Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 1. Οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο και έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές. 2. Δεν μπορείς από την κάρτα. Το balance φορτώνεται είτε από άλλο balance είτε με έμβασμα και γι' αυτό πρέπει να έχεις συνδέσει τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) στο paypal. Καλησπέρα. Βάζω το IBAN της Εθνικής και παίρνω το εξής σφάλμα... Τι παίζει να κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Και αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές. Η σύνδεση έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα στην Ιρλανδία (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράφεις ότι ζητάς να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ΙΒΑΝ (θα καθυστερήσουν να απαντήσουν). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα!Άνοιξα ενα case προσφατα και έλαβα το εξης μήνυμα απο τον πωλητή."Sorry to see you open ebay case for us, Hope next time if you have problem, you could send ebay message first to contact us for a solution.....We resend, it will take around 20 days, ok? If you receive double, please refuse to sign one of them, and return to us automatically. "Θα ήθελα να μου πειτε λοιπον τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση. Την πάπια μήπως, διοτι ποσο να κοστίζει να το ξανα στείλω πισω απο εκει που ήρθε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Προφανώς δεν μίλησε με τον άνθρωπο πριν ανοίξεις case και σωστά εκνευρίστηκε, πρέπει να μιλάτε με τους πωλητές και τα cases να τα ανοίγουμε μετά τις 50-60 μέρες και αν ο πωλητής δεν απαντά ή είναι αρνητικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Koντευει να κλείσει 3 μήνες αυτη η παραγγελία και πάλι ένα απλό μήνυμα έπρεπε να του στείλω ?Αυτό το "refuse to sign" που μου λέει σημαίνει αν μου έρθει και 2ο να το επιστρέψω ?Ξέρουμε πόσο θα μου κοστίσει να στείλω κάτι πίσω στην Κίνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δες το τιμολογιο των ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Και αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές. Η σύνδεση έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015 και ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα στην Ιρλανδία (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράφεις ότι ζητάς να συνδεθεί ο συγκεκριμένος ΙΒΑΝ (θα καθυστερήσουν να απαντήσουν). Καλησπέρα. Προφανώς θα έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου αλλά γίνεται χαμός στο συγκεκριμένο θέμα και πρέπει να διαβάζω με τις ώρες. E-mail στο Paypal φαντάζομαι με το IBAN, σωστά; Eυχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Όχι email, αλλά μήνυμα στο Contact/Message Center στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Όχι email, αλλά μήνυμα στο Contact/Message Center στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις. Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 τι ειναι το item ends στα μηνυματα ? Ειχα παραγγειλει κατι στις 26/1 που δεν εχει ερθει ακομα και μεσα απο το resolution center μιλαω με τον πωλητη που μου εστειλε δυο φορες το ιδιο μηνυμα , τι να κανω ? Επισης δεν μου εμφανιζει το αντικειμενο στο ιστορικο μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis1204 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 εχω παραγγειλει απο ebay Κινα και στο τρακιν μου γραφει αυτο Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End). ποτε περιπου θα μου ερθει ξερει κανεις? Αθηνα στο περιστερι μενω) Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Όταν ανοίξουν το σάκο που βρίσκεται το δέμα σου και το σκανάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis1204 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Όταν ανοίξουν το σάκο που βρίσκεται το δέμα σου και το σκανάρουν. και αυτο μεχρι να γινει μπορει να παρει μερες ή και εβδομαδες? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ανάλογα με το φόρτο που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 και αυτο μεχρι να γινει μπορει να παρει μερες ή και εβδομαδες? Ευχαριστω! Εμπειρικά και μόνο, μέχρι και πριν το περσινό καλοκαίρι, όταν έβλεπες ένα αντικείμενο ότι έφτασε στο Αεροδρόμιο της Αθήνας ήξερες ότι σε 2-3 μέρες το είχες στα χέρια σου. Πλέον, έχω παρατηρήσει ότι το ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ για να πάω να παραλάβω έρχεται μετά από 1 βδομάδα. Προφανώς υπάρχει μεγαλύτερος όγκος δεμάτων από Κίνα και λιγότερο προσωπικό στις παραλαβές του αεροδρομίου, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στη διαλογή και διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα