Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν σταματήσει στο τελωνείο και εάν ο τελωνειακός βρει στο δίκτυο την αξία αυτή, τότε ΦΠΑ 24%= 19,20€ + 12€ τέλη ΕΛΤΑ= 31,20€

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εάν σταματήσει στο τελωνείο και εάν ο τελωνειακός βρει στο δίκτυο την αξία αυτή, τότε ΦΠΑ 24%= 19,20€ + 12€ τέλη ΕΛΤΑ= 31,20€

Στο δικτυο στην Ελλαδα η στην Κινα ? το λεω γιατι στην Ελλαδα κανει 180 ευρω

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω βρεί ένα laptop απο το ebay.com είναι στην αμερική ποιός είναι ο τρόπος αποστολής έτσι ώστε να μην περάσει τελωνείο??

Δημοσ.

Αυτό αλλάζει τα πράγματα αφού ο φίλος μπορεί να το συσκευάσει κατάλληλα (χωρίς τις αρχικές, τιμολόγιο κλπ) και να το στείλει σαν ιδιώτης προς ιδιώτη δηλώνοντας στο αυτοκόλλητο ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο.

Από εκεί και πέρα, ... fingers crossed ...

Δημοσ.

Δηλαδή δεν πληρώνω τελωνείο μπορείς να μ δώσεις κάποιες συμβουλές πως να το συσκευάσει δηλαδή και με τι να το στείλει ;

Δημοσ.

Δηλαδή δεν πληρώνω τελωνείο μπορείς να μ δώσεις κάποιες συμβουλές πως να το συσκευάσει δηλαδή και με τι να το στείλει ;

Ο τρόπος που σου ανέφεραν παραπάνω απλά μειώνει την πιθανότητα να περάσει τελωνείο.

Δεν υπάρχει τρόπος να στο στείλουν και να είσαι σίγουρος 100% ότι δεν θα περάσει τελωνείο.

Εξ ου και το: "Από εκεί και πέρα, ... fingers crossed ..." του makfil

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερχομαι να προσθεσω γνωση με μια προσφατη περιπετεια μου

αγορασα κατι απο το ebay ο πωλητης ηταν απατεωνας και δεν εστειλε ποτε το αντικειμενο.

αντι να περιμενω 20 μερες για να κανω dispute στο ebay πηγα και δοκιμασα να ανοιξω στο paypal.

δεν μπορουσα ομως να ανοιξω στο paypal γιατι το email του πωλητη ηταν ακυρο

οποτε πηγα και ανοιξα unauthorised transaction και εξηγησα στο μηνυμα μου τι παιχτηκε

το paypal μου εστειλε μηνυμα λεγοντας μου πως δεν υπηρχε τετοιο θεμα, προφανως γιατι εγω εκανα την αγορα και εαν δεν ελαβα το αντικειμενο μπορουν αυτοι να ανοιξουν dispute για μη παραλαβη αντικειμενου

οταν ανοιγεις ενα dispute για transaction δεν μπορεις να ανοιξεις αλλο. οποτε υποχρεωτικα μιλας με emails και αυτοι το στελνουν εκει που πρεπει. οπως και εγινε και αυτοι εκαναν escalate για μη παραλαβη.

επισης οταν ανοιγεις dispute στο paypal δεν μπορεις να ανοιξεις στο ebay. η προστασια του paypal ερχεται παντα πρωτη.

οποτε πρωτα ανοιγουμε dispute στο ebay και αμα το χασουμε τοτε μπορουμε να ανοιξε σε δευτερο χρονο και στο paypal.

γιαυτο το λογο οταν εχεις ανοιχτο case στο ebay και πας να ανοιξεις στο paypal σου λεει πως πρεπει να κλεισουμε το case στο ebay για να προχωρησεις.

εγω νομιζα πως δεν υπηρχε συγκεκριμενη σειρα μεταξυ ebay και paypal. αλλα μετα απο αυτη την περιπετεια μου ο δρομος ειναι

ebay - > paypal

Επεξ/σία από FarCry
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή σας ημέρα.

Θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω.

1. Πρέπει απαραίτητα οι λογαριασμοί σε Paypal  και ebay να είναι με το ίδιο mail???

2. Υπάρχει θέμα αν στο Paypal  έχω το δικό μου όνομα και διεύθυνση, αλλά στο ebay βάλω άλλο όνομα ή διεύθυνση, δηλαδή κάποιου φίλου μου που μου ζητά μια παραγγελία ώστε το δέμα να πάει απείθειας σπίτι του

Δημοσ.

Καλή σας ημέρα.

Θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω.

1. Πρέπει απαραίτητα οι λογαριασμοί σε Paypal  και ebay να είναι με το ίδιο mail???

2. Υπάρχει θέμα αν στο Paypal  έχω το δικό μου όνομα και διεύθυνση, αλλά στο ebay βάλω άλλο όνομα ή διεύθυνση, δηλαδή κάποιου φίλου μου που μου ζητά μια παραγγελία ώστε το δέμα να πάει απείθειας σπίτι του

you can have up to 8 email addresses linked to one paypal account.

So that allows up to 8 ebay id's as long as you have separate email addys to use as well.

https://www.paypal-community.com/t5/Archive/Can-I-link-2-eBay-accounts-to-1-PayPal-account/td-p/415233?profile.language=en-gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...