d_gkal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 δε ξερω αν ειναι για αρνητικη... δεν εχω βαλει ποτε και γω και θα δυσκολευτω να βαλω, γιατι παντα βρισκω μεση λυση. οποτε και αφηνω ουδετερη. να το στειλεις πισω σιγουρα ΔΕ συμφερει. απ την αλλη σου εδωσε τα μισα χρηματα. βαζεις αλλα τοσα και παιρνεις το χρωμα που θες απ τον ιδιο ή απο αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό εδώ πέρα έχει 40 δολάρια μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό εδώ πέρα έχει 40 δολάρια μεταφορικά; US $26.95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και το import charges (estimated) στα 15 δολλάρια τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και το import charges (estimated) στα 15 δολλάρια τι είναι; Τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 δε ξερω αν ειναι για αρνητικη... δεν εχω βαλει ποτε και γω και θα δυσκολευτω να βαλω, γιατι παντα βρισκω μεση λυση. οποτε και αφηνω ουδετερη. να το στειλεις πισω σιγουρα ΔΕ συμφερει. απ την αλλη σου εδωσε τα μισα χρηματα. βαζεις αλλα τοσα και παιρνεις το χρωμα που θες απ τον ιδιο ή απο αλλου Ναι αλλα για δικο του λαθος να χρεωθω και επιπλεον; Οκ δε λεω, μου μενει το λαθος χρωμα αφου δε το επιστρεφω, αλλα και παλι δε φταιω εγω σε αυτο. Αν πληρωσω και μεταφορα για το δικο του λαθος παλι πληρωνω περισσοτερα χωρις να φταιω. Αν θελει να πληρωσει εκεινος την αποστολη μου απλα δεν τον συμφερει και θα μπορουσε εξ αρχης να μου επιστρεψει ολο το ποσο. Πιο πολυ με πειραξε η γυφτια του να μου δωσει πισω 1.7 δολαριο... ας μη μου εδινε τιποτα, η να ελεγε θα σου στειλω το σωστο χρωμα και τελος... Τεσπα θα δω τι θα πει και μπορει να του βαλω ουδετερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μα εσυ κρινεις τι θα κανεις και τι θα του δωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Βρε ναι εννοείται, απλά ήθελα να δω κάποια άλλη άποψη γιατί λέω μήπως έχω εγώ πρόβλημα που το βλέπω έτσι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει τροπος να δω το γερμανικο ebay σε αγγλικα για να καταλαβαινω τι ακριβως λεει σε καθε αγγελια? Δεν εννοω κατι σαν το google translator γιατι πολυ απλα με το google translator δεν μπορεις να κανεις log in στο γερμανικο ebay. Υπαρχει η δυνατοτητα στο γερμανικο ebay να του δηλωσουμε τα αγγλικα σαν γλωσσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εάν χρησιμοποιείς chrome, κάνει μετάφραση της σελίδας που βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν χρησιμοποιω chrome. Αν και νομιζω οτι και το chrome μπορει να κανει μεταφραση μεν αλλα μπορεις να κανεις και log in στο μεταφρασμενο γερμανικο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ανοίγεις τη σελίδα που θέλεις πχ ebay.de και κάνεις login ενώ ταυτόχρονα τη μεταφράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μα αυτο ακριβως εξηγω οτι αν βλεπω τη σελιδα μεσω του google translator δεν κανει log in ή αν κανει δεν δουλευει οπως θα επρεπε το γερμανικο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το ebay δε νομίζω ότι κάνει μετάφραση το τι γράφει ο κάθε πωλητής. Οπότε θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου κι ο θεος βοηθος (γιατι θα ειναι χαλια η μεταφρασαση του google ). Εγώ προσωπικά αμα θελω να διαβασω κατι σε αλλη γλωσσα κανω copy paste το κειμενο στο google translate. Ξερω ειναι κουραστικο αν θες πολλα πραγματα, αλλα συνηθως δεν χαζευω στο γερμανικο ebay οποτε ετσι βολευομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει τροπος να δω το γερμανικο ebay σε αγγλικα για να καταλαβαινω τι ακριβως λεει σε καθε αγγελια? Δεν εννοω κατι σαν το google translator γιατι πολυ απλα με το google translator δεν μπορεις να κανεις log in στο γερμανικο ebay. Υπαρχει η δυνατοτητα στο γερμανικο ebay να του δηλωσουμε τα αγγλικα σαν γλωσσα? Αυτα που γράφει ο πωλητης μπορείς να τα μεταφράσεις κανοντας copy paste στην μετάφραση της google, οσο αφορά την διαδικασία του εβαυ δηλαδή τα μενου και τις σημειώσεις μπορεις να κάνεις copy τον αριθμο του αντικείμενου και να τον αναζητήσεις στο πχ αμερικάνικο εβαυ, όποτε ολα τα μενου κλπ θα εμφανιστούν στα αγγλικα, απο εκει μπορείς και να το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα