tony81 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχω έχω πάρει πολλές φορές δεν είχα πότε πρόβλημα. Να κοιτάς αξιολογήσεις και είσαι οκ..Δεν νομίζω να είσαι τοοοοσο γκαντέμης που να έπεσες σε φόλα. Αν τυχόν γίνει κάτι επικοινωνείς με τον πωλητή και βλέπεις Κοντά στον μήνα κάνουν μην αγχώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν να μην παραλάβει προϊόν από αγορά μέσω e-bay? 1η φορά χρησιμοποιώ e-bay κι έχω παραγγείλει κάτι για φίλο μου, οπότε καταλαβαίνετε φοβάμαι μην εκτεθώ γιατί ο άνθρωπος μου έχει ήδη δώσει τα λεφτά. Και κάτι ακόμα, σε περίπτωση που τελικά το προϊόν δεν έρθει ποτέ, παίζει αποζημίωση από paypal ή e-bay? Εμένα μου έτυχε κάποιος χαζός πωλητής από Καναδά ο οποίος ισχυριζόταν ότι τα έστειλε ενώ δεν τα έχει στείλει και αρνιόταν να βοηθήσει. Οπότε τι έκανα; Άνοιξα case στο paypal και παρέλαβα κανονικά τα πράγματα μετά από δύο μήνες που περίμενα.. Μόνο που μου έκλεψε δύο κωδικούς αλλά δεν ήταν μεγάλης τιμής οπότε δεν με πείραξε. Αλλά πάντα να διαλέγεις πωλητές με θετικές αξιολογήσεις. Ναι παίρνεις αποζημίωση από το paypal αν χρησιμοποιήσεις αυτήν την πληρωμή. Βέβαια θα πρέπει να δώσεις όσες αποδείξεις μπορείς για να σου τα επιστρέψουν. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nistisimos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σε περίπτωση που δεν έχει tracking number και περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (γράφει το ebay ποιο είναι αυτό) επικοινωνείς με τον πωλητή και αν δεν ανταποκριθεί ανοίγεις case στο ebay και αποζημιώνεσαι πλήρως και τα μεταφορικά δηλαδή. Να ξέρεις οτι το ebay στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δικαιώνει τον αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αυτο εδω σημαινει οτι το δεμα εφτασε ελλαδα? Η παρακολουθηση ειναι απο το site elta courier. Αυτο σημαινει οτι δεν θα το φερει ο ταχυδρομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αυτο εδω σημαινει οτι το δεμα εφτασε ελλαδα? Η παρακολουθηση ειναι απο το site elta courier. Αυτο σημαινει οτι δεν θα το φερει ο ταχυδρομος? στα ελτα το τσεκαρες, ασχετα που μετα παει στο ελτα κουριερ. Ναι εφτασε ελλαδα, σε μερικες μερες θα εμφανιστει στο κεντρο διανομης της περιοχης σου και μετα θα ερθει ειδοποιηση να το παρεις, αν ειναι με tracking, αλλιως ισως στο αφησει στο γραμματοκιβωτιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 στα ελτα το τσεκαρες, ασχετα που μετα παει στο ελτα κουριερ. Η διευθυνση παντως ειναι ελτα courier https://www.elta-courier.gr/search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Αγόρασα από μαγαζί του ebay.co.uk με πολύ καλές κριτικές. Σαν μέθοδο αποστολής είχε 2: Απλή με 2 λίρες και συστημένη με 7... Παραγγέλνω με συστημένο. Το επόμενο πρωί βλέπω πως η παραγγελία στάλθηκε. Ζητάω το tracking number, μου λεει "στο έστειλα με απλο!" τον πλακώνω στα μηνύματα πως εγω του ζήτησα συστημένο και να μου επιστρέψει τη διαφορά των 5 λιρών πίσω. Εντωμεταξύ ο τύπος πρέπει να είναι από Κίνα στα κεντρικά. Απαντάει μόνο πρωινές ώρες... Κατά το απόγευμα, βλέπω στην παραγγελία μου μέσα από το ebay να υπάρχει tracking number. Του στέλνω μήνυμα πως βρεθηκε αυτο το tracking number και αν ειναι σωστο... Μου στέλνει το επόμενο πρωι (χθες) πως έγινε λάθος και μου το εστειλαν τελικα με το tracking number... Του στέλνω χθες το βράδυ πως το tracking number δε λειτουργει, αλλά άφαντος σήμερα... Έχουν περάσει 24 ώρες και δε λειτουργεί το tracking number... Τι κάνω? Προφανώς και ο τύπος έστειλε μούφα tracking number. Να περιμένω να περάσει η τελευταία μέρα που υποτίθεται παραλαμβάνω το δέμα και να ανοίξω dispute? Έστειλε το δέμα με απλό ταχυδρομείο και έδωσε μούφα tracking number? Δεν το έστειλε καθόλου... Είναι μαγαζί με 1000δες κριτικές... τι να κάνω??? Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα εκανα το εξης; Θα περιμενα να ερθει το δεμα και να δω αν εχει οντως tracking number. Αν οχι, τοτε απευθυνομαι στο paypal και ζητω επιστροφη 5 λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Θα εκανα το εξης; Θα περιμενα να ερθει το δεμα και να δω αν εχει οντως tracking number. Αν οχι, τοτε απευθυνομαι στο paypal και ζητω επιστροφη 5 λιρες. Η συμπεριφορά τους είναι πολύ ύποπτη και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω γενικότερα αν μου έστειλαν οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τα tracking numbers δεν εμφανίζονται αμέσως στο σύστημα των tracking sites. Πρέπει να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αποτέλεσμα. Συνήθως αυτό γίνεται μετά από 3-4 μέρες αλλά μπορεί και 7-8 μέρες. Έχεις πολλές μέρες περιθώριο για dispute, άσε να περάσει καμιά βδομάδα και ξανατσέκαρε το number να δεις αν σου βγάλει αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι να πω... Έχω παραγγείλει άπειρες φορές από το ebay και το tracking number εμφανιζόταν πάντα την επόμενη μέρα στη σελίδα του ταχυδρομείου... Θα περιμένω μέχρι να περάσει η τελευταία ημερομηνία παραλαβής και βλέπω, μάλλον θα κάνω dispute. Δε μου άρεσε από την αρχή η συμπεριφορά τους... Εγώ πιστεύω πως έβαλαν μούφα tracking number για να μη κάνουν refund τα επιπλέον μεταφορικά που με χρέωσαν. Το πράγμα στράβωσε από την αρχή με αυτούς και δε μπορώ να έχω εμπιστοσύνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ πιστεύω πως έβαλαν μούφα tracking number για να μη κάνουν refund τα επιπλέον μεταφορικά που με χρέωσαν. Το πράγμα στράβωσε από την αρχή με αυτούς και δε μπορώ να έχω εμπιστοσύνη...Ε για αυτο ξαναλεω. Ας ερθει το πακετο με το καλο και βλεπεις αν εχει πανω tracking number και ποιο θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ωπ, τώρα είδα ότι μιλάς για ebay.co.uk οπότε λόγω Ευρώπης ίσως να εμφανίζονται σε 24 ώρες τα tracking numbers αφού και οι χρόνοι αποστολής είναι συντομότεροι. Εγώ αναφερόμουν σε παραγγελίες από τρίτες χώρες στο ebay.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο royal mail track... Τα νεύρα μου... Να τον απειλησω πως θα του κανω dispute? Κάτι δε πάει καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ακόμη δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο royal mail track... Τα νεύρα μου... Να τον απειλησω πως θα του κανω dispute? Κάτι δε πάει καλά... Τι αριθμό αποστολής σου έχει δώσει? Με ενδιαφέρουν τα 2 αρχικά και τα 2 τελευταία εάν δεν θες να εμφανίσεις όλο τον αριθμό αποστολής σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα