FireFoxGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Αν πρόκειται για τον urextras επικοινώνησε μαζί του στο urextras at gmail comκαι θέσε του το πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι να σου στείλει άλλο, χρεώνοντάς σου μόνο τα μεταφορικά χωρίς να ζητήσει πίσω το παλιό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν πρόκειται για τον urextras, σε αυτόν ήρθε το αντικείμενο αλλά δεν είναι registered Και δεν μπορώ να αφήσω feedback.. ότι να ναι. Όπως και να 'χει ο τύπος είναι ο yeehaatrading. Το αντικείμενο που πήρα δεν ήταν ακριβό αλλά σίγουρα δεν αξίζει να δώσω λεφτά για να το στείλω πίσω. Οπότε πως θα γίνει; Θα επικοινωνήσω όπως είπες να δω τι θα μου πεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα σας αγορασα ενα laser για ps2 απο Αμερικη στην τιμη των 44$ με 9.50$ shipping costs απ΄εδω http://www.ps2parts.com/ (ειναι και πωλητης ebay) υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο? δυστυχως το συγκεκριμενο δεν το χω παρει ακομα!(το πληρωσει 19/12 μεσω paypal)αφου τελικα τον απειλησα με dispute μου εστειλε το εξης:Shipping today, (18/1)sorry for the delay, I was backed up from the holiday, shipping to Greece is more the $9.50usd but I will cover it I will double check the lens in the model 39004 today before shipping so please do not adjust anything on the laser and it will work. και απο το paypal to εξης: Your package will be shipped by PayPal Shipping with U.S. Postal Service ps2parts.com used PayPal Shipping with U.S. Postal Service to create a shipping label for your package. Your shipment number is LJ607824374US. Please keep this number for your records. For more information, go to the U.S. Postal Service® website. Mεχρι σημερα που παρακουλουθω δεν εχω καποια πληροφορια απο USPS μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ... να τιμωρει τους κακους επαγγελματιες ασχετα αν αγοραζει απο το νετ η οχι, ... Για τσεκαρε λιγο τα feedback διαφορων Αμερικανων πωλητων, να δεις πως πεφτουν τα negative απο τους Αμερικανους αγοραστες για ψυλλου πηδημα, ... 'Εχεις δικιο όταν σε κοροιδευουν. Αλλα το να δινεις negative για ψυλλου πηδημα δεν ειναι ουτε τιμιο απο δικης σου σκοπιας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους το θέμα ειναι να κοιτας αν ο πωλητής ειχε την καλη διαθεση να το διορθώσει. Το negative μπορεί να καταστρέψει εναν πωλητή. Το ψυλλου πηδημα μπορείς να το δηλώσεις με Neutral και όλοι θα ακούσουν τον προβληματισμό σου και θα κρίνουν. Αλλα για οτιδηποτε σοβαρό και βέβαια πρεπει να μπαίνει negative για να γνωρίζει ο κοσμος (άσχετα αν μερικοι βλακες μπορει να σου αφήσουν retaliation feedback). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 καλα τωρα βριζεις η δεν βριζεις (μαλλον δεν βριζεις ) Τελικα μετα απο και σημερινη εποικινωνια οτι θα του ανοιξω dispute μεχρι πεμπτη, (αν και ειχε πει δευτερα θα το στηλει) με ειπε οτι το αντικημενο εφυγε σημερα με USPS Intlernational Priority Air parcel αλλα δεν το εκανε με tracking code γιατι θα κοστιζε παραπανω απο 100$. Τελος παντων, θα περιμενω 10 μερες (μιας και estimeate time ειναι 6-10 μερες). Dispute μπορω να ανοιξω μεχρι και 1 μηνα μετα (δηλαδη 60 μερες) απο την πληρωμη, οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα ε ? Και τωρα πειτε μου μετα απο αυτο που εγινε, φτανει το αντικειμενο, τι feedback να του αφησω ? Positive, Neutral, Negative ? Το θεμα ειναι αμα του αφησω Neutral η Negative τι θα μου βαλει αυτος ? το ιδιο αρνητικο επηδει του εβαλα και εγω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω negative η neutral σιγουρα οχι positive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μια ωραία αρνητική για να τη χαίρεσαι θα σου βάλει και αυτός. Για ποιο λόγο να σου βάλει θετική; Νομίζετε ότι όλοι περιμένουν εσάς για να τρέξουν στο ταχυδρομείο την ίδια μέρα; Οι περισσότεροι σοβαροί πωλητές, όλες τους τις αρνητικές τις μαζεύουν από καινούργιους χρήστες που νομίζουν ότι θα πάρουν τηλέφωνο και θα τους φέρει ο μπακάλης το ψωμί στο σπίτι σε 10 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ....Your shipment number is LJ607824374US. Please keep this number for your records.For more information, go to the U.S. Postal Service® website. Mεχρι σημερα που παρακουλουθω δεν εχω καποια πληροφορια απο USPS μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω? Ο πωλητης απο τα feedback φαινεται σωστος. Το νουμερο αυτο δεν ειναι tracking number γιατι η μεθοδος που στο εστειλε δεν ειναι trackable, συνεπως μη περιμενεις να βρεις πληροφοριες στο usps website. 'Εχεις δικιο όταν σε κοροιδευουν. Αλλα το να δινεις negative για ψυλλου πηδημα δεν ειναι ουτε τιμιο απο δικης σου σκοπιας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους το θέμα ειναι να κοιτας αν ο πωλητής ειχε την καλη διαθεση να το διορθώσει. Το negative μπορεί να καταστρέψει εναν πωλητή. Το ψυλλου πηδημα μπορείς να το δηλώσεις με Neutral και όλοι θα ακούσουν τον προβληματισμό σου και θα κρίνουν. Αλλα για οτιδηποτε σοβαρό και βέβαια πρεπει να μπαίνει negative για να γνωρίζει ο κοσμος (άσχετα αν μερικοι βλακες μπορει να σου αφήσουν retaliation feedback). Oυτε προτεινα στον Greek να του αφησει nasty fb, ουτε εγω αφηνω για ψυλλου πηδημα. Εγω ανεφερα πως ενεργουν οι Αμερικανοι αγοραστες,(οι Γαλλοι ειναι ακομα χειροτεροι), οι οποιοι απαιτουν την απολυτη εξυπηρετηση και δε συμβιβαζονται ευκολα λεγοντας, οκ δε πειραζει, κατι το οποιο συμβαινει με τους Ελληνες. Τελος παντων, θα περιμενω 10 μερες (μιας και estimeate time ειναι 6-10 μερες). Dispute μπορω να ανοιξω μεχρι και 1 μηνα μετα (δηλαδη 60 μερες) απο την πληρωμη, οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα ε ? Και τωρα πειτε μου μετα απο αυτο που εγινε, φτανει το αντικειμενο, τι feedback να του αφησω ? Positive, Neutral, Negative ? Το θεμα ειναι αμα του αφησω Neutral η Negative τι θα μου βαλει αυτος ? το ιδιο αρνητικο επηδει του εβαλα και εγω ? Ρε συ Greek δε διαβαζεις τις απαντησεις που σου δινουμε στα posts σου? Dispute μεχρι και 45 ημερες απο την ημερομηνια πληρωμης ειπαμε. Οσο για το προβληματισμο σου σχετικα με τι feedback πρεπει να του αφησεις, ειναι πολυ λαθος να σκεπτεσαι τι θα εισπραξεις εσυ αν του βαλεις αρνητικο. Πολυ απλα πραγματα. Αν εμεινες ικανοποιημενος του βαζεις positive, αν οχι υπαρχουν neutral και negative και στα τετοια σου τι θα σου βαλει ο πωλητης, αλλωστε μπορεις ν απαντησεις σ οτι σου βαλει. Αν ολοι σκεπτονταν να μη βαλουν αρνητικο για να μη παρουν επισης αρνητικο, τοτε τα feedback σε ολους θα ηταν μονο θετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έχω μια ακόμη απορία... Για να βεβαιωθώ πως το δέμα δεν έχει κολλήσει κάπου , μπορώ με τον GPO αριθμό(θα τον ζητήσω από τον πωλητή) να το εντοπίσω; Σημείωστε πως : Είναι συστημένο , και ο tracking number δεν ισχύει εκτός UK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έχω μια ακόμη απορία... Για να βεβαιωθώ πως το δέμα δεν έχει κολλήσει κάπου , μπορώ με τον GPO αριθμό(θα τον ζητήσω από τον πωλητή) να το εντοπίσω; Σημείωστε πως : Είναι συστημένο , και ο tracking number δεν ισχύει εκτός UK. Oxi den mporeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobsaibot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ο πωλητης απο τα feedback φαινεται σωστος. Το νουμερο αυτο δεν ειναι tracking number γιατι η μεθοδος που στο εστειλε δεν ειναι trackable, συνεπως μη περιμενεις να βρεις πληροφοριες στο usps website. αυτο κυριος με ενδιεφερε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Oxi den mporeis. Ok, δε θα ασχοληθώ περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 kath καμιά φορά, αν τύχεις στην περίπτωση, μπορεί το δέμα να κολλήσει αδικαιολόγητα κάπου. ίσως στο τελωνείο, δεν ξέρω. Αλλά μια φορά που είχα παραγγείλει 3 ανεμιστήρες για το πι-σι από αμέρικα, οι οποίοι ήταν συσκευασμένοι σε ένα μικρό κουτάκι, έκαναν 2 μήνες να έρθουν. Κανονικά έπρεπε σε μια βδομάδα το πολύ να είχε φτάσει μιας κ το έστειλαν με usps priority airmail και από την άλλη είχε ασήμαντη αξία. Κάπου 25$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 kath καμιά φορά, αν τύχεις στην περίπτωση, μπορεί το δέμα να κολλήσει αδικαιολόγητα κάπου. ίσως στο τελωνείο, δεν ξέρω. Αλλά μια φορά που είχα παραγγείλει 3 ανεμιστήρες για το πι-σι από αμέρικα, οι οποίοι ήταν συσκευασμένοι σε ένα μικρό κουτάκι, έκαναν 2 μήνες να έρθουν. Κανονικά έπρεπε σε μια βδομάδα το πολύ να είχε φτάσει μιας κ το έστειλαν με usps priority airmail και από την άλλη είχε ασήμαντη αξία. Κάπου 25$. Έρχεται από UK , οπότε , τελωνειακός έλεγχος δε γίνεται ... Πρόκειται για δέμα , αρκετά μεγάλο , και αρκετά βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaspower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ακουστε ενα προβλιμα που εχει υπαρξη.εχω παραγγειλη απο ενα εbay store kai σιγκεκριμενα απο το ecell ενα κινιτο απο τις 9 ιανουαριου.Με τιν royal mail signed for.το θεμα ειναι οτι τα λεφτα απο τιν καρτα μου σταλθικαν τιν ιδια ημερα αλλα ο πωλητης το εστειλε μια εβδομαδα μετα στις 15 ιανουαριου .απο το paypal μου εστειλαν ενα track code αλλα οποιος δεν λειτουργει και συγκεριμενα μου γραφει "Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."στελνω μηνημα στον πωλητη και μου λειει οτι το εχει στειλει και οτι δεν ειναι στην αρμοδιοτιτα του ,και ειναι τησ royal mail,εγω ομωσ μεχρι σημερα δεν εχω λαβει το κινιτο .τι να κανω πειτε γνωμεσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Έρχεται από UK , οπότε , τελωνειακός έλεγχος δε γίνεται ...Πρόκειται για δέμα , αρκετά μεγάλο , και αρκετά βαρύ. Αν είναι μεγάλο και βαρύ, πρέπει να κάνεις ιδιαίτερη υπομονή. Εγώ όταν πήρα UPS από Αγγλία περίμενα σχεδόν 2 μήνες! ακουστε ενα προβλιμα που εχει υπαρξη.εχω παραγγειλη απο ενα εbay store kai σιγκεκριμενα απο το ecell ενα κινιτο απο τις 9 ιανουαριου.Με τιν royal mail signed for.το θεμα ειναι οτι τα λεφτα απο τιν καρτα μου σταλθικαν τιν ιδια ημερα αλλα ο πωλητης το εστειλε μια εβδομαδα μετα στις 15 ιανουαριου .απο το paypal μου εστειλαν ενα track code αλλα οποιος δεν λειτουργει και συγκεριμενα μου γραφει "Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow."στελνω μηνημα στον πωλητη και μου λειει οτι το εχει στειλει και οτι δεν ειναι στην αρμοδιοτιτα του ,και ειναι τησ royal mail,εγω ομωσ μεχρι σημερα δεν εχω λαβει το κινιτο .τι να κανω πειτε γνωμεσ? Καμιά βδομάδα υπομονή ακόμα θα έλεγα.. Είμαστε στις 2 βδομάδες, περίμενε άλλη μία. Για το tracking number, γιατί κάτι μου λέει ότι έχει γίνει τυπογραφικό λάθος από τον πωλητή και τζάμπα παιδεύεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα