard που θέλω να πληρώσω, αλλά λέει powered by ebay. αυτό τι σημαίνει; ότι θα πάρει και κάποιο φόρο το paypal για την υπηρεσία αυτή; ή θα πληρώσω κανονικά 70$;

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. εχω αγορασει πολλα πραγματα απο ebay αλλα θελω τωρα να πουλησω 1 καρτα γραφικων.Ξερετε ποσο θα μου παρει το ebay και το paypal? Ειδα στα ελτα οτι για 1,5 kg πακετο ευρωπη ειναι 30€ τα εξοδα αποστολης. Γενικα ειναι ευκολη διαδικασια;

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω αγορασει πολλα πραγματα απο ebay αλλα θελω τωρα να πουλησω 1 καρτα γραφικων.Ξερετε ποσο θα μου παρει το ebay και το paypal? Ειδα στα ελτα οτι για 1,5 kg πακετο ευρωπη ειναι 30€ τα εξοδα αποστολης. Γενικα ειναι ευκολη διαδικασια;

12,4% το ebay και το paypal 0.30$+ 3.9-5% (εξαρτάται από την χώρα του αγοραστή αυτό)

Τα παραπάνω ποσοστά είναι πάνω στο ποσό πώλησης δλδ αν πουλήσεις κάτι πχ 100$ σου μένουν καθαρά 82,3$-83,4$ οπότε εσύ χοντρικά να υπολογίζεις 17% στο σύνολο fee για ebay+paypal

ΥΓ1. Το ποσοστό του ebay είναι 10% αλλά θα κληθείς να πληρώσεις και ΦΠΑ για το 10% που θα πληρώσεις οπότε πάει στο 12,4% συνολικά

ΥΓ2. Αν το πουλήσεις σε δολλάρια η λίρες βάζεις κ άλλο ένα 4% λιγότερα σε περίπτωση που θες να τα τραβήξεις στην τράπεζα λόγω της χειρότερης ισοτιμίας που προσφέρει το paypal το οποίο θα σου τα μετατρέψει σε ευρώ. 

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα unpaid case ανοιχτό στο ebay. Δεν πρόκειται να πληρώσω γιατί ο π@π@ρ@ς ο seller άλλη φωτογραφία είχε βάλει και άλλο μοντέλο (αμπεροτσιμπιδα) πουλαγε.Υπάρχει περίπτωση εκτός από αρνητικο feedback να μου απενεργοποιησει το Ebay το λογαριασμό;

Δημοσ.

Για ένα τέτοιο case δεν προκειται να γίνει τίποτα.

Αν όμως το κάνεις σύστημα πολύ πιθανό να έχεις επιπτώσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,παιδιά
Ως νεοεισερχόμενος (newbie-eBay buyer) και εγώ  αγόρασα πριν μερικές μέρες κάτι ρολόγια με free standard shipping  από κίνα αξίας 3,50E (7-6-17) όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα μέχρι που το tracking που μου έχει δώσει ο πωλητής, έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο Ελλάδος! Γράφοντας στο site που κάνω tracking (yanmen είναι ο μεταφορέας)
 (2017-06-15
07:00:00
Greece Arrive at Greece airport.,

Από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει κ δεν προχωρεί περαιτέρω , όποιος μπορεί εάν ξέρει κάτι εάν μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Καλησπέρα ,παιδιά

Ως νεοεισερχόμενος (newbie-eBay buyer) και εγώ  αγόρασα πριν μερικές μέρες κάτι ρολόγια με free standard shipping  από κίνα αξίας 3,50E (7-6-17) όλα καλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα μέχρι που το tracking που μου έχει δώσει ο πωλητής, έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο Ελλάδος! Γράφοντας στο site που κάνω tracking (yanmen είναι ο μεταφορέας)

(2017-06-15

07:00:00

Greece Arrive at Greece airport.,

Από εκεί κ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει κολλήσει κ δεν προχωρεί περαιτέρω , όποιος μπορεί εάν ξέρει κάτι εάν μπορεί ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Απλά περιμένεις…. Εμένα έχει κολλήσει μια παραγγελία 16 μέρες τώρα…

• Like 1
Δημοσ.

Απλά περιμένεις…. Εμένα έχει κολλήσει μια παραγγελία 16 μέρες τώρα…

φίλε  γνωρίζεις μήπως για πιο λόγο αυτή η καθυστέρηση γίνεται , η απλά μιλάμε για το κλασσικό ελληνικό δημόσιο  , σε ευχαριστώ κ πάλι για την απάντηση σου .

Δημοσ.

φίλε  γνωρίζεις μήπως για πιο λόγο αυτή η καθυστέρηση γίνεται , η απλά μιλάμε για το κλασσικό ελληνικό δημόσιο  , σε ευχαριστώ κ πάλι για την απάντηση σου .

Θα σε γελάσω, άλλες παραγγελίες έρχονται σε 15 μέρες και άλλες έχουν κολλήσει αδικαιολόγητα…!

Παντός στην δική μου περίπτωση δεν δείχνει ούτε τελωνείο… απλά ότι έχει φτάσει στην Ελλάδα με NL post

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...