Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έκανα αγορές αλλά κοιτώντας τις κινήσεις της πιστωτικής μου δεν βλέπω να φαίνεται κάπου να είχα έκπτωση 8 ευρώ.

Οπότε λες ότι λεφτά μπαίνουν να μην τα μεταφέρω στην κάρτα μου γιατί υπάρχουν χρεώσεις;

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικα αυτες τις μερες οσο ειναι κλειστες οι τραπεζες δεν μπορουμε να αγορασουμε τιποτα απο ebay ειτε πληρωσουμε μεσω paypal, ειτε μεσω της καρτας visa ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Λογικα αυτες τις μερες οσο ειναι κλειστες οι τραπεζες δεν μπορουμε να αγορασουμε τιποτα απο ebay ειτε πληρωσουμε μεσω paypal, ειτε μεσω της καρτας visa ετσι δεν ειναι?

Ναι έτσι είναι. Για αγορές μέσα στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Πλεον με τις κλειστες τραπεζες, μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο; Εχω στην προπληρωμενη μου 100 ευρω μεσα.

Δημοσ.

Μα εγω δεν μιλησα για αγορες εντος Ελλαδας αλλα εκτος Ελλαδας.

Καμιά κάρτα δεν γίνεται δεκτή για το εξωτερικό. Μόνο εάν υπάρχει κάποιο paypal balance τότε ναι γιατί δεν θα τραβήξει από την κάρτα σου.

Πλεον με τις κλειστες τραπεζες, μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο; Εχω στην προπληρωμενη μου 100 ευρω μεσα.

όχι δεν μπορείς να κάνεις αγορές από το εξωτερικό με καμία κάρτα.Μόνο εντός Ελλάδας.

Δημοσ.

Να ρωτησω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα δεν μπορουν να σου στειλουν λεφτα ουτε απο το εξωτερικο στο λογαριασμο σου?

Και εξηγω.

Ειναι να παρω λογο refund καποια λεφτα απο το paypal και θελω να ρωτησω αν αυτα τα λεφτα θα μπουνε στο λογαριασμο τραπεζας που εχω συνδεσει με το paypal ή οχι?

Δημοσ.

1.Να ρωτησω ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα δεν μπορουν να σου στειλουν λεφτα ουτε απο το εξωτερικο στο λογαριασμο σου?

Και εξηγω.

2.Ειναι να παρω λογο refund καποια λεφτα απο το paypal και θελω να ρωτησω αν αυτα τα λεφτα θα μπουνε στο λογαριασμο τραπεζας που εχω συνδεσει με το paypal ή οχι?

1. Μπορούν

2. Αν ειναι απο refund θα επιστρέψουν κανονικα στην καρτα σου, κανενα προβλημα

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν τελικα μπορουμε ή οχι να αγορασουμε κατι απο το εξωτερικο ετσι οπως ειναι σημερα η κατασταση?

Και αν οχι γνωριζει κανεις αν θα αλλαξει  αυτο αν επελθουμε σε συμφωνεια με την ευρωπη κατι που λογικα πιστευω οτι θα γινει.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν τελικα μπορουμε ή οχι να αγορασουμε κατι απο το εξωτερικο ετσι οπως ειναι σημερα η κατασταση?

Και αν οχι γνωριζει κανεις αν θα αλλαξει  αυτο αν επελθουμε σε συμφωνεια με την ευρωπη κατι που λογικα πιστευω οτι θα γινει.

million dollar question!!!!!

Δημοσ.

Ναι εστω θα μπουν στο λογαριασμο αν δεν ειναι refund ή οχι?

Και λογικα απο δευτερα και μετα ετσι δεν ειναι?

Δεν γινετε αυτοματα πρεπει να κανεις Withdraw, δεν εχει σχεση με το capital control

Γιατί όσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω με το paypal δεν απαντάνε ποτέ;;

Σε μενα παντα απαντουν

Δεν μπορούμε. Περισσότερες πληροφορίες απο το γραφείο του κου Τσακαλώτου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...