Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή τα 8 ευρώ που λένε ότι μπήκαν στις 7 Ιουνίου πήγαν κατευθείαν στην πιστωτική μου; Και γιατί δεν το βλέπω κάπου;

Όχι δεν είχε καμία επιλογή να δεχτώ τα λεφτά ή όχι.

πχ χτες έγινε μια ακόμη πληρωμή και μου βγάζει αυτό. τώρα πώς τα παίρνω πίσω;

Βλέπω έχεις 3.55$ στο balance. Αυτά θες να τα βάλεις στο λογαριασμό σου?

Όσο για τα 8€, επαναλαμβάνω την ερώτησή μου, είχες κάνει κάποια αγορά μέσα σε αυτό το μήνα? γιατί συνήθως είναι ρυθμισμένο το παυπαλ να τραβάει πρωτα αυτά που έχεις στο balance.

Πάντως, αν κάνεις συχνά αγορές, και έχεις στο balance δολάρια, σε συμφέρει να τα κρατήσεις στο balance για να γλυτώσεις τις κρατήσεις των τραπεζών για το συνάλλαγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι έκανα αγορές αλλά κοιτώντας τις κινήσεις της πιστωτικής μου δεν βλέπω να φαίνεται κάπου να είχα έκπτωση 8 ευρώ.

Οπότε λες ότι λεφτά μπαίνουν να μην τα μεταφέρω στην κάρτα μου γιατί υπάρχουν χρεώσεις;

Λογικα αυτες τις μερες οσο ειναι κλειστες οι τραπεζες δεν μπορουμε να αγορασουμε τιποτα απο ebay ειτε πληρωσουμε μεσω paypal, ειτε μεσω της καρτας visa ετσι δεν ειναι?

Λογικα αυτες τις μερες οσο ειναι κλειστες οι τραπεζες δεν μπορουμε να αγορασουμε τιποτα απο ebay ειτε πληρωσουμε μεσω paypal, ειτε μεσω της καρτας visa ετσι δεν ειναι?

Ναι έτσι είναι. Για αγορές μέσα στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πλεον με τις κλειστες τραπεζες, μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο; Εχω στην προπληρωμενη μου 100 ευρω μεσα.

Μα εγω δεν μιλησα για αγορες εντος Ελλαδας αλλα εκτος Ελλαδας.

Καμιά κάρτα δεν γίνεται δεκτή για το εξωτερικό. Μόνο εάν υπάρχει κάποιο paypal balance τότε ναι γιατί δεν θα τραβήξει από την κάρτα σου.

Πλεον με τις κλειστες τραπεζες, μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο; Εχω στην προπληρωμενη μου 100 ευρω μεσα.

όχι δεν μπορείς να κάνεις αγορές από το εξωτερικό με καμία κάρτα.Μόνο εντός Ελλάδας.

Να ρωτησω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα δεν μπορουν να σου στειλουν λεφτα ουτε απο το εξωτερικο στο λογαριασμο σου?

Και εξηγω.

Ειναι να παρω λογο refund καποια λεφτα απο το paypal και θελω να ρωτησω αν αυτα τα λεφτα θα μπουνε στο λογαριασμο τραπεζας που εχω συνδεσει με το paypal ή οχι?

1.Να ρωτησω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα δεν μπορουν να σου στειλουν λεφτα ουτε απο το εξωτερικο στο λογαριασμο σου?

Και εξηγω.

2.Ειναι να παρω λογο refund καποια λεφτα απο το paypal και θελω να ρωτησω αν αυτα τα λεφτα θα μπουνε στο λογαριασμο τραπεζας που εχω συνδεσει με το paypal ή οχι?

1. Μπορούν

2. Αν ειναι απο refund θα επιστρέψουν κανονικα στην καρτα σου, κανενα προβλημα

Γνωριζει κανεις αν τελικα μπορουμε ή οχι να αγορασουμε κατι απο το εξωτερικο ετσι οπως ειναι σημερα η κατασταση?

Και αν οχι γνωριζει κανεις αν θα αλλαξει  αυτο αν επελθουμε σε συμφωνεια με την ευρωπη κατι που λογικα πιστευω οτι θα γινει.

Γνωριζει κανεις αν τελικα μπορουμε ή οχι να αγορασουμε κατι απο το εξωτερικο ετσι οπως ειναι σημερα η κατασταση?

Και αν οχι γνωριζει κανεις αν θα αλλαξει  αυτο αν επελθουμε σε συμφωνεια με την ευρωπη κατι που λογικα πιστευω οτι θα γινει.

million dollar question!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...