salaspower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 το θεμα ειναι οτι ειδη περιμενω 3 εβδομαδες .και αυτα που λειει η royal mail apo 3-7 ημερες ειναι μπουρδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaspower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν είναι μεγάλο και βαρύ, πρέπει να κάνεις ιδιαίτερη υπομονή. Εγώ όταν πήρα UPS από Αγγλία περίμενα σχεδόν 2 μήνες! Καμιά βδομάδα υπομονή ακόμα θα έλεγα.. Είμαστε στις 2 βδομάδες, περίμενε άλλη μία. Για το tracking number, γιατί κάτι μου λέει ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος από τον πωλητή και τζάμπα παιδεύεστε? το θεμα ειναι οτι ειδη περιμενω 3 εβδομαδες .και αυτα που λειει η royal mail apo 3-7 ημερες ειναι μπουρδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ακουστε ενα προβλιμα που εχει υπαρξη.εχω παραγγειλη απο ενα εbay store kai σιγκεκριμενα απο το ecell ενα κινιτο απο τις 9 ιανουαριου.Με τιν royal mail signed for.το θεμα ειναι οτι τα λεφτα απο τιν καρτα μου σταλθικαν τιν ιδια ημερα αλλα ο πωλητης το εστειλε μια εβδομαδα μετα στις 15 ιανουαριου .απο το paypal μου εστειλαν ενα track code αλλα οποιος δεν λειτουργει και συγκεριμενα μου γραφει "Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."στελνω μηνημα στον πωλητη και μου λειει οτι το εχει στειλει και οτι δεν ειναι στην αρμοδιοτιτα του ,και ειναι τησ royal mail,εγω ομωσ μεχρι σημερα δεν εχω λαβει το κινιτο .τι να κανω πειτε γνωμεσ? Το International Signed For μπορεις να το παρακολουθησεις μεχρι την εξοδο του πακετου απο την Αγγλια, μετα δε φαινεται τιποτα. Οσο γιαυτο που σου απαντησε οτι δεν ειναι αρμοδιοτητα του, σε πληροφορω οτι ο αποστολεας ειναι αποκλειστικα υπευθυνος να κανει ενεργειες, να ερευνησει για το πακετο και να σου δωσει πληροφοριες. Περιμενε λιγες ημερες ακομα και αν σε μια εβδομαδα δε το εχεις παρει κανε του ενα ωραιο dispute, γυρισε το αμεσως σε claim και αστον να τρεχει αυτος να βρει που ειναι το κινητο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Τελικά η υπόθεση μου θα λήξει ήρεμα. Κανονίσαμε με τον πωλητή , αν μέχρι αύριο δεν έχω λάβει τίποτα , να μου επιστρέψει το πλήρες ποσό(χωρίς dispute). Από τη μεριά μου του ξεκαθάρισα , πως αν λάβω οτιδήποτε(μετά την επιστροφή των χρημάτων) , την ίδια μέρα θα του επιστρέψω το ποσό. Τώρα σκέφτομαι να κάνω μια ακόμη δοκιμή για να αγοράσω κάποια πράγματα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το http://www.ebay.fr(Γαλλικό) ή http://www.ebay.de(Γερμανικό). Τι να προτιμήσω από τα δυο για μια αγορά της προκοπής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaspower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μα παντα το ιδιο μηνημα μου εβγαζε .αλλα ο πωλητης μου λεει οτι θα ερθει το σηντομοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaspower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 και κατι αλλο το track code στον στελνει ο πωλητης η' το paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 και κατι αλλο το track code στον στελνει ο πωλητης η' το paypal? Ο πωλητής ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 @giankyr.. Τώρα είδα την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις αν από Γερμανία ή Γαλλία έρχεται πιο γρήγορα; Συγνώμη για το διπλό μήνυμα...επεξεργασία ήθελα να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 το θεμα ειναι οτι ειδη περιμενω 3 εβδομαδες .και αυτα που λειει η royal mail apo 3-7 ημερες ειναι μπουρδες Δεν περιμένεις ήδη 3 βδομάδες. Από τις 9-Ιαν μέχρι σήμερα είναι 2 βδομάδες και 1 μέρα (με τα Σαββατοκυρίακα). Από την ημερομηνία αποστολής (όπως είπες 15-Ιαν) μέχρι σήμερα είναι ΜΟΝΟ 7 μέρες γιατί όταν μιλάμε για απεσταλμένα δέματα/γράμματα μετράμε μόνο τις εργάσιμες. Όσον αφορά τους χρόνους για τους οποίους μιλάει το Royal Mail τώρα, κατ' αρχάς δεν υπολογίζεται η ημέρα που παραδίδεται το δέμα από τον αποστολέα. Επίσης μιλάει για την διαδρομή του μέχρι να παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ. Τα περισσότερα μικρά δέματα που έχω πάρει από Αγγλία κάνουν 3-4 μέρες να φτάσουν Ελλάδα και άλλες 3-7 μέχρι να μου έρθει το ειδοποιητήριο!! Να επαναλάβω ότι μιλάω για εργάσιμες. Επαναλαμβάνω λοιπόν, περίμενε τουλάχιστον 1 βδομάδα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 @giankyr..Τώρα είδα την απάντηση σου. Μήπως γνωρίζεις αν από Γερμανία ή Γαλλία έρχεται πιο γρήγορα; Συγνώμη για το διπλό μήνυμα...επεξεργασία ήθελα να κάνω Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτές τις χώρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πάντως , θα είναι έξυπνη κίνηση αν του πω να περιμένουμε 1 ακόμα εβδομάδα(σύνολο περίπου 4 εργάσιμες εβδομάδες αναμονής); ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω και αν λάβω τίποτα , του τα επιστρέφω(όπως και κανονίσαμε ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πάντως , θα είναι έξυπνη κίνηση αν του πω να περιμένουμε 1 ακόμα εβδομάδα(σύνολο περίπου 4 εργάσιμες εβδομάδες αναμονής); ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω και αν λάβω τίποτα , του τα επιστρέφω(όπως και κανονίσαμε ); Αν συμφώνησε για κάτι τέτοιο, κάντε το. Αν ήμουν στη θέση σου δε θα ξεκινούσα να κάνω βόλτες τα λεφτά ακόμα γιατί είναι μεγάλο και βαρύ το δέμα και είναι λογικό να καθυστερεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Αν συμφώνησε για κάτι τέτοιο, κάντε το. Αν ήμουν στη θέση σου δε θα ξεκινούσα να κάνω βόλτες τα λεφτά ακόμα γιατί είναι μεγάλο και βαρύ το δέμα και είναι λογικό να καθυστερεί.. Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο μήνυμα σου με έβαλε σε σκέψεις , και πρόσθεσε πως ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος...οπότε , θα του ζητήσω να περιμένουμε 1 ακόμα εβδομάδα. Κάτι που ξέχασα: Σε κάποιο από τα προηγούμενα μηνύματα του , μου είπε ότι έστειλε αντικείμενο του ίδιου βάρους σε UK(από UK σε UK!) ,και έφτασε σε 2 εβδομάδες (!!). Και το επιβεβαίωσα ρίχνοντας μια ματιά στο feedback.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο μήνυμα σου με έβαλε σε σκέψεις , και πρόσθεσε πως ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος...οπότε , θα του ζητήσω να περιμένουμε 1 ακόμα εβδομάδα. Κάτι που ξέχασα: Σε κάποιο από τα προηγούμενα μηνύματα του , μου είπε ότι έστειλε αντικείμενο του ίδιου βάρους σε UK(από UK σε UK!) ,και έφτασε σε 2 εβδομάδες (!!). Και το επιβεβαίωσα ρίχνοντας μια ματιά στο feedback.. Δέχτηκε ο πωλητής. Τον ρώτησα και για τις διαστάσεις & βάρος του δέματος, και... Οι διαστάσεις είναι 18 x 12 x 7 και το βάρος 6κιλά και όχι 3(όπως νόμιζα)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 μα παντα το ιδιο μηνημα μου εβγαζε .αλλα ο πωλητης μου λεει οτι θα ερθει το σηντομοτερο salaspower μολις ειδα οτι περιμενεις κινητο απο τον e-cell εαν αυτο ειναι σωστο ΜΗΝ το περιμενεις γιατι δεν θα σου ερθει και πανε αμεσως να κανεις dispute ωστε να παρεις πιθσω τα λεγφτα σου!! ο τυπος και σε εμενα τα ιδια εκανε αλλα μου εστειλε πισω τα λεφτα μεσω paypal μην ασχολησε αλλο μαζι του δες τι εχω γραψει για αυτον - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα