giannisv6 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε.Ξαναμπήκα τώρα στο e bankin και επιστράφηκαν και τα 2 ποσά.Όπως είπε και η magdalhnh , αυτή ήταν η απάντηση που έψαχνα. rialdo Απο οτι αποδείχθηκε επιστροφές χρημάτων στον λογαριασμό μου καταλήγουν στην τράπεζα(απο προεπιλογή προφανώς). Οπότε δεν ξόδεψα απο το Balance.Είχαν κάνει refund οι πωλητές και ενώ έβλεπα οτι έγινε η διαδικασία μέσω PP, δεν έβλεπα τα χρήματα,και τελικά απλώς ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να εμφανιστούν στην τράπεζα μου.Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν ! 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο Balance δεν δείχνει κάτι, επισύναψα και την εικόνα, σίγουρα ούτε και στην τράπεζα, μόλις το τσέκαρα. Εκτός και εάν θέλει μερικές εργάσιμες για να εμφανιστεί η μεταφορά,μήπως ? Τα χρήματα δεν πρόκειται ποτε να πανε στο balance, θα πανε ακριβως απο εκει που έφυγαν, δηλαδη σε οτι εχεις συνδεμένο στο παυπαλ σου, κάρτα, λογαριασμό οτι έχεις τελος πάντων, και κάνουν για να φτάσουν 3-4 εργάσιμες απο την ημέρα που πήρες το εμαιλ του refund απο το παυπαλ δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις.. το 0.99 κ το 1.54 ? τα μετεφερες στην τραπεζα? απ οτι βλεπω έχεις κανει καινούριες αγορές μετα το refund μηπως δεν τ βλεπεις στο balance γιατι τα εχεις τραβήξει..? ειτε για να πληρώσεις ειτε γιατι τα μετέφερες στην τραπεζα.για την τραπεζα θελεις μερικες μερες για να το δεις. παντως απο την στιγμη που λεει οτι εγινε refund εγινε..τωρα τι τα εκανες τα λεφτα..αυτο ειναι αλλη ιστορια Ti μπλέκεις τον άνθρωπο με το balance, τι σχέση εχει το balance με τις επιστροφές απο αγορές ΚΑΜΙΑ 1
rialdo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εμενα παντα στο balance πανε,αρα κάποια σχεση θα εχει..
iliasbass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 στην προσπαθεια για μια αγορα απο ebay (γερμανια) ενω εβαζα διευθυνση δεν μπορουσα να ολοκληρωσω την αγορα... επειτα ειδα το not shipping to greece... αφου βρηκα απο αλλον πωλητη (παλι γερμανο) το ιδιο αντικειμενο εκανα την αγορα. σημερα ειδα οτι μου εστειλαν email απο ebay οτι ο 1ος πωλητης εχει εκκρεμοτητα μια πληρωμη απο paypal και παρακαλει να πληρωσω για να συνεχιστει η αγορα (prepaid ειναι η καρτα) Seller ****** has opened an unpaid item case for *******************. They opened the case because they haven’t received payment for the item...... Please pay by Mar-06-15, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order. στο paypal δεν θα εδειχνε οτι εκκρεμει πληρωμη? η 2η αγορα δειχνει οκ αλλα οχι shipped... καθως newbie εστειλα απαντηση Dear *********,As I try to complete the payment, the order could not continue, and as I see later you didn't forward your goods to Greece.Please cancel the payment and sorry for misunderstood ξερω οτι πρεπει να κοιτας πανω απο 99,5 θετικα σχολια αυτος ειχε 99,4 και η αλλη εναλλακτικη ηταν 99,2... τι πρεπει να κανω απο εδω και περα? edit : τωρα δειχνει Shipping: Will ship to Greece
d_gkal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 στειλτου μνμ να ακυρωσει την συναλλαγη εσυ "εκανες" αγορα αλλα δε το πληρωσες. για αυτο ανοιξε case αυτος.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εμενα παντα στο balance πανε,αρα κάποια σχεση θα εχει.. Μπορεις να μας το εξηγήσεις λιγο αυτο, γιατι πρεπει να εισαι εξαιρεση Αγοραζεις κατι πως και απο που πληρώνεις, μηπως πληρωνεις απο το balance, ισως απο καποια εσοδα που εχεις απο στοιχήματα ή απο πωλησεις?
antonioP@pa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα , κέρδισα κάτι σε δημοπρασία 140 ευρώ με free shipping το όποιο η αρχική του τιμή είναι 240 ευρώ , είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι σε δημοπρασία στο eBay , ο seller έχει 60 αστέρια από τα οποία τα 30 είναι σαν buyer κ τα άλλα 30 που είναι σαν seller είναι από μικροπράματα αξίας 1 και 2 ευρώ που δεν έχουν καμία σχέση μ αυτό που αγόρασα. Να κάνω το επόμενο βήμα κ να πληρώσω μέσω PayPal? Και αν δε μου στείλει τίποτα , τα λεφτά μπορώ να τα πάρω πίσω η θα τα κλαίω? ευχαριστώ
_chris_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εγώ αρχίζω και αμφιβάλλω ότι θα έρθει το δικό μου που είναι χαμηλότερο το ποσό. στη δικιά σου περίπτωση δε θα το αγόραζα. όλοι όσοι κάνουν κομπίνες μαζεύουν βαθμολογίες από πωλήσεις αντικειμένων αξίας 1-2€ και μετά πάνε για την μπάζα. ίσως και γι αυτό η τιμή έμεινε τόσο χαμηλά, πολλοί θα φοβήθηκαν απάτη. μπορεί να κάνω και λάθος, τη γνώμη μου είπα.
rialdo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εγώ αρχίζω και αμφιβάλλω ότι θα έρθει το δικό μου που είναι χαμηλότερο το ποσό. στη δικιά σου περίπτωση δε θα το αγόραζα. όλοι όσοι κάνουν κομπίνες μαζεύουν βαθμολογίες από πωλήσεις αντικειμένων αξίας 1-2€ και μετά πάνε για την μπάζα. ίσως και γι αυτό η τιμή έμεινε τόσο χαμηλά, πολλοί θα φοβήθηκαν απάτη. μπορεί να κάνω και λάθος, τη γνώμη μου είπα. καμια φορα απο κινα κανουν 2 μηνες να ερθουν ,μπορει κ παραπανω. Αν παντως δεν ερθει , τα λεφτα σου δεν τα χανεις..
antonioP@pa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 εχω PaypaL αν ο τυπος εξαφανιστει , ειναι δεδομενο οτι εγω μετα απο 40 μερες θα παρω πισω τα λεφτα μου 100%?
φραμπάλα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λοιπόν επειδη τα εχω πάρει πως ακριβως γίνεται το track? σε ποιο σάιτ γίνεται ; Τι λαθος κανω μωρε; Παρηγγειλα ενα κινητό απο το ebay με tracking number RC905634906HK. Μου ειπαν οτι ερχεται με bulk air mail.φυσικα δεν μου βγαινει κατι οταν πατάω το αριθμό αυτο στο track στο site τους.οταν τους έστειλα ιμειλ παραπόνων μου απάντησαν οτι το δέμα πήγε στην Sweden post ,με νεο tracking number RE987507552SE.τι συμβαίνει, που ειναι το κινητό μου.λεει οτι δεν υπαρχει δέμα με αυτον τον αριθμο.
rialdo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λοιπόν επειδη τα εχω πάρει πως ακριβως γίνεται το track? σε ποιο σάιτ γίνεται ; Τι λαθος κανω μωρε; Παρηγγειλα ενα κινητό απο το ebay με tracking number RC905634906HK. Μου ειπαν οτι ερχεται με bulk air mail.φυσικα δεν μου βγαινει κατι οταν πατάω το αριθμό αυτο στο track στο site τους.οταν τους έστειλα ιμειλ παραπόνων μου απάντησαν οτι το δέμα πήγε στην Sweden post ,με νεο tracking number RE987507552SE.τι συμβαίνει, που ειναι το κινητό μου.λεει οτι δεν υπαρχει δέμα με αυτον τον αριθμο. ποτε την εκανες τ παραγγελία? απο πια χωρα το έστειλαν? εγω βρίσκω αυτο (RE987507552SE) 2015-03-03 14:00Order in transit 2015-03-02 15:37The shipment item is under transportation, The item is collected from customer 2015-03-02 15:37Direct Link, PostNord Receiving HUB, The item is collected from customer 2015-03-02 05:00Order dispatched
φραμπάλα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 12 Φεβρουαρίου το παρήγγειλα.Χονγκ Κονγκ.Που μπήκες και το είδες συτό; Ποιος customer το παρέλαβε; Δε μ'αρέσει αυτό.
rialdo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Site: Εδω (απο Σουηδία λεει εγινε η αποστολή) costumer ειναι ο πελάτης που παραδίδει το δεμα στο ταχυδρομείο,στην προκειμένη ο πωλητής.Αλλα αφου στο εστειλαν 12/2 που κολλαει να το παρεδωσε ο πωλητης στις 2/3..? ξερω οτι ειναι σπαστικό να μην βλέπεις το δεμα στο τρακιν αλλα καμια φορα για καποιο λογο τα τρακιν δεν δουλεύουν. αυτο δεν σημαινει οτι ο πωλητής δεν ειναι εντάξει η οτι φταίει για αυτο..μη φρικάρεις. τωρα τι ηταν αυτο με την αλλαξη τοθ τρακιν..ιδεα δεν εχω. Αν δεν ειναι εδω στο τελος του estimate delivery,επικοινώνησε με τον πωλητή.κ αν δεν,άνοιξε κεις. τα λεφτα σου δεν τα χανεις.. πάντως δεν εχει αργήσει το δεμα σου..εχεισ ακομα μελλον!
φραμπάλα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μήπως το έστειλε Σουηδία κατά λάθος κι από εκεί μου το στέλνουν πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα