Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάιδες ερώτηση...

Μπορώ να φτιάξω δεύτερο λογαριασμό στο ebay με τον ίδιο λογαριασμό (προπληρωμένη) αλλά και ίδια διεύθυνση αποστολής με αυτή στον πρώτο λογαριασμό;; Επιτρέπεται ή θα μου μπανάρουν και τους δύο;

Με έχει μπλοκάρει ένας πωλητής επειδή παλιά του είχα κάνει negative feedback από λάθος μου και θέλω να πάρω κάτι από αυτόν τώρα αναγκαστικά...

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς πως και αν γίνεται να βρούμε το tracking της Yanwen στην Ελλάδα; Περιμένω ένα αντικείμενο το οποίο από έχει ETA 20-9 - 12-10. Στο track γράφει πως έφτασε Ελλάδα. 

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς πως και αν γίνεται να βρούμε το tracking της Yanwen στην Ελλάδα; Περιμένω ένα αντικείμενο το οποίο από έχει ETA 20-9 - 12-10. Στο track γράφει πως έφτασε Ελλάδα. 

Δεν γίνεται. Είναι απλό. Θα σου έρθει στο σπίτι όπως και τα γράμματα.Τώρα εάν είναι βαρύ κτλ λογικά θα σου αφήσει ειδοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας μπορεί να μου πει κάποιος η αν υπάρχει Καπίο βίντεο στο youtube  πως ζητάω τα χρήματα μου πίσω αν δεν έρθει το πράμα πού παρήγγειλα ?

Δημοσ.

γεια σας μπορεί να μου πει κάποιος η αν υπάρχει Καπίο βίντεο στο youtube  πως ζητάω τα χρήματα μου πίσω αν δεν έρθει το πράμα πού παρήγγειλα ?

Πότε υποτίθεται ότι θα το παραλάμβανες;

Δημοσ.

Wed. Oct. 14 and Thu. Nov. 5 allla mono se 30 meres mporw na parw pisw ta lefta mou

Σε 30 μέρες από την τελευταία εκτιμώμενη μέρα παράδοσης. Που σε αυτήν την περίπτωση είναι 5 Δεκεμβρίου.

Δημοσ.

γεια σας είμαι καινούργιος στο Ebay και δεν ξέρω πολλά
όταν πάω να αγοράσω κάτι στο τελευτέο βήμα που βάζω τα στιχεια της PayPal  μου λέει αυτό :

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-8878. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account

τη να κάνω ?

Δημοσ.

Ρε παίδες θυμιστε μου πόσο είναι το Max (σε ημερες) για να ανοιξεις case στο eBay?

Thanks

30 ημέρες από την τελευταία εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν υπάρχει εκτίμηση, η τελευταία εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ορίζεται στις 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για αγορές εντός της χώρας στη οποία βρίσκεσαι, ή 30 για αγορές από διαφορετική χώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...