jimari Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας για την περίπτωση πώλησης στο ebay. Τι είναι προτιμότερο, όταν ένα αντικείμενο μίας σεβαστής αξίας π.χ. 300 ευρώ αποστέλλεται σε τρίτη χώρα; Να δηλώνεται σαν δώρο χωρίς αξία ή έστω και μικρή, ή να δηλώνεται κανονικά με την αξία του για να υπάρχει και η πλήρης νομιμότητα; Το ebay απαγορευει να δηλώνονται σαν δώρα όταν έχουν αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το εβαυ δεν το ενδιαφέρει τι θα γράψει ο άλλος στο δέμα, αλλά ούτε από το τελωνείο γλυτώνεις με την χαμηλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimari Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για πώληση αναφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σαν πωλητής και για να μην μπλέξω ακριβώς σ αυτή την διαδικασία (δεν ξέρω και τι γίνεται σε περίπτωση που ο άλλος δεν το παραλάβει πχ λόγω τελωνειακών δασμών και γυρίσει πίσω) έχω επιλέξει να μην στέλνω σε χώρες που θέλει τελωνείο. Αν το εκανα όμως όπως στην περίπτωσή σου...θα τα έβαζα όλα κομπλέ αληθινά και φυσικά θα το έγραφα και στην αγγελία στο ebay (ότι θέλει τελωνειο και έξοδα του αγοραστή με ότι αυτό συνεπάγεται). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimari Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Λογικά από την στιγμή που τον έχεις ενημερώσει τόσο εσύ όσο και το ιμπει για τα τυχόν εκτελωνιστικά έξοδα και εφόσον είναι συστημένο, επιστρέφει χωρίς έξοδα επιστροφής αλλά χρεώνεται τα έξοδα της πρώτης αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mg444 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 θα τον εμπιστευοσασταν; Η τιμη ειναι φανταστικη αλα 0 αξιολογήσεις http://www.ebay.com/itm/ASUS-RT-AC68U-Dual-band-Wireless-AC1900-Gigabit-Router-Free-100G-Could-Storage-/291772785530?hash=item43ef03637a:g:x1MAAOSwMHdXRQqY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εφόσον υπάρχει το eBay Money Back Guarantee παραγγέλνεις και στη χειρότερη να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mg444 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σ'ευχαριστήσω άλλα δεν ξέρω το φοβάμαι δεν έχω μπλέξει πότε με επιστροφές και δεν ξερό μήπως έχει κάποια παγίδα και πουλάει κάτι άλλο και όχι το router δεν ξέρω καλά αγγλικά. Θα του κάνω μια ερώτηση αν όντως πουλάει το ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με 0 αξιολογήσεις, δεν θα το ρίσκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mg444 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θα τον εμπιστευοσασταν; Η τιμη ειναι φανταστικη αλα 0 αξιολογήσεις http://www.ebay.com/itm/ASUS-RT-AC68U-Dual-band-Wireless-AC1900-Gigabit-Router-Free-100G-Could-Storage-/291772785530?hash=item43ef03637a:g:x1MAAOSwMHdXRQqY Άπλα για ενημέρωση αναφέρω ότι μετά την πώληση των ρουτερ ο πωλητής μαλών την έκανε με ελαφρά http://www.ebay.com/usr/yehe2575284 όποτε μαλών πιστεύω ότι ήταν απάτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Άπλα για ενημέρωση αναφέρω ότι μετά την πώληση των ρουτερ ο πωλητής μαλών την έκανε με ελαφρά http://www.ebay.com/usr/yehe2575284 όποτε μαλών πιστεύω ότι ήταν απάτη σε αυτη την περιπτωση οσοι τα αγορασανε θα τους καλυψει το ebay? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imprezive_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μι απορία παίδες. Μου έκανε κάποιος απο ebay refund λόγω προβληματικού προιόντος, αλλα στο paypal μου είναι ακόμα σε φάση pending το ποσό. Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπαίνει στο balance? (μου λέει θα είναι pending μέχρι 2 Ιουνίου, μετά θα περάσει στο balance ή το χάνω?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μι απορία παίδες. Μου έκανε κάποιος απο ebay refund λόγω προβληματικού προιόντος, αλλα στο paypal μου είναι ακόμα σε φάση pending το ποσό. Τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπαίνει στο balance? (μου λέει θα είναι pending μέχρι 2 Ιουνίου, μετά θα περάσει στο balance ή το χάνω?) Δεν γνωριζω, αλλα καπου εχω διαβασει εδω μεσα οτι τα χρηματα το paypal κατα την συναλλαγη τα δεσμευει 21 μερες, οποτε αν η συναλλαγη εγινε πρόσφατα λογικα μεχρι τις 2/6 θα ειναι 21 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rey7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγινε η συναλλαγη πριν 3 ημερες, οποτε δε μου βγαινουν 21 ημερες. Γι αυτο θελω να δω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αγορασα καποιες μπαταριες απο ebay πριν κανα 4μηνο, πριν 2 μηνες ανοιξα refund στο ebay και συμφωνήσαμε να μου τις στειλει παλι ,ακομη δεν παρελαβα διοτι δεν τις εστειλε ποτε, τεσπα ,δεν περιμενω να τις παραλαβω ,απλα θελω να του δωσω μια καλη αξιολογηση για να με θυμαται ,δεν βρισκω ομως το προιον στις αγορες, που πηγε αραγε; δεν εδωσα feedback ,γιατι εξαφανιστηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα