Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασε ο χρόνος που είχες....και δεν έχεις δικαίωμα τώρα να αφήσεις feedback.Δεν μπορείς ,δεν υπάρχει.Γι αυτό πάντα συνιστώ όταν δεν έρχεται το αντικείμενο την πρώτη φορά.Πάρτε refund και μετά ξαναγοράστε το.

• Like 4
  • Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι απο ebay μπορω αγοραζω μεσω paypal?να φορτισω δηλαδη την προπληρωμενη μου;

Μπορείς μόνο προϊόντα -από πωλητές του εξωτερικού- που δεν απαγορεύονται από τα capital controls. Στα υπόλοιπα (ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης κλπ.) που συνήθως μας ενδιαφέρουν και ψωνίζουμε από ebay, οι συναλλαγές με Ελληνικές κάρτες μέσω Paypal δεν περνάνε. Σε τέτοια περίπτωση συνεπώς μην φορτίσεις την Ελληνική προπληρωμένη σου. Θα σου είναι μάλλον άχρηστη.

Εαν καταφέρεις και φορτώσεις το balance, φυσικά και μπορείς

Τι είναι αυτά που του λες; Διάβασες τι ακριβώς γράφει σε αυτή τη μία πρόταση;

Δημοσ.

Μπορείς μόνο προϊόντα -από πωλητές του εξωτερικού- που δεν απαγορεύονται από τα capital controls. Στα υπόλοιπα (ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης κλπ.) που συνήθως μας ενδιαφέρουν και ψωνίζουμε από ebay, οι συναλλαγές με Ελληνικές κάρτες μέσω Paypal δεν περνάνε. Σε τέτοια περίπτωση συνεπώς μην φορτίσεις την Ελληνική προπληρωμένη σου. Θα σου είναι μάλλον άχρηστη.

Γιατί υπάρχει ελληνικό ebay και δεν έχω χαμπαριάσει?   Ποιά είναι τα "υπόλοιπα" που αναφέρεις και ποιά τα "άλλα" από πωλητές εξωτερικού?

Συμφωνώ με τον προηγούμενο ότι αν έχεις balance (το πώς θα το βάλει υπάρχουν ένα σωρό οδηγοί στο forum) μια χαρά κάνεις αγορές με το paypal.Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται με απλή φόρτιση απ την τράπεζα...θέλει άλλους τρόπους...

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει ελληνικό ebay και δεν έχω χαμπαριάσει?   Ποιά είναι τα "υπόλοιπα" που αναφέρεις και ποιά τα "άλλα" από πωλητές εξωτερικού?

Συμφωνώ με τον προηγούμενο ότι αν έχεις balance (το πώς θα το βάλει υπάρχουν ένα σωρό οδηγοί στο forum) μια χαρά κάνεις αγορές με το paypal.Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται με απλή φόρτιση απ την τράπεζα...θέλει άλλους τρόπους...

Ebay "Ελληνικό" ή "εξωτερικού" δεν υπάρχει γιατί το ebay δεν έχει εθνικότητα ούτως ή άλλως. Έλληνες πωλητές σε αυτό σαφέστατα και υπάρχουν. Και έχουν Ελληνικά Paypal και ασφαλώς μπορεί να αγοράσει από αυτούς άλλος Έλληνας με Ελληνική κάρτα ό,τι θέλει χωρίς περιορισμούς.

Όσο για τα "άλλα" αυτά είναι -ενδεικτικά- βιβλία, ανταλλακτικά αυτοκινήτων/μοτοσυκλετών, αναλώσιμα εκτυπωτών (διαπιστωμένα και σίγουρα) και πιθανότατα, παιχνίδια, μουσικά όργανα και άλλα αντικείμενα από τις κύριες μόνο κατηγορίες που πουλιούνται στο ebay και δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς κεφαλαίων. Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος σε θέματα που -προφανώς- δεν γνωρίζεις.

Το δε τελευταίο σκέλος του σχολίου σου δεν έχει θέση ως απάντηση πουθενά στο ερώτημα που έγινε. Το "απο ebay μπορω αγοραζω μεσω paypal;" περιμένει ως απάντηση μόνο κάτι που δεν θα περιέχει μεθόδους που χρησιμοποιούν "βοήθεια" με άλλο account και αμφίβολης αποτελεσματικότητας "κόλπα". Άρα κυριολεκτικά και συνοπτικά η μόνο ορθή απάντηση είναι "Όχι, εν γένει δεν μπορείς".

Δημοσ.

Δεν αποτυπώνεις σωστά την σκέψη σου για να καταλάβουμε κ εμείς..τα συγχέεις λίγο τα πράγματα.

Η ερώτηση ήταν αν μπορεί να αγοράσει με paypal απ το ebay.Η απάντηση που έδωσε καποιος και συμφωνησα ήταν "αν έχεις balance ναι μπορείς" (πιθανολογώ ότι ξέρεις τί είναι το balance στο paypal) τώρα τί μου μπερδεύεις τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τους Έλληνες πωλητές στο ebay?

Και επίσης σύμφωνα με τα γραφόμενά σου ,το paypal σου σταματά μια αγορά πχ 100 € για να αγοράσεις ένα παντελόνι...αλλά σε αφήνει να αγοράσεις 100€ ανταλλακτικό μηχανής??Από ebay και ξένο πωλητή??

Επίσης ποιος σου είπε ότι οι τρόποι για να φορτώσεις το balance είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας ή παράνομοι ή το οτιδήποτε αφήνεις να εννοηθεί?

Το τί μπορεί λοιπόν να περιμένει ως απάντηση ...άσε να το περιμένει αυτός που έκανε την ερώτηση.Και για να μην μπερδεύομαστε δεν του είπε κανείς ότι αν φορτώσει την χρεωστική/προπληρωμένη του θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει μέσω paypal.Στο balance αναφερθήκαμε.

Δημοσ.

Συνοπτικά: ιδιώτης χρήστης του Paypal δεν νοείται να έχει balance παρά μόνο περιστασιακά (από κάποια ενδεχόμενα refunds). Πολύ δε περισσότερο να προκύπτει αυτό από τεχνάσματα όπως το send/request από -παράνομα- διπλά accounts του ιδίου προσώπου. Οι πωλητές είναι δικαιολογημένο και σύνηθες να έχουν μόνιμα balance.

Η δε ερώτηση ήταν αν μπορεί να ψωνίζει με Ελληνική προπληρωμένη από το ebay με paypal. Και η απάντηση είναι: από Έλληνες ναι χωρίς περιορισμούς, από ξένους όχι εκτός αν πρόκειται για προϊόντα που δεν απαγορεύονται από τους ισχύοντες κεφαλαιακούς περιορισμούς (όπως είναι τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα βιβλία και κάποια άλλα προϊόντα). Σε αυτά δε, κανένα όριο τιμής δεν υφίσταται. Αν επιτρέπεται το είδος ή/και η δραστηριότητα του πωλητή, θα περάσει η συναλλαγή ακόμα και 5.000€ να είναι αγορά, αν απαγορεύνται θα απορριφθεί ακόμα και 0,50€ να είναι. Δεν θα μπω σε περαιτέρω αντιπαράθεση μαζί σου. Νομίζω ότι είναι σαφέστατα όσα έγραψα.

Δημοσ.

......

Η δε ερώτηση ήταν αν μπορεί να ψωνίζει με Ελληνική προπληρωμένη από το ebay με paypal. Και η απάντηση είναι: από Έλληνες ναι χωρίς περιορισμούς, από ξένους όχι ....

Αυτό που γράφεις τώρα είναι σαφές.Καμιά αντιπαράθεση...διάλογο κάνουμε ο καθείς με τα επιχειρήματά του σε φιλικό τόνο...;)

Δημοσ.

Αρχικά θα μάθεις να μιλάς σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι σαν ΟΡΚ???? ¨Ηταν λάθος η διατύπωση μου γιατί κατάλαβα οτι αναφερόταν γενικά σε αγορές με paypal (δεν πρόσεξα το χρεωστική).

Και για να κόψεις τις εξυπνάδες, με balance στο paypal μου, εχω αγοράσει τα ΠΑΝΤΑ, και απο ΞΕΝΟΥΣ...Και ηλεκτρονικά είδη, και οτι άλλο εχω προσπαθήσει....Μάλλον άλλος δεν ξέρει και βιάζεται να μιλήσει καινα το παίξει ιστορίας...

Δημοσ.

Ηταν λάθος η διατύπωση μου γιατί κατάλαβα οτι αναφερόταν γενικά σε αγορές με paypal (δεν πρόσεξα το χρεωστική)..

Ποια ακριβώς διατύπωσή σου;

Η μόνη ερώτηση που έχεις κάνει, στο πρώτο post του λογαριασμού σου, είναι για το Pending που σου έγραφε στο Paypal μετά από Refund.

Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτηση του "rey7";

Εκτός κι αν εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεσαι ότι διατηρείς διπλό λογαριασμό στο forum, κάτι που απαγορεύεται ρητώς από τους όρους χρήσης, όπως γράφει ξεκάθαρα στο Link.png Site: Β9 .

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά θα μάθεις να μιλάς σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι σαν ΟΡΚ???? ¨Ηταν λάθος η διατύπωση μου γιατί κατάλαβα οτι αναφερόταν γενικά σε αγορές με paypal (δεν πρόσεξα το χρεωστική).

Και για να κόψεις τις εξυπνάδες, με balance στο paypal μου, εχω αγοράσει τα ΠΑΝΤΑ, και απο ΞΕΝΟΥΣ...Και ηλεκτρονικά είδη, και οτι άλλο εχω προσπαθήσει....Μάλλον άλλος δεν ξέρει και βιάζεται να μιλήσει καινα το παίξει ιστορίας...

Τα "θα" στα παιδιά σου (αν έχεις που σιγά μην έχεις) και στους οικείους σου γενικότερα. Όχι σε εμένα. Μάθε Ελληνικά, άρχισε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μετά ίσως θα αρχίσει να σε παίρνει να κάνεις υποδείξεις. Πήξαμε στην ανοησία, και την καγκουριά εδώ μέσα...

Δημοσ.

Και ποιος απαγορεύει δικηγόρε να υπάρχουν δύο άτομα που χρησιμοποιούν τον ιδιο υπολογιστή είπαμε?

Αυτό θα το κρίνει η ΔΟ του forum και όχι εγώ!

Δηλαδή, για να έχω κι ένα καλό ερώτημα, όταν υπάρχουν 2 άτομα που χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή, μπαίνει το ένα άτομο και ποστάρει για θέματα που αφορούν το άλλο άτομο;

Όταν γράφεις "Ηταν λάθος η διατύπωση μου..." και ψάχνοντας να δω ποια ήταν η διατύπωσή σου (ως imprezive_7) για να καταλάβω τι έχει συμβεί και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι αναφέρεσαι στην διατύπωση του rey7, εγώ σου φταίω μετά;

Αντί να παραδεχτείς το λάθος σου, όπου ξέχασες να κάνεις logout από τον ένα λογαριασμό για να μπεις στον άλλο, μου τη λες κι από πάνω για την επισήμανση που σου έκανα;

Έχεις μόλις 3 posts στο forum (με βάση τον ισχυρισμό σου ότι είσαι διαφορετικό άτομο από το rey7), αλλά απ' ότι βλέπω με περίσσεια ευκολία χαρακτηρίζεις τους συμφορουμίτες σου ήδη στα 2 από αυτά. Οπότε μάλλον δεν ξεκίνησες καλά και πρέπει να επαναπροσδιορίσεις λίγο τη στάση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...