al-ex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μου έστειλε email πως πήρε τα λεφτά.. το dispute που εξυπηρετεί όμως.. δεν κατάλαβα.. και το αντικείμενο δεν μου έχει έρθει ακόμα.. πέρασαν 2 βδομάδες.. (απο αγγλία) Eφ οσον σου εστειλε mail οτι πηρε τα λεφτα, τοτε ποιος ο σκοπος του πιο κατω post?? δεν έχω καταλάβει κάτι.. Πως γίνεται να βλέπω πως στη τράπεζα της κάρτας μου λείπουν τα λεφτά και να μην έχει πληρωθεί ακόμα ο τύπος; Αν τα κρατάει η Paypal, πότε παραδίνονται τα λεφτά σε αυτόν; O πωλητής είναι όντως από UK(το προφίλ , και το feedback το αποδικνύει). Η απάντηση του πωλητή όταν τον ρώτησα να μου δώσει τον tracking number: 2-1-08: (Επί ευκαιρίας , τι είναι ο gpo αριθμός; ) και η συνέχεια του μηνύματος.. Στο "view order details": Εαν στο εστειλε με International Signed For οπως φαινεται, τοτε εχει tracking number με το οποιο μπορεις να το παρακολουθησεις μεχρι την εξοδο του απο την Αγγλια. Φουλ tracking number θα ειχε αν στο εστελνε με Airsure. Επισης το International Signed For ειναι συστημμενο διοτι απαιτειται υπογραφη του παραληπτη για τη παραλαβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Η Royal Mail δεχετε ενα δεμα πως χαθηκε μετα απο 15 - 20 μερες και οχι 14 βδομαδες! Επισης αν σου το εστειλε σαν International Signed for το tracking number ειναι πράγματι μέχρι να βγεί απο Uk. Σε κάθε περιπτοση αυτο είναι πρόβλημα του πωλητή και οχι δικο σου. Πρέπει να έχει tracking number και Delivery confirmation για να μη σου δώσει το paypal τα χρήματα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια(lalexoulhs,alex,giankyr). Έστειλα ένα mail στον πωλητή , που πάνω-κάτω του γράφω: -Πως το αντικείμενο θα θεωρηθεί χαμένο μετά απο 15-20 ημέρες , και όχι εβδομάδες -Τον ρωτάω αν έχει την επιβεβαίωση παράδοσης -Τον ρωτάω να μ' ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση αποστολής(όσο το αντικείμενο ήταν εντός UK). Θα περιμένω περίπου μια εβδομάδα ακόμα, και μετά θα δω τι θα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Οι ημέρες πρέπει να είναι εργάσιμες , έτσι;(δηλαδή 1 μήνας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al-ex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια(lalexoulhs,alex,giankyr). Έστειλα ένα mail στον πωλητή , που πάνω-κάτω του γράφω: -Πως το αντικείμενο θα θεωρηθεί χαμένο μετά απο 15-20 ημέρες , και όχι εβδομάδες -Τον ρωτάω αν έχει την επιβεβαίωση παράδοσης -Τον ρωτάω να μ' ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση αποστολής(όσο το αντικείμενο ήταν εντός UK). Θα περιμένω περίπου μια εβδομάδα ακόμα, και μετά θα δω τι θα κάνω. Τα θεωρω ολα αυτα περιττα. Απο τη στιγμη που το πληρωσες, εαν σε 20 ημερες δε το εχεις παραλαβει του στελνεις ενα προειδοποιητικο email. Ειτε σε ικανοποιει η απαντηση ειτε οχι, εφ οσον στο μηνα απο την ημερομηνια πληρωμης δε παρελαβες το αντικειμενο, του τραβας ενα dispute και ασε αυτον να προβληματιζεται. Στη χειροτερη θα παρεις πισω τα λεφτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μου απάντησε τελικά. hi that's correct for uk deliveries. if you wanted it traceable at any point it would cost £42. status; passed overseas for delivery. undelivered. Τελικά μάλλον άδικα ανησυχώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μου απάντησε τελικά. Τελικά μάλλον άδικα ανησυχώ... Πολλές φορες για Ελλάδα απο UK κανει 5-6 μέρες. Σε μια βδομάδα αν δεν το έχεις λάβει στειλτου μήνυμα και αν δεν σου επιστρέψει τα χρήματα μετά κανε claim απο το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Πολλές φορες για Ελλάδα απο UK κανει 5-6 μέρες. Σε μια βδομάδα αν δεν το έχεις λάβει στειλτου μήνυμα και αν δεν σου επιστρέψει τα χρήματα μετά κανε claim απο το paypal. Αυτό ακριβώς θα κάνω, αλλά θέλω να ελπίζω πως δε θα χρειαστεί. Πάντως , μια απορία που την είχα από την αρχή , ακόμα με "βασανίζει". Πως είναι δυνατόν , τα p&p , για ένα τόσο μεγάλο δέμα να είναι μόλις 7gbp ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αυτό ακριβώς θα κάνω, αλλά θέλω να ελπίζω πως δε θα χρειαστεί. Πάντως , μια απορία που την είχα από την αρχή , ακόμα με "βασανίζει". Πως είναι δυνατόν , τα p&p , για ένα τόσο μεγάλο δέμα να είναι μόλις 7gbp ; Αν μου πείς περίπου το βάρος θα σου πω με τι τρόπο το έστειλε. Πιθανότατα στο έστειλε SMALL PACKET INTERNATIONAL (ο φτηνότερος τρόπος απο UK για Ελλάδα). Επισης πολλές φορές ειναι FLAT RATE για ότι πουλάει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αν μου πείς περίπου το βάρος θα σου πω με τι τρόπο το έστειλε. Πιθανότατα στο έστειλε SMALL PACKET INTERNATIONAL (ο φτηνότερος τρόπος απο UK για Ελλάδα). Επισης πολλές φορές ειναι FLAT RATE για ότι πουλάει κανεις. Περίπου 3 κιλά (2μιση -3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Περίπου 3 κιλά (2μιση -3). £13.00 - £15.60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 £13.00 - £15.60 Μάλιστα...κατάλαβα. Να έβαλε το υπόλοιπο ποσό από την "τσέπη" του ..αποκλείεται....οπότε "βρωμάει" η υπόθεση. Θα περιμένω το πολύ μέχρι την τετάρτη , και αν δε λάβω τίποτα θα κάνω claim(επί ευκαιρίας , που υπάρχει αυτή η επιλογή; ). Σε ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μη το λές αυτό. Εγώ πχ προσφέρω δωρεάν ταχυδρομικά σε όλα τα προιόντα για UK και για εκτός είναι λιγότερο απο τα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodos123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Σε συνεχεια προηγουμενου post (#614) που ειχα κανει και για ενημερωση ολων: Αφου λοιπον ειχα κανει dispute στο paypal ο τυπος απο Αγγλια ειπε οτι το ξαναστειλε.Αμ δε! Μεχρι τις 13-01-08 που εληγε το dispute δεν ελαβα τιποτα οποτε εκανα escalate claim και το paypal μας εδωσε ημερομηνια μεχρι 21-01-08 οποτε και θα εκρινε.Λοιπον το Αγγλακι που σημειωτεον εχει feedback 99.8 θετικο με 80.000 πωλησεις ετησιως παρακαλω! και αυτο το λεω προς γνωση και συμορφωση δεν απαντουσε στο paypal dispute console αλλα μου εστελνε mails μεσω ebay και μου ζητουσε να επικοινωνησω μαζι του στο δικο του email ασχετο απο ebay. Τελικα στο paypal dispute δεν απαντησε ποτε. Εγω τελικα βρηκα το ιδιο προιον απο Αμερικη το οποιο και παραγγειλα αρκετα πιο φθηνα απο οπουδηποτε στην Ευρωπη το οποιο θα το δηλωσει αξια λιγοτερη απο 20 US $ αλλα ακομα και αν πληρωσω τελωνειο θα μου ερθει πιο φτηνα. Το κουφο ειναι οτι μεσα σε μια ωρα απο την αγορα και ενω η ημερομηνια ληξεως του dispute εληγε αυριο κανονικα,το paypal εκρινε υπερ μου το dispute και μου γυρισε τα λεφτα μου στο ακεραιο και τα ταχυδρομικα που ειχε χρεωσει ο Αγγλος. Τι να πω..Προφανως σου λεει αφου δεν απαντησε τοσες μερες ο Αγγλος και αφου ο αλλος ξαναπαραγγελνει το ιδιο πραγμα απο Αμερικη σιγουρα εχει δικιο. Παντως το σιγουρο ειναι οτι απο την εμπειρια μου ως τωρα το ebay σε συνδυασμο με το paypal λειτουργει αψογα εαν καποιος ακολουθει καποιους βασικους κανονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Παντως το σιγουρο ειναι οτι απο την εμπειρια μου ως τωρα το ebay σε συνδυασμο με το paypal λειτουργει αψογα εαν καποιος ακολουθει καποιους βασικους κανονες. Ακριβώς!! Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά και για την δική σου υπόθεση φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα