1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μόλις άνοιξα έναν λογαριασμό paypal μόνο και μόνο για να κάνω μια αγορά από το ebay. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι και με τα δύο. Άνοιξα λογαριασμό, λοιπόν, στο paypal, έχω βάλει όλα τα στοιχεία μου και τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας που έχω. Από 'δω κι εμπρός όμως δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Διάβασα εδώ, αλλά έχει πολλές σελίδες και δεν πολύ έβγαλα άκρη. Διάβασα και στο site του paypal αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα και πολλά. Θέλω να αγοράσω ένα κάλυμμα για ένα κινητό, αν κάποιος έχει τη διάθεση και μπορεί να μου πει τι ακριβώς βήματα να ακολουθήσω, ας μου πει από εδώ ή με pm. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω τη παραγγελία και να μην κάνω κάνα λάθος, αλλά για καλό και για κακό, χρειάζομαι να ρωτήσω κάποια πράγματα ή και κάποιες συμβουλές από κάποιον που ξέρει. Αυτό που θέλω να αγοράσω είναι αυτό το κάλυμμα: http://cgi.ebay.co.uk/Krusell-Executive-Leather-Case-for-Nokia-E51_W0QQitemZ230216070969QQihZ013QQcategoryZ20367QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Αν μπορεί κάποιος, ας με βοηθήσει παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Προχωρα και κανε BUY IT NOW αφοβα. Θα σε οδηγει το συστημα τι πρεπει να κανεις. Διαβασε και τα emails που θα παρεις αμεσως μετα την αγορα, καπου θα γραφει pay now. Θα πληρωσεις και θα περιμενεις καμια 10αρια ημερες περιπου για να το παραλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Προχωρα και κανε BUY IT NOW αφοβα. Θα σε οδηγει το συστημα τι πρεπει να κανεις. Διαβασε και τα emails που θα παρεις αμεσως μετα την αγορα, καπου θα γραφει pay now. Θα πληρωσεις και θα περιμενεις καμια 10αρια ημερες περιπου για να το παραλαβεις Τα e-mails έρχονται στο e-mail που έχω δώσει εγώ ή σε κάποιο φάκελο εισερχόμενα του ebay (αν υπάρχει); Και αφού πατήσω το pay now, τι ακριβώς κάνω για να πληρώσω; Και αν μπορείς πες μου για το συγκεκριμένο προιόν πόσα ακριβώς πρέπει να δώσω. Γιατί λέει 8.99 λίρες αλλά προφανώς θα έχει και κάποια έξτρα έξοδα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τα e-mails έρχονται στο e-mail που έχω δώσει εγώ ή σε κάποιο φάκελο εισερχόμενα του ebay (αν υπάρχει);Και αφού πατήσω το pay now, τι ακριβώς κάνω για να πληρώσω; Και αν μπορείς πες μου για το συγκεκριμένο προιόν πόσα ακριβώς πρέπει να δώσω. Γιατί λέει 8.99 λίρες αλλά προφανώς θα έχει και κάποια έξτρα έξοδα, έτσι; Συν 3,99 λιρες τα ταχυδρομικα. Τα emails ερχονται στη διευθυνση που εχεις δηλωσει, αλλα υπαρχουν και στο ebay (my ebay-my messages). Πρωτα θα πατησεις buy it now για να το αγορασεις, αμεσως θα σου ερθει ενα μειλ και καπου θα γραφει pay now. Πατησε το και θα σε οδηγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Συν 3,99 λιρες τα ταχυδρομικα. Τα emails ερχονται στη διευθυνση που εχεις δηλωσει, αλλα υπαρχουν και στο ebay (my ebay-my messages). Πρωτα θα πατησεις buy it now για να το αγορασεις, αμεσως θα σου ερθει ενα μειλ και καπου θα γραφει pay now. Πατησε το και θα σε οδηγει Και όσον αφορά την πληρωμή, μιας και θα την κάνω με paypal, απλά θα πάρει από τη χρεωστική κάρτα που έχω δηλώσει, το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτή τη συναλλαγή; Είναι τόσο απλό; Ή μήπως επειδή είμαι και καινούργιος μου ζητήσει κάποια ταυτοποίηση στοιχείων ή κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μα παντα το ιδιο μηνημα μου εβγαζε .αλλα ο πωλητης μου λεει οτι θα ερθει το σηντομοτερο Αυτο σημαινει οτι δε το εχει στειλει και σε κοροιδευει. Κανε dispute και claim αμεσως και κατι αλλο το track code στον στελνει ο πωλητης η' το paypal? Μπορει να το στειλει ο πωλητης, αλλα μπορει ο πωλητης να ενημερωσει το paypal και να το στειλει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Και όσον αφορά την πληρωμή, μιας και θα την κάνω με paypal, απλά θα πάρει από τη χρεωστική κάρτα που έχω δηλώσει, το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτή τη συναλλαγή; Είναι τόσο απλό; Ή μήπως επειδή είμαι και καινούργιος μου ζητήσει κάποια ταυτοποίηση στοιχείων ή κάτι παρόμοιο; Δε ζητα τιποτα, αρκει να εχεις ανοιξει το λογαριασμο σου επιτυχως. Ισως καποια στιγμη στο μελλον να σου ζητησει να κανεις verification του λογαριασμου σου, κατι το οποιο ειναι απλο , αλλωστε υπαρχει σχετικο thread σχετικα με το paypal. Οταν ερθει αυτη η στιγμη διαβασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodos123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Παρακαλω εαν μπορει καποιος ας με φωτισει: Παρηγγειλα απο Αμερικη ενα Headset το οποιο σταλθηκε με USPS Priority Mail International. Ο πωλητης μου εστειλε tracking number αλλα οταν μπω να το κανω track μου βγαζει το ακολουθο μυνημα: Label/Receipt Number: CJ27 xxxxxxU S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 20, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Του εστειλα μυνημα και αυτος απαντα: Dear xxxx, I sent you a message stating that Monday is a National holiday here, there was no shipping available. The item is packed up and has shipped today (Tuesday). Since it was shipped International priority, you probably will not see any more information on this until it leaves the U.S. Customs. Check each evening, there may be delays in tracking information, but I assure you, this has been shipped out today (Tuesday). To Θεμα ειναι οτι απο την τριτη που σταλθηκε οποτε και να το κανω track στα USPS μου βγαζει τα ιδια. Η ερωτηση ειναι ισχυει αυτο που μου λεει? Δηλαδη: Since it was shipped International priority, you probably will not see any more information on this until it leaves the U.S. Customs. Η όχι? Ποσο να περιμενω? al-ex Help? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Του εστειλα μυνημα και αυτος απαντα:Dear xxxx, I sent you a message stating that Monday is a National holiday here, there was no shipping available. The item is packed up and has shipped today (Tuesday). Since it was shipped International priority, you probably will not see any more information on this until it leaves the U.S. Customs. Check each evening, there may be delays in tracking information, but I assure you, this has been shipped out today (Tuesday). To Θεμα ειναι οτι απο την τριτη που σταλθηκε οποτε και να το κανω track στα USPS μου βγαζει τα ιδια. Η ερωτηση ειναι ισχυει αυτο που μου λεει? Δηλαδη: Since it was shipped International priority, you probably will not see any more information on this until it leaves the U.S. Customs. Η όχι? Ποσο να περιμενω? al-ex Help? Στο international priority mail δεν ειναι σιγουρο οτι μπορεις να κανεις tracking, για καποιους προορισμους γινεται για καποιους οχι. Αυτο λενε τα Αμερικανικα ταχυδρομεια στο σαιτ τους. Πιστευω οτι σε μια εβδομαδα, αντε 10 ημερες απο τοτε που λεει οτι στο εστειλε θα το παρεις. Ν αρχισεις ν ανησυχεις μετα τις 2 εβδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 *********Λοιπόν, πάτησα BUY IT NOW και μετά με έβγαλε σε μια σελίδα που έλεγε PAY IT NOW, το πάτησα κι αυτό, έβγαλε τα στοιχεία μου και το πως θα πληρώσω (paypal), να πατήσω continue; Εννοώ, σωστά είναι όλα αυτά, έτσι πάει; Sorry, αλλά είναι η πρώτη μου φορά... Mail δεν μου ήρθε πάντως... Please, κάποιος αν μπορεί γρήγορα να μου πει, για να συνεχίσω αν είναι. Α, και κάπου λέει postal insurance +1 λίρα, αυτό το κάνω add; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι ρε φιλε, continue θα πατησεις, διαβαζε προσεκτικα και σε παει μονο του. Μέιλ σιγουρα σου ηρθε απο το ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrnikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Βλέπω ότι γενικά είμαστε πολύ ανυπόμονοι και πολύ καχύποπτοι . Ρε παιδιά ΥΠΟΜΟΝΗ και λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη ! Μάλλον είμαστε συνηθισμένοι από την Ελλάδα που είναι κάθε γωνιά και λαμόγιο !!! Αν εξευρέσεις μερικά λαμόγια (των οποίων οι αξιολογήσεις είναι λίγες και κάνουν ΜΠΑΜ ) οι περισσότεροι πωλητές και ειδικά αυτοί με >98.5% καλές αξιολογήσεις είναι ΕΝΤΙΜΟΙ . Απλά θέλει υπομονή γιατί πολλά μπορεί να πάνε στραβά στην αποστολή . Πάντως με ΕΥΓΕΝΕΙΑ ,ΥΠΟΜΟΝΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει κάποιος τα χρήματα του .Στο τέλος υπάρχουν και οι δικλείδες του E-bay , του Paypal και στην τελική της τράπεζας. Μπορεί να χρειαστούν 2-3 mail και αρκετές μέρες υπομονή καμιά φορά αλλά αν σκεφτείς ότι οι τιμές είναι ΛΙΩΜΑ αξίζει τον κόπο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodos123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Στο international priority mail δεν ειναι σιγουρο οτι μπορεις να κανεις tracking, για καποιους προορισμους γινεται για καποιους οχι. Αυτο λενε τα Αμερικανικα ταχυδρομεια στο σαιτ τους. Πιστευω οτι σε μια εβδομαδα, αντε 10 ημερες απο τοτε που λεει οτι στο εστειλε θα το παρεις. Ν αρχισεις ν ανησυχεις μετα τις 2 εβδομαδες Ευχαριστω για αλλη μια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κάποιες τελευταίες ερώτησεις και sorry γιατί σας έχω ζαλίσει... Εντάξει, ολοκλήρωσα την παραγγελία. 1) Γι' αυτό που πήρα γράφει time left: 8 days 18 hours, πότε περίπου να το περιμένω για να έρθει στα χέρια μου; 2) Από ΕΛ.ΤΑ. θα μου έρθει; 3) Και στο ΕΛ.ΤΑ. θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι έξτρα ή ό,τι πλήρωσα - πλήρωσα; 4) Και όταν είναι να μου έρθει, μου έρχεται κάποια ειδοποίηση να πάω να το πάρω; al-ex και οι υπόλοιποι ευχαριστώ για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrnikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν το πήρες με buy it now και λέει time left: 8 days 18 hours απλά σημαίνει ότι πουλάει πολλά κομμάτια και εσύ πήρες ένα . Η καταχώρηση θα μείνει ανοικτή για τα υπόλοιπα . Εσύ το δικό σου το πήρες . Αν είναι συστημένο (signed for ? ) τότε θα έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ ή η ταχυμεταφορές που συνεργάζονται με την εταιρεία του πωλητή θα στο το φέρουν σπίτι . Αν είναι απλό τότε θα σου το φέρου τα ελτά σπίτι μαζί με τα γράμματα εκτός και είναι μεγάλο πακέτο οπότε θα έρθει χαρτάκι να πας να το πάρεις εσύ . Έχε το νου σου μην χαθεί το πακέτο ή η ειδοποίηση από το γραμματοκιβώτιο σου (αν έχεις τίποτα "καλούς" γείτονες) . Σε κάθε περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω. EDIT Τώρα είδα το αντικείμενο από το link που έδωσες πριν . Δεν λέει time left . Μήπως έκανες λάθος ; (κοίταζες άλλο όμοιο από τον ίδιο πωλητή ). Και βλέπω ότι σου έκανε και θετική αξιολόγηση αμέσως (ή κάνω λάθος ; ) Καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα