FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 'Εκανα μια δημοπρασια, πολλοι ενδιαφερομενοι και δυστυχως το κέρδισε μια ρωσίδα με 0 feedback και εγγραφη την ημερα λήξης του auction. 'Εστειλα άμεσως invoice και μηνυμα για το αν το θέλει όντως αλλά επειδή 99,99% απλά θα με καθυστερήσει τζάμπα θέλω να ακυρώσω το bid και να κάνω second chance offer. Θέλω όμως και να μπει unpaid item στο λογαριασμό της βλαμμένης. Τα δύο πρώτα γίνονται σίγουρα μαζί οκ, το τρίτο μπορώ να το κάνω μαζί τους και πότε (πριν ή μετά)? σιγουρα μπορεις να κανεις second chance offer? δεν εχει πληρωσει η ρωσιδα? In general, you can make a Second Chance Offer if your listing meets these criteria: The listing is in auction-style format. At least one of your non-winning bidders accepts Second Chance Offers. Any of these situations apply: You only have one item to sell and the reserve price (if applicable) was not met. You only have one item to sell and the winning bidder did not pay. (You must cancel the original transaction before starting the Second Chance Offer process.) You have additional duplicate items to sell. (You must cancel all transactions that you will not be able to honor before starting the Second Chance Offer process.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά σε μια πρόσφατη αγορά μου απο ebay αξίας 26.4 ευρώ παρατήρησα τα εξής. 1. Στη συναλλαγή φαίνεται να μην παρενεβλήθη το PAYPALοποτε η συναλλαγη δεν φαινεται καθολου στο δικό μου λογαριασμό paypal οπως γινοταν συνήθως αλλα μόνο στην καρτελα purchases του ebay οπου αναφερει τροπος πληρωμης ''credit card'' 2. Στην τράπεζα μου όμως φαίνεται η πληρωμή και στην περιγραφη φαίνεται ''PAYPAL'''πωλητης ..κτλ''. 3 Χρεωθηκα 28,1 ευρω ενω στην πληρωμη ελεγε 26.4 ευρω. Δεν φαινεται να υπαρχει καποια προμηθεια απο την τραπεζα γιατι οταν υπαρχει την αναφερει σε ξεχωριστη χρεωση διπλα απο την συναλλαγη. Αν δεν εγινε πληρωμή μεσω του paypal μου αλλα απευθειας με κάρτα γιατι πληρωσα παραπανω? Η καρτελα πληρωμης ελεγε 26.4 ευρω και νομιζω αυτα θα επρεπε να χρεωθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 σιγουρα μπορεις να κανεις second chance offer? δεν εχει πληρωσει η ρωσιδα? Αν είχε πληρώσει θα της έστελνα, αλλά είναι ο κλασσικός λογαριασμός "γράφτηκα για την πλάκα μου". Αυτά που λες ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω. Απλά αν θέλω να κάνω και report unpaid item για να εχει ποινες η χαζοβιόλα, δεν ξερω αν γινεται και με ποια σειρα. Νομιζω αντι για cancel bid πρεπει να κανω unpaid item και μετα μπορω second chance. Θα προσπαθησω μολις κλεισει 2 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν είχε πληρώσει θα της έστελνα, αλλά είναι ο κλασσικός λογαριασμός "γράφτηκα για την πλάκα μου". Αυτά που λες ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω. Απλά αν θέλω να κάνω και report unpaid item για να εχει ποινες η χαζοβιόλα, δεν ξερω αν γινεται και με ποια σειρα. Νομιζω αντι για cancel bid πρεπει να κανω unpaid item και μετα μπορω second chance. Θα προσπαθησω μολις κλεισει 2 μερες. δεν ξερω το χρονικο διαστημα που πρεπει να περασει μεχρι να πληρωσει για να μπορεσεις να κανεις unpaid bid. δοκιμασες μεσα απο το resolution centre? το βρηκα . πρεπει να περασουν 2 μερες πρωτα και μετα θα σου ανοιξει για να κανεις unpaid bid If a buyer doesn't pay within 2 days, a seller can open an unpaid item case in the Resolution Center. πρωτα κανεις unpaid bid και μετα second chance. ετσι λεει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν στείλει τελικα πρεπει να ακολουθήσεις την διαδικασία του ππ για να το γυρίσεις πίσω, γιατι αλλιως θα χασεις τα ταχυδρομικά https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ αν δε στειλει τιποτα βαζεις το ebay μεσα και το αποτελεσμα ειναι το παρακατω We've initiated a refund of $ 20.00 back to the PayPal funding source that you used to purchase the item. Please allow 48 hours for the refund to process. Final decision: The case has been closed in your favor. γιατι οφειλε σε 3 μερες αφου δεχτηκε την επιστροφη με βαση τους κανονισμους του ebay να μου πληρωσει τα μεταφορικα μεσω προπληρωμενης ταμπελας του ebay ή δικη του κατι που δεν εκανε αυτα για να εχουν γνωση οι φυλακες οταν δεχονται επιστροφη με λογο πως το αντικειμενο δεν ειναι ως οφειλε και περιμενουν να πληρωσει ο αγοραστης τα μεταφορικα τα μεταφορικα χρεωνονται μονο οταν μετανιωνει ο αγοραστης για το αντικειμενο και θελει να το επιστρεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά αυτά που λες ΑΛΛΑ ο πωλητής έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο ebay ότι δεν μπορεί να χορηγήσει prepaid label επειδή ο αγοραστής βρίσκεται σε άλλη χώρα. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής πληρώνει τα μεταφορικά και τα παίρνει πίσω μετά την επιστροφή του προϊόντος. ΑΝ ο πωλητής κάνει την πάπια και σου επιστρέψει μόνο το ποσό της αγγελίας τότε πρέπει ο αγοραστής να επικοινωνήσει με το ebay το οποίο θα φροντίσει να πληρωθούν και τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά αυτά που λες ΑΛΛΑ ο πωλητής έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο ebay ότι δεν μπορεί να χορηγήσει prepaid label επειδή ο αγοραστής βρίσκεται σε άλλη χώρα. ναι αλλα δεν το εκανε. οποτε hasta la vista baby. και refund και κρατας και το αντικειμενο We may not be able to issue a return label for items which must be shipped back from another country. In this instance, we may allow you to upload a return shipping label if you have one, or you can handle this request directly with the buyer. δεν υπηρχε επικοινωνια σε αυτο το θεμα ενω του ειχα στειλει email και του ζητησα να μου στειλει την ταμπελα. δεν απαντησε. του ανοιξα case seller didnt respond και τελος μετα μου εστειλε μηνυμα για το τι ταμπελα επρεπε να στειλει και πως ειχα τη διευθυνση του απο το αρχικο πακετο. και του ειπα προφανως πως δεν μπορουσα να βρω τον φακελο. σημερα μου εστειλε τα στοιχεια του κατοπιν εορτης. τωρα το πουλακι πεταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ψοφιος ηταν ο επεξεργαστης και προσπαθουσα να τον πουλησω στο ινσομνια, να με κραζουν και απο πανω. με τους μκλες τους πωλητες του ebay τωρα βλεπω στο paypal πως μου εστειλε τα λεφτα το ebay αλλα μεσα στην συναλλαγη λεει απο κατω refund this payment αυτο τι ειναι? δεν το εμφανιζει σε αλλες συναλλαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αγόρασα μια αφίσα από το ebay και αυτή πέρασε τελωνείο οπότε επιβαρύνθηκα 3€ παραπάνω από τα 4 που έκανε. Ο πωλητής όμως μου έστειλε άλλα νταλον αφίσα, καμία σχέση με αυτή που παρήγγειλα. Έκανα αίτηση για refund αλλά μου επέστρεψε μόνο τα 4 ευρώ που κόστιζε. Δηλαδή εγώ επιβαρύνθηκα το τελωνείο για κάτι που δεν παρήγγειλα ποτέ? Η πολιτική του ebay τι λέει για αυτό? Γιατί άντε στη περίπτωση μου το τελωνείο ήταν μόνο 3€. Για ακριβότερα δέματα που βγαίνει παραπάνω τι ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα μου ήρθαν πραματα που ειχα παραγγείλει 9/12/16. (~15€) εχω παρει και τα λεφτα μου πισω εν τω μεταξυ. θελω να του κανω ενα refund. δεν εχω θεμα να του στειλω ολα τα λεφτα πισω. τι προτείνετε να του επιστρέψω το συνολικό ποσο? τα μισά ξερω γω επειδη κάνανε 2 μήνες ναρθουνε? (δεν εφταιγε αυτος προφανως πρεπει να μεινανε αθηνα οπως εγινε σε πολυ κοσμο) πως να του τα στειλω? να του ζητήσω paypal account? δε μουχει ξανατυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αγόρασα μια αφίσα από το ebay και αυτή πέρασε τελωνείο οπότε επιβαρύνθηκα 3€ παραπάνω από τα 4 που έκανε. Ο πωλητής όμως μου έστειλε άλλα νταλον αφίσα, καμία σχέση με αυτή που παρήγγειλα. Έκανα αίτηση για refund αλλά μου επέστρεψε μόνο τα 4 ευρώ που κόστιζε. Δηλαδή εγώ επιβαρύνθηκα το τελωνείο για κάτι που δεν παρήγγειλα ποτέ? Η πολιτική του ebay τι λέει για αυτό? Γιατί άντε στη περίπτωση μου το τελωνείο ήταν μόνο 3€. Για ακριβότερα δέματα που βγαίνει παραπάνω τι ισχύει? Γιατί το ebay δεν έχει αρμοδιότητα ή υποχρέωση να πληρώνει για τις αυθαιρεσίες του Ελληνικού δημοσίου. Το "τέλος" των 3€ όμως είναι παράνομο και αυθαίρετο!http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html Τι πάει να πει "τέλος παρουσίασης"; Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι οι ΕΛΤΑτζήδες; Μισθό δεν παίρνουν για να κάνουν τη δουλειά τους; Από που κι ως που πρέπει να τους πληρώνουμε και ...έξτρα με το κομμάτι γιατί ασχολήθηκαν να δουν αν πρέπει να επιβληθούν τελωνειακά έξοδα στο δέμα μας΄και ειδικά σε περίπτωση "αστοχίας" (θεώρησαν δηλαδή ότι το περιεχόμενο θα μπορούσε να υπόκειται σε δασμολόγηση αλλά τελικά έκαναν λάθος); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το "τέλος" των 3€ όμως είναι παράνομο και αυθαίρετο! http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html Τι πάει να πει "τέλος παρουσίασης"; Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι οι ΕΛΤΑτζήδες; Μισθό δεν παίρνουν για να κάνουν τη δουλειά τους; Από που κι ως που πρέπει να τους πληρώνουμε και ...έξτρα με το κομμάτι γιατί ασχολήθηκαν να δουν αν πρέπει να επιβληθούν τελωνειακά έξοδα στο δέμα μας΄και ειδικά σε περίπτωση "αστοχίας" (θεώρησαν δηλαδή ότι το περιεχόμενο θα μπορούσε να υπόκειται σε δασμολόγηση αλλά τελικά έκαναν λάθος); Χωρίς να σχολιάζω την ουσία της "κρίσης" της ΕΕΤΤ και τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε, αφού δεν τα γνωρίζουμε, θα διατυπώσω μια απλή σκέψη: Στα 6 σχεδόν χρόνια (έστω 5,5) που πέρασαν από τον ΙΟΥΛ 2011, πόσα κόμματα κυβέρνησαν αυτή τη χώρα και πόσοι υπουργοί ανέλαβαν το συγκεκριμένο υπουργείο; Όλοι αυτοί, από διαφορετικά κόμματα και πολιτικές διακυβέρνησης, γιατί δεν αποδέχτηκαν την "κρίση" της ΕΕΤΤ, "για την επιβολή κύρωσης στα ΕΛΤΑ και σύστασης όπως εντός 2 μηνών προβούν στον επαναπροσδιορισμό των τελών που επιβάλλουν, κατά τρόπον ώστε να καθίσταται σαφής η νομική βάση τους και να μην προκαλείται σύγχυση στον τελικό χρήστη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα μου ήρθαν πραματα που ειχα παραγγείλει 9/12/16. (~15€) εχω παρει και τα λεφτα μου πισω εν τω μεταξυ. θελω να του κανω ενα refund. δεν εχω θεμα να του στειλω ολα τα λεφτα πισω. τι προτείνετε να του επιστρέψω το συνολικό ποσο? τα μισά ξερω γω επειδη κάνανε 2 μήνες ναρθουνε? (δεν εφταιγε αυτος προφανως πρεπει να μεινανε αθηνα οπως εγινε σε πολυ κοσμο) πως να του τα στειλω? να του ζητήσω paypal account? δε μουχει ξανατυχει. Επικοινώνησε με τον πωλητή, εξήγησε του ότι παρέλαβες και ρώτα τον τι θέλει να κάνεις από δω και πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ψοφιος ηταν ο επεξεργαστης και προσπαθουσα να τον πουλησω στο ινσομνια, να με κραζουν και απο πανω. με τους μκλες τους πωλητες του ebay τωρα βλεπω στο paypal πως μου εστειλε τα λεφτα το ebay αλλα μεσα στην συναλλαγη λεει απο κατω refund this payment αυτο τι ειναι? δεν το εμφανιζει σε αλλες συναλλαγες. μου απαντησαν απο το paypal απλα ειναι διαφορετικος τροπος πληρωμης. αμα σου κανουν refund δεν εμφανιζεται. αμα σου κανουν payment μπορεις να χρησιμοποιησεις το ποσο για να κανεις refund εσυ σε καποιον αλλον Αγόρασα μια αφίσα από το ebay και αυτή πέρασε τελωνείο οπότε επιβαρύνθηκα 3€ παραπάνω από τα 4 που έκανε. Ο πωλητής όμως μου έστειλε άλλα νταλον αφίσα, καμία σχέση με αυτή που παρήγγειλα. Έκανα αίτηση για refund αλλά μου επέστρεψε μόνο τα 4 ευρώ που κόστιζε. Δηλαδή εγώ επιβαρύνθηκα το τελωνείο για κάτι που δεν παρήγγειλα ποτέ? Η πολιτική του ebay τι λέει για αυτό? Γιατί άντε στη περίπτωση μου το τελωνείο ήταν μόνο 3€. Για ακριβότερα δέματα που βγαίνει παραπάνω τι ισχύει? γραφει μεσα το ebay οτι μπορει να προκυψει τελωνειο. δεν εχει ευθυνη ο πωλητης στο θεμα αυτο δικο σου ρισκο ειναι θα μπορουσες να μην το παραλαβεις βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ζητήσω μια άποψη πάνω στο θέμα του Mi Band 2. Αγορά πριν από 2 μήνες περίπου τώρα τελευταια, το απλό άγγιγμα στην επιφάνεια αποκρίνεται ως διπλό ή τριπλό. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Μετά από επικοινωνία μου με το κατάστημα αγοράς, μου προτείνει επιστροφή 10$ και να κρατήσω το Mi. Το αρχικό κόστος αγοράς ήταν 22Ευρώ και θα ήθελα μια γνώμη στο πως να λειτουργήσω. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα