Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως στο paypal μου βγάζει transaction completed!

οχι

Οπότε αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει.

• Moderators
Δημοσ.

Οπότε αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει.

δοκιμασε ο αλλος με PP σε σελιδα που αλλοι αγορασαν με καρτα κανονικα και δεν ολοκληρωθηκε!

Δημοσ.

Τελικα ισχυει ή οχι?

Μπορουμε να αγοραζουμε πλεον με paypal ή οχι?

Απ' οτι διαβαζω με τον αριθμο της καρτας μας χωρις paypal & paysafecards μπορουμε αλλα μαλλον μεσω paypal & paysafecards δεν μπορουμε ακομα.

Αν λοιπον δοκιμασε καποιος με οποιονδηποτε τροπο και τελικα ειχε αποτελεσματα ας μας πει τι εκανε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταινε οι καρτες αλλα το μπλοκαρισμα ολων των ελληνικων τραπεζων και το να βγαινουν λεφτα στο εξωτερικο με τον οποιοδηποτε τροπο εκτος απο μερικες εξαιρεσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς το Import charges σε ένα προιόν απο Αμερική αν είναι ορισμένο απο τον πωλητή ή αυτόματα απο το eBay;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά . Ενδεχομένως να είναι λάθος το θρεντ αλλα παραθέτω το ερώτημα . Θέλω να πουλήσω μερικά πράγματα , αλλα εκεί που επιλέγουμε ταχυδρομείο δεν μπορώ να καταλάβω ποιο απ'όλα να επιλέξω . Για απλό ταχυδρομείο ή και tracked δέμα για αποστολή εντός Ευρώπης ποιο "κουτάκι" επιλέγουμε ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά . Ενδεχομένως να είναι λάθος το θρεντ αλλα παραθέτω το ερώτημα . Θέλω να πουλήσω μερικά πράγματα , αλλα εκεί που επιλέγουμε ταχυδρομείο δεν μπορώ να καταλάβω ποιο απ'όλα να επιλέξω . Για απλό ταχυδρομείο ή και tracked δέμα για αποστολή εντός Ευρώπης ποιο "κουτάκι" επιλέγουμε ;

Πού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...