Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο και έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές.

2. Δεν μπορείς από την κάρτα. Το balance φορτώνεται είτε από άλλο balance είτε με έμβασμα και γι' αυτό πρέπει να έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) στο paypal.

Καλησπέρα.

Βάζω το IBAN της Εθνικής και παίρνω το εξής σφάλμα...

post-293763-0-07601600-1457864085_thumb.jpg

Τι παίζει να κάνω λάθος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές.

Η σύνδεση έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα στην Ιρλανδία (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράφεις ότι ζητάς να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ΙΒΑΝ (θα καθυστερήσουν να απαντήσουν).

• Like 1

Καλησπέρα!
Άνοιξα ενα case προσφατα και έλαβα το εξης μήνυμα απο τον πωλητή.
"Sorry to see you open ebay case for us, Hope next time if you have problem, you could send ebay message first to contact us for a solution.....We resend, it will take around 20 days, ok? If you receive double, please refuse to sign one of them, and return to us automatically. "

Θα ήθελα να μου πειτε λοιπον τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση. Την πάπια μήπως, διοτι ποσο να κοστίζει να το ξανα στείλω πισω απο εκει που ήρθε ?

Προφανώς δεν μίλησε με τον άνθρωπο πριν ανοίξεις case και σωστά εκνευρίστηκε, πρέπει να μιλάτε με τους πωλητές και τα cases να τα ανοίγουμε μετά τις 50-60 μέρες και αν ο πωλητής δεν απαντά ή είναι αρνητικός.

Koντευει να κλείσει 3 μήνες αυτη η παραγγελία και πάλι ένα απλό μήνυμα έπρεπε να του στείλω ?

Αυτό το "refuse to sign" που μου λέει σημαίνει αν μου έρθει και 2ο να το επιστρέψω ?

Ξέρουμε πόσο θα μου κοστίσει να στείλω κάτι πίσω στην Κίνα ?

Και αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές.

Η σύνδεση έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα στην Ιρλανδία (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράφεις ότι ζητάς να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ΙΒΑΝ (θα καθυστερήσουν να απαντήσουν).

Καλησπέρα. Προφανώς θα έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου αλλά γίνεται χαμός στο συγκεκριμένο θέμα και πρέπει να διαβάζω με τις ώρες. E-mail στο Paypal φαντάζομαι με το IBAN, σωστά;

Eυχαριστώ!

τι ειναι το item ends στα μηνυματα ?

Ειχα παραγγειλει κατι στις 26/1 που δεν εχει ερθει ακομα και μεσα απο το resolution center μιλαω με τον πωλητη που μου εστειλε δυο φορες το ιδιο μηνυμα , τι να κανω ?

Επισης δεν μου εμφανιζει το αντικειμενο στο ιστορικο μου .

εχω παραγγειλει απο ebay Κινα και στο τρακιν μου γραφει αυτο  Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End). ποτε περιπου θα μου ερθει ξερει κανεις? Αθηνα στο περιστερι μενω)

Ευχαριστω!

και αυτο μεχρι να γινει μπορει να παρει μερες ή και εβδομαδες?

Ευχαριστω!

Εμπειρικά και μόνο, μέχρι και πριν το περσινό καλοκαίρι, όταν έβλεπες ένα αντικείμενο ότι έφτασε στο Αεροδρόμιο της Αθήνας ήξερες ότι σε 2-3 μέρες το είχες στα χέρια σου. Πλέον, έχω παρατηρήσει ότι το ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ για να πάω να παραλάβω έρχεται μετά από 1 βδομάδα. Προφανώς υπάρχει μεγαλύτερος όγκος δεμάτων από Κίνα και λιγότερο προσωπικό στις παραλαβές του αεροδρομίου, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στη διαλογή και διανομή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...