Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν το πήρες με buy it now και λέει time left: 8 days 18 hours απλά σημαίνει ότι

πουλάει πολλά κομμάτια και εσύ πήρες ένα . Η καταχώρηση θα μείνει ανοικτή

για τα υπόλοιπα .

Εσύ το δικό σου το πήρες .

Αν είναι συστημένο (signed for ? ) τότε θα έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ ή η ταχυμεταφορές

που συνεργάζονται με την εταιρεία του πωλητή θα στο το φέρουν σπίτι .

Αν είναι απλό τότε θα σου το φέρου τα ελτά σπίτι μαζί με τα γράμματα εκτός και είναι

μεγάλο πακέτο οπότε θα έρθει χαρτάκι να πας να το πάρεις εσύ .

Έχε το νου σου μην χαθεί το πακέτο ή η ειδοποίηση από το γραμματοκιβώτιο σου (αν

έχεις τίποτα "καλούς" γείτονες) .

Σε κάθε περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω.

EDIT

Τώρα είδα το αντικείμενο από το link που έδωσες πριν . Δεν λέει time left . Μήπως

έκανες λάθος ; (κοίταζες άλλο όμοιο από τον ίδιο πωλητή ).

Και βλέπω ότι σου έκανε και θετική αξιολόγηση αμέσως (ή κάνω λάθος ; ) Καλή αρχή.

Όσον αφορά το time left πριν το παραγγείλω το έλεγε, τώρα που το βλέπω κι εγώ δεν λέει τίποτα, αυτό τι σημαίνει;

Πως θα καταλάβω αν είναι συστημένο ή όχι;

Α, και αν μου έχει θετική αξιολόγηση, που το βλέπω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ τώρα που είδα την καταχώρηση κατάλαβα.

Λοιπόν το time left ήταν το πόση ώρα έμενε για να λήξει η καταχώρηση .

Αφού το αγόρασες έληξε αυτόματα με την αγορά.

Το πακέτο είναι απλό αφού λέει Royal Mail 1st Class Standard

Και αφού είναι μικρό θα το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι με την αλληλογραφία.

Συνδέσου στο ebay . Δίπλα στο όνομα σου έχει εμφανιστεί ο αριθμός 1 . Έχεις πλέον

μια αξιολόγηση . Πατώντας αυτό το 1 θα δεις την αξιολόγηση που σου έκανε .

Μπορείς και απο το μενού "Μy E bay" να τα δεις όλα αυτά.

salaspower

μολις ειδα οτι περιμενεις κινητο απο τον e-cell

εαν αυτο ειναι σωστο ΜΗΝ το περιμενεις γιατι δεν θα σου ερθει και πανε αμεσως να κανεις dispute ωστε να παρεις πιθσω τα λεγφτα σου!!

ο τυπος και σε εμενα τα ιδια εκανε αλλα μου εστειλε πισω τα λεφτα μεσω paypal

μην ασχολησε αλλο μαζι του

δες τι εχω γραψει για αυτον -

εσενα στον track and trace κωδικο που σου ειχε δοσει σου ελεγε που ηταν το προιον Η' σου ελεγε"Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."????

ΟΚ τώρα που είδα την καταχώρηση κατάλαβα.

Λοιπόν το time left ήταν το πόση ώρα έμενε για να λήξει η καταχώρηση .

Αφού το αγόρασες έληξε αυτόματα με την αγορά.

Το πακέτο είναι απλό αφού λέει Royal Mail 1st Class Standard

Και αφού είναι μικρό θα το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι με την αλληλογραφία.

Συνδέσου στο ebay . Δίπλα στο όνομα σου έχει εμφανιστεί ο αριθμός 1 . Έχεις πλέον

μια αξιολόγηση . Πατώντας αυτό το 1 θα δεις την αξιολόγηση που σου έκανε .

Μπορείς και απο το μενού "Μy E bay" να τα δεις όλα αυτά.

Μάλιστα. Κατ΄ αρχάς ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια που μου προσφέρετε, ειλικρινά είναι σημαντική για μένα.

Τελικά ήταν μια θετική αξιολόγηση, μπορώ να κάνω κάτι ανάλογο προς αυτόν, αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;

Και τέλος, μου είπες ότι το πακέτο είναι απλό. Αν ήταν συστημένο θα ερχόταν πιο γρήγορα; Καν αν ναι, εγώ ως αγοραστής, μπορώ να το ζητήσω με κάποιον τρόπο αυτό (να είναι συστημένο);

Πλάκα – πλάκα το συγκεκριμένο προϊόν, θα το έπαιρνα 41 ευρώ και τώρα το παίρνω 17,5 ευρώ…

Συνδέσου στο Ebay και κλίκαρε πάνω δεξιά εκεί που λέει My E-bay .

Από εκεί μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τα πάντα .

Φαίνεται και το αντικείμενο που αγόρασες και κάπου έχει την επιλογή "Leave Feedback".

Από εκεί κάνεις αξιολόγηση .

Πρόσεξε μην τα μπερδέψεις και του κάνεις του ανθρώπου καμιά αρνητική ! :lol:

Για να έρθει το πακέτο συστημένο πρέπει να έχει αυτή την επιλογή ο πωλητής .

Εσένα δεν την είχε.

Δεν έρχεται πιο γρήγορα έτσι , απλά η πορεία του είναι ανιχνεύσιμη οπότε δεν μπορεί

να χαθεί εύκολα, και αν χαθεί τα ΕΛΤΑ αποζημιώνουν τον αποστολέα . Επίσης ο πωλητής

δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το έστειλε αν δεν το έκανε και ο αγοραστής ότι δεν το παρέ-

λαβε αν το έχει παραλάβει .

Η καλύτερη αποστολή είναι αυτή αλλά δεν την προτιμούν γιατί

και ακριβότερη είναι και διαδικασία παραπάνω έχει.

εσενα στον track and trace κωδικο που σου ειχε δοσει σου ελεγε που ηταν το προιον Η' σου ελεγε"Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."????

Ναι εαν θυμαμε καλα κατι τετοιο

Ο τυπος αυτο ποθ ειχα παρατηρησει εστελνε items που ειχε αλλα στα κινητα παντα ειχε προβλημα

ολοι negative του ειχαν αλλα και σε εμενα μου εστειλε τα λεφτα (κανε dispute via ebay )και μην ασχοληθεις μαζι του ξανα μονο μεσω ebay kai dispute

του εβαλλα negative και αυυτος μετα μοθ εβαλε negative και το εκανα θεμα στο ebay αλλα σε αυτο λυση δεν βρηκα

οποτε μολις παρεις τα λεφτα σου να ξερεις οτι negative τα σου βαλει αυτος αλλα πιο πριν ενειμερωσε το ebay εαν μπορεσεις να βγαλεις ακρη

ΛΥΣΗ μονο μια dipsute και αστον αυτον να βγαλει ακρη αλλα μην τον αφησεις χωρις negative!!!!

Παίδες πήρα δύο αντικείμενα το ένα από Αγγλία το άλλο από Γερμανία. Αυτό από την Αγγλία είχε μεταφορικά 6 λίρες ήταν πολύ μικρό πακέτο και ήρθε σε 2 μέρες. Για το άλλο από Γερμανία πλήρωσα 17 λίρες, έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμα δεν έχει έρθει. Στέλνω και μνμ στον πωλητή και δεν μου έχει απαντήσει...Φυσικά το έχει στείλει γιατί έχω πάρει το shipping mail. Απλά επειδή οι αγορές μου είναι απο U.S. δεν ξέρω αν αυτή η καθυστέρηση είναι φυσιολογική! Αααα και ο πωλητής έχει 99.5 positive feedback με 5000 κάτι πωλήσεις δεν είναι τυχαίος...Αυτό που μου τη δίνει όμως είναι ότι πλήρωσα πολλά μεταφορικά και το δέμα άργησε...

Ναι εαν θυμαμε καλα κατι τετοιο

Ο τυπος αυτο ποθ ειχα παρατηρησει εστελνε items που ειχε αλλα στα κινητα παντα ειχε προβλημα

ολοι negative του ειχαν αλλα και σε εμενα μου εστειλε τα λεφτα (κανε dispute via ebay )και μην ασχοληθεις μαζι του ξανα μονο μεσω ebay kai dispute

του εβαλλα negative και αυυτος μετα μοθ εβαλε negative και το εκανα θεμα στο ebay αλλα σε αυτο λυση δεν βρηκα

οποτε μολις παρεις τα λεφτα σου να ξερεις οτι negative τα σου βαλει αυτος αλλα πιο πριν ενειμερωσε το ebay εαν μπορεσεις να βγαλεις ακρη

ΛΥΣΗ μονο μια dipsute και αστον αυτον να βγαλει ακρη αλλα μην τον αφησεις χωρις negative!!!!

εσυ τα λεφτα μετα σου μετα απο ποσες μερες τα πηρες? και ξερεις κανενα αλλο σηοπ για να παρω κανενα κινητο?

Θέλω να πάρω ένα προϊόν απο Αμερική και είμαι στο εξής δίλημμα. Το προϊόν θα έρθει με courier(στο site γράφει Standard Overnight-Arrives next business day) δεν ξέρω με ποια εταιρία συγκεκριμένα. Το προϊόν κοστίζει 65 δολάρια και το θέμα είναι αν θα περάσει απο τελωνείο. Υπάρχει κίνδυνος για κάτι τέτοιο; Να το επιχειρήσω;

λογικα δεν θα εχεις προβλημα (αν κ εισαι στο οριο-δηλωμενο σαν gift παντα)...

ρωτα τον seller ομως αν μπορει να στο στειλει μεσω usps, ειναι το απλο ταχυδρομειο στην αμερικη κ κατα 99% δεν θα περασει τελωνειο ετσι...

σε αντιθεση με τις εταιρειες κουριερ, οι οποιες θα επιδιωξουν να στο περασουν τελωνειο για να βγαλουν κανα εξτρα $$...

εσυ τα λεφτα μετα σου μετα απο ποσες μερες τα πηρες? και ξερεις κανενα αλλο σηοπ για να παρω κανενα κινητο?

Εγω φιλε δεν ασχοληθηκα καθολου μαζι του

Οταν ειδα και ρωτησα αλλους που αγορασαν κινητα αλλα δεν τους τα εστελνε ποτε τοτε αμεσως του εκανα dispute

Αυτος αμεσως μου εκανε refund τα χρηματα και στο negative που του εβαλα μου εβαλε και αυτος χωρις να φταιω εγω σε κατι

το εκανα θεμα στο ebay αλλα τελικα τιποτα....

τελικα ειχε μια προσφορα χριστουγεννων η cosmote και απο εκει εκανα καινουργια συνδεση και κινητο 80ευρω το lg ke970 οταν αυτος το πουλουσε 179 ε

Αυτα:shifty:

Θέλω να πάρω ένα προϊόν απο Αμερική και είμαι στο εξής δίλημμα. Το προϊόν θα έρθει με courier(στο site γράφει Standard Overnight-Arrives next business day) δεν ξέρω με ποια εταιρία συγκεκριμένα. Το προϊόν κοστίζει 65 δολάρια και το θέμα είναι αν θα περάσει απο τελωνείο. Υπάρχει κίνδυνος για κάτι τέτοιο; Να το επιχειρήσω;

Αυτός ο τρόπος αποστολής αφορά μόνο Αμερική. Παράδοση overnight στην άλλη άκρη του κόσμου γίνεται μόνο με e-mail :P Ρώτα τον με πιό τρόπο θα στο στείλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...