finikass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα. Πριν 2 ημέρες κέρδισα μια δημοπρασία στο Ebay. Την πληρωμή την άφησα για την επόμενη μέρα. Χθες λοιπόν μου έρχεται email με τα στοιχεία της αγοράς του προϊόντος, αλλά με αυξημένο κόστος αποστολής σε σχέση με αυτό που είχε ορίσει ο πωλητής. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν το άλλαξε αυτός αλλά το ebay! Στην συνέχεια επικοινώνησα με το ebay όπου μου είπαν ότι δεν μπορούν να μεταβάλουν στοιχεία που έχει ορίσει ο πωλητής και μου επιβεβαίωσαν ότι ο ίδιος μπορεί να αλλάξει το κόστος αποστολής ακόμα και μετά την λήξη της δημοπρασίας. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω άν έχουν ακουστεί και αλλες παρόμοιες περιπτώσεις και πως αντιμετωπίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Θα στείλω μήνυμα στο ebay και θα σας ενημερώσω, γιατί η αλλαγή αυτή έγινε σε όλα τα είδη ανεξάρτητα τον πωλητή! Βέβαια μπορεί να μην φταίει το ebay γι' αυτό, αλλά κάποια τιμολογιακή αλλαγή στο ... Ελλάντα! Παντού έγιναν αυξήσεις, δεν θα ήταν περίεργο να μπήκε από εδώ το καπέλο αυτό. Θα επανέλθω όταν θα έχω απάντησή τους! Σ' ευχαριστώ makfil. το ιδιο ακριβως επαθα και εγω...ηθελα να αγορασω ενα προιον απο ebay απο Αμερικη μερια...και σημερα που πηγα να κανω checkout ειδα import fees 16 euro παραπανω...εστειλα μνμ στον πωλητη και μ ειπε δεν εκανε κατι αυτος,αλλα το ebay...και να επικοινωνησω μαζι τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ta combined αντικείμενα δεν πρεπει ο πωλητης να τα στειλει με invoice ?αλλαξε κατι? μου λεει βαλτα στο basket αλλα προφανως τα παιρνει 2 διαφορετικες αποστολες .. ----------------------------- to ebay global shipping ειναι σαν να λεμε υπηρεσια forwarders του ebay..ΔΕΝ ειναι σταθερο το ποσο μεχρι την πληρωμη. τους δινει την δυνατοτητα να διαγραψουν negative rating οταν χρησιμοποιησουν αυτη την υπηρεσια. αρκετοι σελλερς δεν ξερουν καν ποια χρεωση δειχνει σε καθε χωρα... μπορειτε να ζητησετε να το βγαλουν..δεν θα ξερουν οποτε γοογλαρετε και στειλτε τους τα στεπς Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2016 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα. Πριν 2 ημέρες κέρδισα μια δημοπρασία στο Ebay. Την πληρωμή την άφησα για την επόμενη μέρα. Χθες λοιπόν μου έρχεται email με τα στοιχεία της αγοράς του προϊόντος, αλλά με αυξημένο κόστος αποστολής σε σχέση με αυτό που είχε ορίσει ο πωλητής. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν το άλλαξε αυτός αλλά το ebay! Στην συνέχεια επικοινώνησα με το ebay όπου μου είπαν ότι δεν μπορούν να μεταβάλουν στοιχεία που έχει ορίσει ο πωλητής και μου επιβεβαίωσαν ότι ο ίδιος μπορεί να αλλάξει το κόστος αποστολής ακόμα και μετά την λήξη της δημοπρασίας. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω άν έχουν ακουστεί και αλλες παρόμοιες περιπτώσεις και πως αντιμετωπίζονται. E στειλε του ενα μυνημα να το στειλει με το φθηνο ταχυδρομειο απλα δεν θα εχει tracking και μπορει να σου αρνηθει...τρεχα γυρευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα πως λειτουργουν τα refunds απο το ebay?μου εκαναν refund 125 usd για ενα αντικειμενο που επεστρεψα στο paypal...email απο το paypal δεν ηρθε αλλα βλρπω στο account μπυ pending τα 125 usd..και λεει αν μεχρι τις 25 δεν τα χω λαβει να ανοιξω case για ebay money back gurantee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finikass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 E στειλε του ενα μυνημα να το στειλει με το φθηνο ταχυδρομειο απλα δεν θα εχει tracking και μπορει να σου αρνηθει...τρεχα γυρευε Έχει γράψει από την αρχή ότι ο τρόπος αποστολής είναι με φθηνό ταχυδρομείο. Το θέμα είναι άλλο, όπως αποδεικνύεται ο πωλητής αύξησε το κόστος αποστολής μία μέρα μετά την λήξη της δημοπρασίας (και προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στο ebay), κάτι το οποίο δεν μπορώ να το δεχτώ. Του έχω στείλει μήνυμα με όσες διευκρινήσεις μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών του ebay, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχει γράψει από την αρχή ότι ο τρόπος αποστολής είναι με φθηνό ταχυδρομείο. Το θέμα είναι άλλο, όπως αποδεικνύεται ο πωλητής αύξησε το κόστος αποστολής μία μέρα μετά την λήξη της δημοπρασίας (και προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στο ebay), κάτι το οποίο δεν μπορώ να το δεχτώ. Του έχω στείλει μήνυμα με όσες διευκρινήσεις μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών του ebay, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Με screenshot που επρεπε να παρεις, ειδικά αν μιλαμε για δημοπρασία και αντικείμενα αξιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos233 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα πως λειτουργουν τα refunds απο το ebay?μου εκαναν refund 125 usd για ενα αντικειμενο που επεστρεψα στο paypal...email απο το paypal δεν ηρθε αλλα βλρπω στο account μπυ pending τα 125 usd..και λεει αν μεχρι τις 25 δεν τα χω λαβει να ανοιξω case για ebay money back gurantee. Δεν είμαι ειδικός, αλλά πρόσφατα μου έκαναν και εμένα refund(όχι τέτοιου ποσού, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο) και ενώ στο account στο paypal φαινόταν να μου τα έχουν επιστρέφει, στην προπληρωμένη κάρτα που έχω συνδεδεμένη με το paypal δεν υπήρχε τίποτα.. Τελικά τα χρήματα μπήκαν μετά από κάποιες μέρες (μία εβδομάδα με 10 μέρες αν θυμάμαι καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαι ειδικός, αλλά πρόσφατα μου έκαναν και εμένα refund(όχι τέτοιου ποσού, αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο) και ενώ στο account στο paypal φαινόταν να μου τα έχουν επιστρέφει, στην προπληρωμένη κάρτα που έχω συνδεδεμένη με το paypal δεν υπήρχε τίποτα.. Τελικά τα χρήματα μπήκαν μετά από κάποιες μέρες (μία εβδομάδα με 10 μέρες αν θυμάμαι καλά).εμενα λεει pending...τι καρτα εχεις;η αγορα εγινε απο χρεωστικη Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos233 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 εμενα λεει pending...τι καρτα εχεις;η αγορα εγινε απο χρεωστικη Πειραιως. κι εγώ με κάρτα Πειραιώς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα μπουν τα λεφτά. Στην τελική ανοίγεις case και θα τα πάρεις πίσω, εκτός αν έχεις κάνει καμία πονηριά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 κι εγώ με κάρτα Πειραιώς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα μπουν τα λεφτά. Στην τελική ανοίγεις case και θα τα πάρεις πίσω, εκτός αν έχεις κάνει καμία πονηριά τι πονηρια;επεστρεψα πισω το προιον και μου κανανε refund...λεει αν δεν επιστρεφουν μεχρι 25 Νεομεβριου να ανοιξω ebay money back guaranteeαλλα δεν βριακω που μπορω να ανοιξω τετοιο case..ξερει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αφου λεει pending θα μπουν μην αγχωνεσαι. Αν δεν εγραφε τιποτα απολυτως να πω εκει οτι υπαρχει λογος ανησυχιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αν πάρω το παρακάτω ανταλλακτικό από Αμερική, πέρα από τα "Import charges: $14.45 (amount confirmed at checkout)" θα πληρώσω κάτι άλλο για την παραλαβή ή τα 14,45$ είναι το τελωνείο και δεν παίζει να πληρώσω τίποτα άλλο; http://www.ebay.com/itm/131026550679?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Με την αποστολή Global Shipping/Priority Shipping και πληρωμή των import fees, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληρώσεις άλλα έξοδα. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο προφιλ μου στο ebay που λεει οτι εχω ενα απληρωτο αντικείμενο. Η μονη συναλλαγή που έχω κάνει ηταν απο Κίνα και ο πωλητής λόγω λάθους μου επέστρεψε το πόσο. Τι πρέπει να κάνω γι αυτό το αντικείμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα