Bayern Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους!!Σημερα ηρθε καθηστερηση ενα τζαμακι για το κινητο.Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να εβαλν κατι βαρυ επανω για το πακετο ανοιξε απο το βαρος και το τζαμακι εσπασε μεσα!!Μπορει να με πει κανεις πως μπορω να κανω αναφορα αμα γινεται στο ebay η αμα δεν γινεται τωρα να κανω στο paypal?? Την παραγγελια την ειχα κανει στης 7/01/2016 αμα βοηθαει αυτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost90 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Είναι η πρώτη μου αγορά από ebay. Θέλω να αγοράσω αυτή την θήκη από ebay http://www.ebay.com/itm/LG-G-Flex2-Quick-Circle-Case-CCF-620-For-G-Flex-2-F510-LG-Original-Gflex2-Case-/321667229743?var=510594364513&hash=item4ae4dc682f:m:mBXJCTQa3mWJeKKTgkr571Q. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο θα μου κοστίσει στο σύνολο (μεταφορικά κτλ.);; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν εχει μεταφορικα αρα $37.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost90 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν εχει μεταφορικα αρα $37.99 Ωραία.Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.. Να ρωτήσω κι εγω κάτι... αφορά πωληση και οχι αγορα εχω βγαλει κατι sneakers σε δημοπρασια... την πρωτη φορα , ενας με 0 feedback εκανε buy now και δε με πληρωσε...οταν τον ρωτησα "γιατι ρε αδερφε;" , η απαντηση ηταν "δεν τα θελω" τα ξαναεβαλα (αφου χρειαστηκε να κανω ολη τη διαδικασια για να μη χρεωθω fees) και τωρα παλι αλλος ενας με 0 feedback (member απο το 2014) εκανε bid....φοβαμαι οτι παλι θα εχω τα ιδια.... Σκεφτομαι (αν παραμεινει αυτος ο μοναδικος bidder) να βαλω κανενα φιλο να κανει μεγαλυτερο bid και μετα να ακυρωσω την πωληση.. το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τι (και αν) πληρωνω κατι σαν πωλητης αν ακυρωσω μια δημοπρασια....αλλου γραφει οτι εχω fees και αλλου οχι... καμια ιδεα; thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νομίζω δεν μπορείς να ακυρώσεις δημοπρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νομίζω δεν μπορείς να ακυρώσεις δημοπρασία. μπορεις να κανεις "end item" , "end listing" το θεμα ειναι το τι γινεται με τα fees στην περιπτωση αυτη.... ειναι προβλημα οι scammers αγοραστες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα.. Να ρωτήσω κι εγω κάτι... αφορά πωληση και οχι αγορα εχω βγαλει κατι sneakers σε δημοπρασια... την πρωτη φορα , ενας με 0 feedback εκανε buy now και δε με πληρωσε...οταν τον ρωτησα "γιατι ρε αδερφε;" , η απαντηση ηταν "δεν τα θελω" τα ξαναεβαλα (αφου χρειαστηκε να κανω ολη τη διαδικασια για να μη χρεωθω fees) και τωρα παλι αλλος ενας με 0 feedback (member απο το 2014) εκανε bid....φοβαμαι οτι παλι θα εχω τα ιδια.... Σκεφτομαι (αν παραμεινει αυτος ο μοναδικος bidder) να βαλω κανενα φιλο να κανει μεγαλυτερο bid και μετα να ακυρωσω την πωληση.. το θεμα ειναι οτι δε μπορω να βρω τι (και αν) πληρωνω κατι σαν πωλητης αν ακυρωσω μια δημοπρασια....αλλου γραφει οτι εχω fees και αλλου οχι... καμια ιδεα; thanx To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις στις ρυθμισεις απο το my ebay και να επιλεξεις να δεχεσαι μονο Αμμεση πληρωμη. Στην περιπτωση αυτη οταν ενας θα παει να το αγορασει θα του βγαλει μηνυμα οτι επειδη εσυ δεχεσαι μονο αμμεση πληρωμη το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο ΜΕΧΡΙ να το πληρωσει. Ετσι ακομα και να πατησει buy now , το αντικειμενο σου θα ειναι online μεχρι να κανει την πληρωμη. Εαν την κανει την πληρωμη τοτε το αγοραζει κανονικα, εαν οχι δεν θα χρεωθεις τιποτα και αυτο γιατι απλα δεν θα σου το εχει πληρωσει και ουτε θα σου φαινεται πουθενα οτι αυτος το αγορασε και περιμενεις να πληρωθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νομίζω εχει μια ρύθμιση το εβαυ που σου επιτρέπει να βάλεις κριτήρια για τους υποψήφιους αγοραστές σου, πχ απο 10 min αγορες, χωρις απλήρωτα αντικείμενα κλπ Ψαχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Για τον τυπο τωρα που το αγορασε και εχει και αυτος μηδεν feedback καλο θα ειναι να περιμενεις γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι, μην ξαχναμε και και εμεις ειμασταν σε αυτη την κατηγορια ... Θα πρεπει να του "αποσπασεις" με καποιον τροπο εαν το θελει η οχι και καλο θα ηταν αυτο να φαινεται με ηρεμο τροπο μεσα απο τα messages του ebay ετσι ωστε ενα γινει κατι να μπορει το εβαυ να δει μεσα απο τα μηνυματα το τι σου εχει πει. Εαν δεν το θελει απλα θα ζητησεις ακυρωση συναλαγης με το προσχημα οτι ο αγοραστης αλλαξε γνωμη.Με αυτον τον τροπο το εββαυ θα σου επιστρεψει τα fees. Τωρα εαν θελεις να τον "σκισεις" αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τον αφησεις, να του ανοιξεις μια υποθεση στο εβαυ και απο εκει και περα το εβαυ να αποφασισει το τι θα κανει.Συνηθως σου βγαζει υπερ σου την αναφορα, και σημαδευει τον αγοαραστη ετσαι ωστε αμα το εχει κανει και σε αλλους τον στελνουν απο εκει που ηρθε. Φυσικα να ξερεις οτι ο αγοραστης εχει ενα μεγαλο πλεονέκτημα σε σχεση με τον πωλητη....λεγεται feedback. Αυτος μπορει να σου αφησει αρνητικο ενω εσυ οχι...αυτη ειναι μια απο τις μεγαλυτερες λαλακιες του εβαυ...μπορεις να το αλλαξεις αλλα ειναι μεγαλο μπερδεμα. ετσι...εαν τον εχεις βρισει πχ μπορει στην τελικη να το πληρωσει κανονικα και μετα να σου αφησει στο "ετσι" ενα αρνητικο και να τρεχεις ...οποτε προσοχη στις συνομιλιες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νομίζω εχει μια ρύθμιση το εβαυ που σου επιτρέπει να βάλεις κριτήρια για τους υποψήφιους αγοραστές σου, πχ απο 10 min αγορες, χωρις απλήρωτα αντικείμενα κλπ Ψαχτο δεν πρεπει να υπαρχει τετοια επιλογη.....εψαξα και δεν βρηκα κατι τετοιο.....το ebay , πρακτικα δεν το ενδιαφερει...τα fees τα παιρνουν..... To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις στις ρυθμισεις απο το my ebay και να επιλεξεις να δεχεσαι μονο Αμμεση πληρωμη. Στην περιπτωση αυτη οταν ενας θα παει να το αγορασει θα του βγαλει μηνυμα οτι επειδη εσυ δεχεσαι μονο αμμεση πληρωμη το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο ΜΕΧΡΙ να το πληρωσει. Ετσι ακομα και να πατησει buy now , το αντικειμενο σου θα ειναι online μεχρι να κανει την πληρωμη. Εαν την κανει την πληρωμη τοτε το αγοραζει κανονικα, εαν οχι δεν θα χρεωθεις τιποτα και αυτο γιατι απλα δεν θα σου το εχει πληρωσει και ουτε θα σου φαινεται πουθενα οτι αυτος το αγορασε και περιμενεις να πληρωθεις... θα το ψαξω αν και αυτα τα settings του ειναι χαος.. το θεμα ειναι οτι 1)αν ο τυπος δεν πληρωσει , οκ.....κανω ενα report και μετα απο 5-6 ημερες μου επιστρεφουν τα fees... ειχα πωληση πριν απο 20 ημερες , οπου αυτος που το κερδισε εξαφανιστηκε για μια εβδομαδα και την 8η ημερα μου εστειλε pm να με πληρωσει...εννοειται οτι ειχα ανοιξει την 3η ημερα case για unpaid item....και πηρα πισω τα λεφτα μου... 2)αυτο που θελω να αποφυγω ειναι α)bids για χαβαλε (οπως ο τελευταιος που εκανε buy now στα 300 δολαρια και μου εστειλε μετα απο 4 ημερες "δεν τα θελω") και β)scammers που θα παρουν το προιον και θα κανουν dispute για πλακα και οτι βγει.. οποτε , μια (θεωρητικα) ασφαλης λυση ειναι να βαλεις εναν δικο σου ανθρωπο να κανει bid ωστε να μην παει σε 0 feedback μελος... και την ακυρωνεις μετα τη συναλλαγη...εκει ομως....τι fees εχεις;;; αυτο ειναι το θεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Νομίζω εχει μια ρύθμιση το εβαυ που σου επιτρέπει να βάλεις κριτήρια για τους υποψήφιους αγοραστές σου, πχ απο 10 min αγορες, χωρις απλήρωτα αντικείμενα κλπ Ψαχτο Πραγματικα υπαρχει αλλα (απο προσωπικη γνωμη) σου περιοριζει παρα πολυ την δυνατοτητα να το αγορασει καποιος εστω και καινουργιος.Μην ξεχναμε οτι ειμασταν και εμεις σε αυτη την κατηγορια και στο κατω κατω δεν ειναι ολοι ιδιοι, οποτε πιστευω οτι καλυτερος τροπος ειναι η αμεση πληρωμη...το θελει? το πληρωνει επιτοπου...δεν το θελει? δεν μπορει να το αγορασει οποτε ειναι συνεχεια online και θα το παρει καποιος αλλος και αυτος να παει να βρει καπου αλλου να το κανει αυτο... :0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Για τον τυπο τωρα που το αγορασε και εχει και αυτος μηδεν feedback καλο θα ειναι να περιμενεις γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι, μην ξαχναμε και και εμεις ειμασταν σε αυτη την κατηγορια ... Θα πρεπει να του "αποσπασεις" με καποιον τροπο εαν το θελει η οχι και καλο θα ηταν αυτο να φαινεται με ηρεμο τροπο μεσα απο τα messages του ebay ετσι ωστε ενα γινει κατι να μπορει το εβαυ να δει μεσα απο τα μηνυματα το τι σου εχει πει. Εαν δεν το θελει απλα θα ζητησεις ακυρωση συναλαγης με το προσχημα οτι ο αγοραστης αλλαξε γνωμη.Με αυτον τον τροπο το εββαυ θα σου επιστρεψει τα fees. Τωρα εαν θελεις να τον "σκισεις" αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τον αφησεις, να του ανοιξεις μια υποθεση στο εβαυ και απο εκει και περα το εβαυ να αποφασισει το τι θα κανει.Συνηθως σου βγαζει υπερ σου την αναφορα, και σημαδευει τον αγοαραστη ετσαι ωστε αμα το εχει κανει και σε αλλους τον στελνουν απο εκει που ηρθε. Φυσικα να ξερεις οτι ο αγοραστης εχει ενα μεγαλο πλεονέκτημα σε σχεση με τον πωλητη....λεγεται feedback. Αυτος μπορει να σου αφησει αρνητικο ενω εσυ οχι...αυτη ειναι μια απο τις μεγαλυτερες λαλακιες του εβαυ...μπορεις να το αλλαξεις αλλα ειναι μεγαλο μπερδεμα. ετσι...εαν τον εχεις βρισει πχ μπορει στην τελικη να το πληρωσει κανονικα και μετα να σου αφησει στο "ετσι" ενα αρνητικο και να τρεχεις ...οποτε προσοχη στις συνομιλιες ... απο το προφιλ του αγοραστη φαινεται οτι κατι δεν παει καλα... σιγουρα , ολοι απο 0 feedback ξεκινησαμε... αλλα , δε μας λενε εχουμε nickname "8_55266" και ουτε ειμαστε μελη απο τον Οκτωβριο του 2014 , χωρις να εχουμε κανει καποια συναλλαγη.... καπως ετσι ηταν ο αλλος που μου εγραψε "δεν τα θελω",,,,,,μελος απο το 2013 , με μηδενικο feedback.... τι διαολο....2 χρονια στο ebay και δεν αγορασε ποτε τιποτα και θυμηθηκε εμενα;; αυτο το "Εαν δεν το θελει απλα θα ζητησεις ακυρωση συναλαγης με το προσχημα οτι ο αγοραστης αλλαξε γνωμη.Με αυτον τον τροπο το εββαυ θα σου επιστρεψει τα fees" ειναι το πιο καλο σεναριο.... αυτο ψαχνω δηλαδη....σε περιπτωση που δε με πληρωσει ή μου γραψει οτι δεν τα θελει , ακυρωνω τη συναλλαγη (φανταζομαι οτι υπαρχει επιλογη σε περιπτωση που δεν θελει το προιον ο αγοραστης) και δεν πληρωνω fees....σωστα;;; οποτε , κατι αντιστοιχο μπορω να κανω και σε περιπτωση που βαλω δικο μου ανθρωπο να κανει bid...καταλαβαινω οτι δεν ακουγεται ιδιαιτερα "νομιμο" αυτο που παω να κανω , αλλα δυστυχως καηκα 2 φορες σε μικρο διαστημα... και δε μου φαινεται σοβαρο να εχει καποιος nickname "8_55266" και να μην εχει κανει ουτε μια συναλλαγη εδω και 2 χρονια..... To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις στις ρυθμισεις απο το my ebay και να επιλεξεις να δεχεσαι μονο Αμμεση πληρωμη. Στην περιπτωση αυτη οταν ενας θα παει να το αγορασει θα του βγαλει μηνυμα οτι επειδη εσυ δεχεσαι μονο αμμεση πληρωμη το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο ΜΕΧΡΙ να το πληρωσει. Ετσι ακομα και να πατησει buy now , το αντικειμενο σου θα ειναι online μεχρι να κανει την πληρωμη. Εαν την κανει την πληρωμη τοτε το αγοραζει κανονικα, εαν οχι δεν θα χρεωθεις τιποτα και αυτο γιατι απλα δεν θα σου το εχει πληρωσει και ουτε θα σου φαινεται πουθενα οτι αυτος το αγορασε και περιμενεις να πληρωθεις... εχεις προχειρο το σημειο που βρισκω αυτη την επιλογη;;; ψαχνω , ψαχνω αλλα δεν τη βρισκω thanks προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 δεν πρεπει να υπαρχει τετοια επιλογη.....εψαξα και δεν βρηκα κατι τετοιο.....το ebay , πρακτικα δεν το ενδιαφερει...τα fees τα παιρνουν..... Υπαρχει... δεν θυμαμαι που ακριβως και δεν μπορω να το κοιταξω τωρα... / θα το ψαξω αν και αυτα τα settings του ειναι χαος.. το θεμα ειναι οτι 1)αν ο τυπος δεν πληρωσει , οκ.....κανω ενα report και μετα απο 5-6 ημερες μου επιστρεφουν τα fees... ειχα πωληση πριν απο 20 ημερες , οπου αυτος που το κερδισε εξαφανιστηκε για μια εβδομαδα και την 8η ημερα μου εστειλε pm να με πληρωσει...εννοειται οτι ειχα ανοιξει την 3η ημερα case για unpaid item....και πηρα πισω τα λεφτα μου... 2)αυτο που θελω να αποφυγω ειναι α)bids για χαβαλε (οπως ο τελευταιος που εκανε buy now στα 300 δολαρια και μου εστειλε μετα απο 4 ημερες "δεν τα θελω") και δες αυτο που σου ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ β)scammers που θα παρουν το προιον και θα κανουν dispute για πλακα και οτι βγει.. Αυτο δυστυχως δεν μπορεις να το αποφυγεις.Ειναι η λαλακια του εβαυ που σου ελεγα που εκοψε απο τους πωλητες την δυνατοτητα ΕΣΤΩ να αφηνεις και εσυ αρνητικο feedback. οποτε , μια (θεωρητικα) ασφαλης λυση ειναι να βαλεις εναν δικο σου ανθρωπο να κανει bid ωστε να μην παει σε 0 feedback μελος... Υποψην οτι αυτο το απαγορευςι το εβαυ και αμα σε πιασουν (ip,user, flash, bacons κτλ) τρως ban χωρις δευτερη κουβεντα και την ακυρωνεις μετα τη συναλλαγη...εκει ομως....τι fees εχεις;;; Προσεχεις τις πολλες ακυρωσεις....μετα καπου θα τους "βρομισει¨" η υποθεση και θα σου στειλουν μηνυμα στην καλυτερη Η θα φας ban αυτο ειναι το θεμα.... εχεις προχειρο το σημειο που βρισκω αυτη την επιλογη;;; ψαχνω , ψαχνω αλλα δεν τη βρισκω thanks προκαταβολικα My ebay> Account> Site preferences (πατας δεξια το κουμπι Show all) > Buyer Requirements και πατας δεξια το edit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 1000 thanx...παω να το φτιαξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα