φραμπάλα Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Και πως τα συνδεω; αφου οταν αγοραζω κατι απο ebay με πηγαινει κατευθειαν στο paypal μου για να πληρωσω.συνδεδεμενα δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδιά τι γίνεται εάν δεν πληρωσω το account balance στο ebay; Ελπίζω να μην μου τα πάρουν με το ζόρι από το paypal μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδιά τι γίνεται εάν δεν πληρωσω το account balance στο ebay; Ελπίζω να μην μου τα πάρουν με το ζόρι από το paypal μου.. Ειναι απλο καποια στιγμη θα στο κλειδώσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τον λογαριασμό στο ebay εννοείς ε; Για αυτό δεν έχω πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν θα έχω πρόβλημα; Χρωστάω 20 δολάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ...και γιατι δεν πληρωνεις τα 20$, δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Χρειάζομαι το χρήματα που έχω στο Paypal. Απλώς θέλω να είμαι σίγουρος ότι απλώς θα μου κλείσουν τον λογαριασμό στο ebay και τίποτα παραπάνω. Σε πολλά ξένα forum λένε πως απλώς θα κλείσουν τον λογαριασμό και δεν θα μπορείς να τον ξανά ανοίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Χρειάζομαι το χρήματα που έχω στο Paypal. Απλώς θέλω να είμαι σίγουρος ότι απλώς θα μου κλείσουν τον λογαριασμό στο ebay και τίποτα παραπάνω. Σε πολλά ξένα forum λένε πως απλώς θα κλείσουν τον λογαριασμό και δεν θα μπορείς να τον ξανά ανοίξεις. Δηλαδη το αλλο να συμβεί, δεν σου φτανει που θα σου κλείσουν τον λογαριασμό και ενδεχομενως να μην μπορείς να ανοίξεις άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το λέω γιατί βλέπω σε ξένα φόρουμ να λένε ότι τάχα το ebay πουλάει τα χρέη σου σε εισπρακτικές εταιρείες και οι εταιρείες αυτές με τη σειρά τους σε πριζουν μέχρι να πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μηπως πλεον το paypal χαλασε? Ενω παλιοτερα αν μετα απο 1 μηνα απο την ημερομηνια παραγγελιας ενος προιοντος δεν το ειχες λαβει και εκανεσ dispute/claim μετα απο 2-3 μερες σου επεστρεφε τα λεφτα προχτες λοιπον που μου ετυχε μια παρομοια περιπτωση απο το ebay γιατι πλεον μου ζηταει το λογο γιατι δεν μου ηρθε το δεμα αφου μετα το claim ο πωλητης του εδωσε το track id του δεματος κατι που σε εμενα δεν ειχε κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μηπως πλεον το paypal χαλασε? Ενω παλιοτερα αν μετα απο 1 μηνα απο την ημερομηνια παραγγελιας ενος προιοντος δεν το ειχες λαβει και εκανεσ dispute/claim μετα απο 2-3 μερες σου επεστρεφε τα λεφτα προχτες λοιπον που μου ετυχε μια παρομοια περιπτωση απο το ebay γιατι πλεον μου ζηταει το λογο γιατι δεν μου ηρθε το δεμα αφου μετα το claim ο πωλητης του εδωσε το track id του δεματος κατι που σε εμενα δεν ειχε κανει. Βάλε και κανά σημείο στίξης μπας και καταλάβουμε τι λες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δηλαδη εσυ το οτι δεν εχω βαλει σημειο στιξης σε εμποδιζει να καταλαβαινεις τι λεω ετσι. Οποιος μιλαει ελληνικα μια χαρα καταλαβαινει τι λεω και χωρις σημειο στιξης. Και δεν ειμαι ο μπαμπινιωτης ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δηλαδη εσυ το οτι δεν εχω βαλει σημειο στιξης σε εμποδιζει να καταλαβαινεις τι λεω ετσι. Οποιος μιλαει ελληνικα μια χαρα καταλαβαινει τι λεω και χωρις σημειο στιξης. Και δεν ειμαι ο μπαμπινιωτης ξερεις. Έλα Μπαμπινιώτη, το ξέρουμε ότι είσαι εσύ!!! Μηπως πλεον το paypal χαλασε? Ενω παλιοτερα αν μετα απο 1 μηνα απο την ημερομηνια παραγγελιας ενος προιοντος δεν το ειχες λαβει και εκανεσ dispute/claim μετα απο 2-3 μερες σου επεστρεφε τα λεφτα προχτες λοιπον που μου ετυχε μια παρομοια περιπτωση απο το ebay γιατι πλεον μου ζηταει το λογο γιατι δεν μου ηρθε το δεμα αφου μετα το claim ο πωλητης του εδωσε το track id του δεματος κατι που σε εμενα δεν ειχε κανει. Δεν σου ήρθε δέμα και έκανες claim? και σου ζητάει το λόγο το εβαυ γιατι δεν σου έχει έρθει?(περίεργο) έδωσε tracking ο πωλητής? αν ναι, γιατί δεν το ζητάς? το paypal γιατί χάλασε? επειδή δεν σου έδωσε αμέσως τα χρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Επειδη παρολο που εξ' αρχης εχω γραψει οτι δεν το εχω λαβει το δεμα μου ζηταει να του γραψω γιατι δεν το εχω λαβει. Μα που να ξερω γιατι δεν το εχω λαβει? Οριστε και μια φωτο το τι μου ζηταει το paypal ενω εξ' αρχης του εχω αναφερει οτι δεν εχω λαβει το δεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτό το tracking που δίνει το αναγνωρίζουν τα ΕΛΤΑ? Αν όχι υπάρχει κάποια σελίδα που το αναγνωρίζει? Γιατί έκανες τόσο γρήγορα claim? Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια,πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο στο ebay.Ειχα αγορασει κατι και μετα απο λιγες μερες που εβγαλε αυτο. Μετα απο 1 μηνα περιπου,ανοιγω case και ο πωλητης στελνει tracking number που δεν ειναι για το δικο μου δεμα. Αυτο το tracking εχει ερθει Ελλαδα αλλα εχει παει αλλου. To ebay μου λεει να μιλησω με τον πωλητη μεχρι τις 10 του μηνα.Αυτος εστειλε ενα tracking number,πως θα αποδειξω οτι δεν εχω παραλαβει? Το tracking number βεβαια δεν το εστειλε απο την αρχη αλλα οταν ανοιξα το case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα