mellodos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 @mellodos, φίλε προτείνω να στείλεις ακόμα ένα μήνυμα άμεσα. Αυτή τη φορά να είναι αυστηρό και προειδοποιητικό ότι αν δεν πάρεις κάποια απάντηση ώς την Παρασκευή 8-Φεβ, θα ανοίξεις dispute στο PayPal. Στο μήνυμά σου σημείωσε ότι θα προτιμούσες να τελειώσει η ιστορία με μεταξύ σας συνεννόηση παρά με dispute. Ενημέρωνέ μας σχετικά με την ιστορία. Μου ήρθε σήμερα τελικά απάντηση ακριβές copy-paste της πρώτης , δηλαδή ότι ακόμα το διερευνάνε.... Περιμένω μέχρι τέλος της εβδομάδας και μετά θα στείλω το προειδοποιητικό.Ευχαριστώ gianky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Στείλε άμεσα το προειδοποιητικό, αυτό τους δείνει χρόνο να απαντήσουν με την ησυχία τους κι αν δεν το κάνουν θα είναι ακόμα καλύτερα για 'σένα στο dispute! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ΣΟΣ!!πληρωσα για μια ψηφιακη και ο τυπος μου ειπε οτι τελικα ειχε ξεμινει και μου ειπε η να παρω αλλη ή να μου επιστρεψη τα χρηματα.του ειπα να τα επιστρεψει καλυτερα,το θεμα ειναι οτι μου τα επεστρεψε σημερα ηρθε και επιβεβαιωση απτο paypal αλλα οταν παω να πληρωσω αλλο αντικειμενο λεει οτι δν εχει λεφτα η καρτα,και πηγα στη τραπεζα και ακομα φενεται οτι δεν εχουν μπει,θελει καποιο διαστημα ωστε να αναγνωριστη το ποσο??τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Χρειαζονται 3-4 ημερες μεχρι να πιστωθουν τα χρηματα στη καρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Απο τότε τους έστειλα άλλες 2 φορές και δεν έχω λάβει απάντηση.Αναρωτιέμαι τι διερευνάνε χωρίς το προϊόν στα χέρια τους.Επικοινώνησα και με acs και μου είπανε άμα θέλω να τους πάω την οθόνη να την στείλουν πίσω.Δεν θέλω όμως να ενεργήσω δίχως οδηγία απο τον αποστολέα. Επειδη δεν υπαρχει τιποτα να ερευνησουν, απλα κωλυσιεργουν, στειλε τους πισω την οθονη με την acs και κανε dispute και claim αμεσως. Απο τα feedback φαινεται καθαρα οτι οσοι πελατες τους ειχαν προβλημα με καποια αγορα, ειχαν επισης προβλημα να παρουν πισω τα χρηματα τους. Επισης ζητησε απο την ACS να πληρωσει ο παραληπτης για την επιστροφη της οθονης εαν αυτο γινεται. Γιατι να επιβαρυνθεις εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη δεν υπαρχει τιποτα να ερευνησουν, απλα κωλυσιεργουν, στειλε τους πισω την οθονη με την acs και κανε dispute και claim αμεσως. Απο τα feedback φαινεται καθαρα οτι οσοι πελατες τους ειχαν προβλημα με καποια αγορα, ειχαν επισης προβλημα να παρουν πισω τα χρηματα τους. Επισης ζητησε απο την ACS να πληρωσει ο παραληπτης για την επιστροφη της οθονης εαν αυτο γινεται. Γιατι να επιβαρυνθεις εσυ? Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλή κίνηση να σουτάρω την οθόνη πίσω σε αυτούς προτού προβώ στις ενέργειες που είπαμε παραπάνω... Το χειρότερο είναι ότι η αγορά έγινε μέσω του λογαριασμού ενός φίλου μου και έτσι δεν μπορώ να κάνω άμεσες ενέργειες :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 ΣΟΣ παιδες... 16/1 - Αγοραζω απο ebay US ενα iphone, πληρωνω καπακι... 2-3 μερες μετα, ο seller μου στελνει ενα tracking number... Παω, το δοκιμαζω, εμφανιζεται ενα αντικειμενο που παραδοθηκε 10/8/07 στα Netherlands!! Του το λεω, "ναι" μου λεει, "το δα κ γω, θα παω αυριο στο ταχυδρομειο να τους το πω κ θα σε ενημερωσω"... οκ λεω, αντε να δουμε... Περνανε οι μερες, στελνω μαιλ εγω... 1,2,3, κλπ... Γυρω στις 26-27 γεναρη τσιτωνω κ του στελνω μαιλ οτι αν δεν μου απαντησει+κανει refund μεσα στις επομενες 24 ωρες, θα του κανω report κ στο ebay κ στο paypal... Τσουπππ.... Παραδεχεται οτι δεν εχει στειλει τπτ κ... Refund pending sto paypal, "sorry but my paypal account is frozen (!?), can only sent refunds...". Δεν γ@@@@ται λεω, παλι καλα, ας μην του κανω αρνητικη, 40 θετικες εχει ολες ολες... Περνανε παλι οι μερες, περιμενω εγω να εκκαθαριστει το refund, να ζητησω withdraw στην τραπεζα γιατι τα χρειαζομαι τα λεφτα... Χτες μου ερχεται μαιλ απο paypal οτι το refund εχει status removed, δεν εκκαθαριστηκε!!! Τρελαινομαι εγω παλι, μαιλ στον τυπο, το κ το... Ανοιγω κ ενα dispute στο paypal, κ μου το γυρναει κατευθειαν σε claim (!)... TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?? Τι κανω τωρα εγω? Μηπως μπορω να σωσω τπτ με καμια αμφισβητηση χρεωσης, κ αν ναι πως? Παλι καλα, πληρωσα με πιστωτικη της alpha... Τα φωτα σας παρακαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Απ οσα γραφεις φαινεται οτι ο τυπος ειναι απατη. Οταν λες οτι "Ανοιγω κ ενα dispute στο paypal, κ μου το γυρναει κατευθειαν σε claim " τι εννοεις? Ποιος το γυρισε σε claim? αυτοματα εγινε μονο του? Παντως εαν εχει γινει claim, εσυ δε χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο παρα να περιμενεις την αποφαση του paypal, η οποια θα ειναι υπερ σου και θα σου επιστρεψουν τα χρηματα. Γραψε το nick του πωλητη να δουμε τι ρολο βαραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Απ οσα γραφεις φαινεται οτι ο τυπος ειναι απατη. Οταν λες οτι "Ανοιγω κ ενα dispute στο paypal, κ μου το γυρναει κατευθειαν σε claim " τι εννοεις? Ποιος το γυρισε σε claim? αυτοματα εγινε μονο του? Παντως εαν εχει γινει claim, εσυ δε χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο παρα να περιμενεις την αποφαση του paypal, η οποια θα ειναι υπερ σου και θα σου επιστρεψουν τα χρηματα. Γραψε το nick του πωλητη να δουμε τι ρολο βαραει paradisecyclesports ειναι το nick του... οταν πηγα να ανοιξω dispute, μου πεταει το paypal οτι δεν γινεται κ πρεπει να κανω claim κατευθειαν... το οποιο κ εκανα... το θεμα ειναι που θα βρει το paypal funds για να μου επιστρεψει την πληρωμη, αφου προφανως κατι τρεχει με το account του. εν τω μεταξυ, το γαμ#@@νο tracking number που μου εστειλε εχει κανει pause το claim για 2 εργασιμες, γιατι λεει κ καλα οτι αποδεικνυει οτι εστειλε κατι. το που κ το ποτε ειναι αλλο θεμα προφανως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 paradisecyclesports ειναι το nick του...οταν πηγα να ανοιξω dispute, μου πεταει το paypal οτι δεν γινεται κ πρεπει να κανω claim κατευθειαν... το οποιο κ εκανα... το θεμα ειναι που θα βρει το paypal funds για να μου επιστρεψει την πληρωμη, αφου προφανως κατι τρεχει με το account του. εν τω μεταξυ, το γαμ#@@νο tracking number που μου εστειλε εχει κανει pause το claim για 2 εργασιμες, γιατι λεει κ καλα οτι αποδεικνυει οτι εστειλε κατι. το που κ το ποτε ειναι αλλο θεμα προφανως... Φιλε υπαρχει προβλημα διοτι το paypal protection ηταν μεχρι 200$. Αυτο σημαινει οτι εαν δεν εχει υπολοιπο στο λογαριασμο του, λιγο δυσκολο το βλεπω, ωστε να τα παρει το ΡΡ και να στα επιστρεψει, τοτε λογικα θα σου επιστραφουν τα 200$ και με ενα email θα σε πληροφορουν οτι θα κανουν το καλυτερο δυνατο ωστε να παρεις και τα υπολοιπα. Τρεχα γυρευε δηλαδη. Το καλυτερο σ αυτη τη περιπτωση, που κι εγω θα εκανα, θα ηταν να επικοινωνησεις με το τμημα καρτων της alpha και να δηλωσεις οτι δε δεχεσαι τη χρεωση της καρτας σου εξηγωντας τους λογους. Εχω την εντυπωση οτι ετσι τα επιβαρυνεται ολα το paypal, διοτι αυτο μεσολαβει και αυτο παιρνει τα λεφτα και λιγο ενδιαφερει τη τραπεζα αν ο πωλητης εχει η οχι χρηματικο υπολοιπο στο ΡΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 αυτο θα κανω, τους πηρα τηλ σημερα... μηπως ξερεις ποσο καιρο μετα πρεπει να υποβαλλω την αμφισβητηση?? γιατι πρεπει να περιμενω να ερθει ο λογαριασμος λεει, για τους τον στειλω με fax... also, αν καποιος εχει εμπειρια πανω σε αυτο θα το εκτιμουσα αν την μοιραζοταν... πχ. τι πιθανοτητες εχω να δεχτουν την αμφισβητηση κ τα σχετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Σ αυτη τη περιπτωση δε χρειαζεται να περιμενεις να ελθει ο λογαριασμος. Ζητησε τους τηλεφωνικα τα στοιχεια της κινησης (καποιο κωδικο χρεωσης,ακριβη ημερομηνια χρεωσης, το ονομα του παραληπτη και το ακριβες ποσο σε δολλαρια και σε ευρω) τα οποια ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν,και στειλε το φαξ οσο γινεται πιο γρηγορα. Οχι μονο θα δεχτουν την αμφισβητηση αλλα νομιζω σε πιστωνουν και αμμεσα τα χρηματα, προσωρινα τουλαχιστον, μεχρι να τελεσιδικησει η υποθεση. Η Πειραιως που εχω εγω ετσι εχει ενεργησει σε 2 δικες μου περιπτωσεις. Εφ οσον ενεργησεις ετσι το paypal αποσυρεται απο την ερευνα και αναλαμβανει η τραπεζα, κατι το οποιο ειναι προτιμοτερο για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 εγινε φιλε μου, ευχαριστω πολυ... θα τους παρω τηλ σε λιγακι κ θα στειλω το φαξ αυριο το πρωι. περισσοτερα νεα απο το μετωπο σε λιγο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε μου μέγα λάθος που δεν άφησες αρνητική απο την πρώτη στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Στειλε και email στο [email protected] θα σε εξυπηρετησουν. Παλαιοτερα ειχε γινει κατι παρομοιο με εσενα με εναν απο Honk Kong τους εστειλα attachment στο παραπανω mail της ALPHA BANK και τελικα δεν χρεωθηκα. Την κινηση την ειχα κανει και αυτην copy - paste απο το web-banking της ALPHA γιατι το χαρτι θα αργουσε να ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα