Elmago1925 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Στο μηνυμα σου δεν απαντησε; Οπως και να εχει στειλε ενα μηνυμα στο ebay και εξηγησε αναλυτικα τι συνεβη.Θα το διορθωσουν. θελω να ρωτισω κατι.. στο ebay κατα λαθος πατησα σε buy now σε ενα αντικειμενο που δεν το ηθελα και τωρα εχει πιστωθει στον λογαριασμο μου σαν unpaid εστειλα μηνυμα στο πωλητη να την ακυρωση αλλα εκανε open case. τι με συμβουλευεται να κανω, την πατησα...?
FarCry Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 θελω να ρωτισω κατι.. στο ebay κατα λαθος πατησα σε buy now σε ενα αντικειμενο που δεν το ηθελα και τωρα εχει πιστωθει στον λογαριασμο μου σαν unpaid εστειλα μηνυμα στο πωλητη να την ακυρωση αλλα εκανε open case. τι με συμβουλευεται να κανω, την πατησα...? αμα ανοιξε open case για unpaid item την πατησες. αλλα μην ανησυχεις με μια φορα δεν τρεχει κατι για τον λογαριασμο σου. δοκιμασε να του στειλεις cancel request μπας και το δεχτει
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλημερα παιδια, προεκυψε ενα θεματακι με μια dslr που αγορασα απο το ebay. Η περιγραφη ελεγε νεα μηχανη και το κοστος της ηταν 1350 ευρω, εφτασε η μηχανη χθες και ενω ειναι σε αψογη κατασταση σα να μην εχει χρησιμοποιηθει οταν τσεκαρα τις ποσες φωτογραφιες εχει βγαλει ειδα οτι εχει τραβηξει 1300 ληψεις οποτε η μηχανη εχει χρησιμοποιηθει. Αμεσως εστειλα μηνυμα στον πωλητη να μου εξηγησει πως εγινε αυτο και μου λεει οτι μαλλον ηταν demo και φταιει ο προμηθευτης τους, απο εκει και περα μου εδωσε 2 επιλογες η να την στειλω πισω για refund η να μου επιστρεψει καποια χρηματα (σε 2ο e-mail που τον ρωτησα ποσα ειναι αυτα μου ειπε για 40 ευρω). Η μηχανη ειναι σαν καινουρια αλλα θα ηθελα να δω τι σεναριο με συμφερει καλυτερα μιας και θα την κρατησω, να του πω για αρνητικη αξιολογηση μιας και το ποσο ειναι λιγο; να κανω case στο ebay (οπου φοβαμαι οτι θα καταληξει στο να μου πει γυρισε την πισω) η να μεινω στο ποσο που μου προσφερει; Επαναλαμβανω οτι στην περιγραφη ελεγε για καινουργια μηχανη οποτε τα κλικς στο κλειστρο επρεπε να ειναι 0 οχι 1300.
Blacktan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ζήτα του 200€ refund , η τελος παντων ενα ποσο που να αξιζει για εσενα και αυτον να τον συμφερει να ασχοληθει. Τα πηγαινε ελα δεν θα βοηθησουν κανενα μιας και θα εχεις δεσμευμενα χρηματα στον αερα . Ισως εν κατακλειδι τα βρειτε στα 100€ refund . 1
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ζήτα του 200€ refund , η τελος παντων ενα ποσο που να αξιζει για εσενα και αυτον να τον συμφερει να ασχοληθει. Τα πηγαινε ελα δεν θα βοηθησουν κανενα μιας και θα εχεις δεσμευμενα χρηματα στον αερα . Ισως εν κατακλειδι τα βρειτε στα 100€ refund . Ετσι υπεθετα και εγω οτι θα μου προτεινε καποιο ποσο γυρω στα 100 ευρω που θα ημουν οκ. Οποτε να του προτεινω 100 ευρω και να του πω οτι αν δεν θες δεν ρισκαρω τα λεφτα στον αερα, την κραταω και προχωρω στην αξιολογηση μου;
Blacktan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πες του το απευθειας τοτε πως 40€ δεν ειναι αρκετα. Εαν ειναι αξιοπιστος πωλητης δεν θα ρισκαρει. Αρκει φυσικα να φαινεσαι και εσυ πως εισαι αξιοπιστος αγοραστης και να του αποδυκνειεις πως εχεις δικιο. Γιατι πιθανα να σε περναει και αυτος για τυχοδιωκτη που προσπαθεις για αδεια για να πιασεις γεματα. Θελει λεπτους και σωστους χειρισμους απο ολους.
FarCry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλημερα παιδια, προεκυψε ενα θεματακι με μια dslr που αγορασα απο το ebay. Η περιγραφη ελεγε νεα μηχανη και το κοστος της ηταν 1350 ευρω, εφτασε η μηχανη χθες και ενω ειναι σε αψογη κατασταση σα να μην εχει χρησιμοποιηθει οταν τσεκαρα τις ποσες φωτογραφιες εχει βγαλει ειδα οτι εχει τραβηξει 1300 ληψεις οποτε η μηχανη εχει χρησιμοποιηθει. Αμεσως εστειλα μηνυμα στον πωλητη να μου εξηγησει πως εγινε αυτο και μου λεει οτι μαλλον ηταν demo και φταιει ο προμηθευτης τους, απο εκει και περα μου εδωσε 2 επιλογες η να την στειλω πισω για refund η να μου επιστρεψει καποια χρηματα (σε 2ο e-mail που τον ρωτησα ποσα ειναι αυτα μου ειπε για 40 ευρω). Η μηχανη ειναι σαν καινουρια αλλα θα ηθελα να δω τι σεναριο με συμφερει καλυτερα μιας και θα την κρατησω, να του πω για αρνητικη αξιολογηση μιας και το ποσο ειναι λιγο; να κανω case στο ebay (οπου φοβαμαι οτι θα καταληξει στο να μου πει γυρισε την πισω) η να μεινω στο ποσο που μου προσφερει; Επαναλαμβανω οτι στην περιγραφη ελεγε για καινουργια μηχανη οποτε τα κλικς στο κλειστρο επρεπε να ειναι 0 οχι 1300. ανοιξε dispute item not as described και θα πληρωσει τα μεταφορικα για να την παρει πισω και θα σου δωσει τα λεφτα και τα εξοδα αποστολης. αν θες να την κρατησεις ζητα του μερικη αποζημιωση αναλογως το ποσο που θα συμφωνησετε
snik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τελικα ειπε οτι μπορει να ηταν demo απο τον προμηθευτη του και δεν ηταν σιγουρος οτι και η αλλη που θα εστελνε θα ηταν οκ. του προτεινα για 100 ευρω και να την κρατησω αλλα δεν δεχτηκε, μετα απο μερικα μηνυματα καταληξαμε στα 70 ευρω επιστροφη και να κρατησω την μηχανη. 1
trok-trok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχω ενα κουπονι απο ebay.uk 10 λιρες ισχυει μονο για αυτο ή για ολα και ειναι προσωπικος κωδικος ή μπορει να δοθει?
Blacktan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τελικα ειπε οτι μπορει να ηταν demo απο τον προμηθευτη του και δεν ηταν σιγουρος οτι και η αλλη που θα εστελνε θα ηταν οκ. του προτεινα για 100 ευρω και να την κρατησω αλλα δεν δεχτηκε, μετα απο μερικα μηνυματα καταληξαμε στα 70 ευρω επιστροφη και να κρατησω την μηχανη. Εαν η μηχανη ειναι οκ και αξιζει τα λ7 της ως εχει δεξου το deal και κλεισε το θεμα να ησυχασεις ...
boombastik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλημερα. Πληρωσα 15/5 με paypal στο Ebay για μια καρτα usb 3.1 to pcie 14 euro με time to arrived not estimated και χωρις tracking number με free μεταφορικα. Το προιον σταλθηκε στις 16/5. Σημερα ειναι 13/6 και ακομα δεν εχω παραλαβει. Για time not estimated o χρονος αναμονης ειναι ενας μηνας απο την στιγμη που πληρωσα. Οποτε τι κανω? Στελνω ενα μηνυμα σε αυτον σημερα οτι θα περιμενω ακομη μια μερα και μετα ανοιγω case οτι item not arrived ή ξερά αυριο ανοιγω case οτι item not arrived και δεν του στελνω τιποτα? Απλα σε ενα μυνημα την πρωτη μερα που το αγορασα και τον ρωτησα ποσες μερες θα κανει μου 20-30 και μετα να επικοινωνησω μαζι του για λυση.
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ε αρα; γιατι δεν επικοινωνεις μαζι του και ψαχνεσαι;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλημερα. Πληρωσα 15/5 με paypal στο Ebay για μια καρτα usb 3.1 to pcie 14 euro με time to arrived not estimated και χωρις tracking number με free μεταφορικα. Το προιον σταλθηκε στις 16/5. Σημερα ειναι 13/6 και ακομα δεν εχω παραλαβει. Για time not estimated o χρονος αναμονης ειναι ενας μηνας απο την στιγμη που πληρωσα. Οποτε τι κανω? Στελνω ενα μηνυμα σε αυτον σημερα οτι θα περιμενω ακομη μια μερα και μετα ανοιγω case οτι item not arrived ή ξερά αυριο ανοιγω case οτι item not arrived και δεν του στελνω τιποτα? Απλα σε ενα μυνημα την πρωτη μερα που το αγορασα και τον ρωτησα ποσες μερες θα κανει μου 20-30 και μετα να επικοινωνησω μαζι του για λυση. Περίμενε 60 μέρες και μετα επανέρχεται, είναι νωρίς ακόμα.
boombastik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ψαχνομαι γιατι νομιζω οτι μετα τον ενα μηνα πρεπει να σοu δωσει refund ειτε ρθει ειτε οχι βαση του ebay οταν το προιον δεν γραφει μερες αποστολης. 1 μηνα πρεπει να περιμενεις για να ανοιξεις case. Αν περιμενω 60 μερες θα με καλυπτει το ebay για item time no estimated? Κανω λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα