Phoenix7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 σε περίπτωση που αγοράσω κάτι από eBay αλλά δεν έχει δηλωμένα μεταφορικά ο πωλητής(May not ship to Greece) τι γίνεται; βάζει μετά αυτός τα μεταφορικά αφού δει την παραγγελία; μου την ακυρώνει; τι γίνεται ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 συνηθως οταν το λεει αυτο, δεν μπορεις να αγορασεις. καλυτερα να ερθεις σε συννεονηση μαζι του, μηπως και μπορει να στο στειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 σε περίπτωση που αγοράσω κάτι από eBay αλλά δεν έχει δηλωμένα μεταφορικά ο πωλητής(May not ship to Greece) τι γίνεται; βάζει μετά αυτός τα μεταφορικά αφού δει την παραγγελία; μου την ακυρώνει; τι γίνεται ακριβώς; Οχι, του στελνεις μήνυμα πριν αγοράσεις για να σου πει ποσα ειναι τα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μου συνεβη σημερα το εξης: χτυπαει τηλ απο τα ελτα της περιοχης μου και μου λεν πως εχω 2 δεματα εδω και 1 μηνα και δεν εχω ερθει να τα παρω!!! Μενω καγκελο! Αυτα που εκανα dispute και τελικα με αποζημιωσαν, ειχαν φτασει απο τις 20/10 και καθονταν στα ελτα. Ρωταω: ειδοποιηση δεν ειχατε στειλει; Ναι μου λεει εδω και ενα μηνα, οταν ηρθαν. Τεσπα παω απο εκει και μου εξηγει πως ο ιδιος ειχε αφησει ειδοποιηση στο κουτι, και πως σημερα θα ξαναφηνε, καθως ελειπε σε αδεια τοσο καιρο - και ηταν άλλος υπεθυνος για το δρομο μου ο οποιος μαλλον δεν εδέησε να αφησει 2η- αλλά προτιμησε να παρει τηλ μηπως ελειπα εκτος ελλάδας ή κατι παρομοιο τεσπα. Εν τελει, τα πηρα τα δεματα, περιμενω μνμ απο τους πωλητες πως μπορω να τους αφησω θετικο feedback και πως να τους ξαναβαλω τα λεφτα. Αλλά βασικα τετοια συμπεριφορα και ενδιαφερον δε το περιμενα. Μπραβο τους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα μου έκαναν refund σε κάτι που ζήτησα καθώς δεν έφτασε ποτέ. Υποτίθεται ότι έγινε, με ειδοποίησαν με μαιλ και στο ebay υπάρχει επιλογή ''view paypal transaction'' όπου μπαίνω paypal αλλά τίποτα ως πίστωση όπως και στη προπληρωμένη που έχει αντίκρισμα. Θέλει κάποιες μέρες? Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα μου έκαναν refund σε κάτι που ζήτησα καθώς δεν έφτασε ποτέ. Υποτίθεται ότι έγινε, με ειδοποίησαν με μαιλ και στο ebay υπάρχει επιλογή ''view paypal transaction'' όπου μπαίνω paypal αλλά τίποτα ως πίστωση όπως και στη προπληρωμένη που έχει αντίκρισμα. Θέλει κάποιες μέρες? Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ Ναι μεν στην κάρτα θέλει κάποιες μέρες για να φανεί, αλλά στο Paypal φαίνεται την ίδια στιγμή. Αν δεν το βλέπεις στην συναλλαγή σου, τότε δεν έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα μου έκαναν refund σε κάτι που ζήτησα καθώς δεν έφτασε ποτέ. Υποτίθεται ότι έγινε, με ειδοποίησαν με μαιλ και στο ebay υπάρχει επιλογή ''view paypal transaction'' όπου μπαίνω paypal αλλά τίποτα ως πίστωση όπως και στη προπληρωμένη που έχει αντίκρισμα. Θέλει κάποιες μέρες? Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ πολύ Mε το "view paypal transaction" πιθανολογώ οτι εννοείς τα cases Ναι μεν στην κάρτα θέλει κάποιες μέρες για να φανεί, αλλά στο Paypal φαίνεται την ίδια στιγμή. Αν δεν το βλέπεις στην συναλλαγή σου, τότε δεν έχει γίνει. Oποτε οταν σου κάνουν refund στα cases δεν υπάρχει τιποτα απολύτως για να δεις, ουτε και φαινεται πουθενά κατι, για να δεις τι εχει γινει θα πρέπει να πας στην συγκεκριμένη αγορά και να την ανοίξεις και εκει θα δεις να λεει το ποσόν που έδωσες και δίπλα "to credit card" οτι δλδ τα χρήματα πήγαν-επέστρεψαν στην κάρτα σου. Στην καρτα τώρα κανουν 3-4 μέρες για να τα δεις, εκτός αν εχεις https://www.i-cardonline.grοπότε εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Oποτε οταν σου κάνουν refund στα cases δεν υπάρχει τιποτα απολύτως για να δεις, ουτε και φαινεται πουθενά κατι, για να δεις τι εχει γινει θα πρέπει να πας στην συγκεκριμένη αγορά και να την ανοίξεις και εκει θα δεις να λεει το ποσόν που έδωσες και δίπλα "to credit card" οτι δλδ τα χρήματα πήγαν-επέστρεψαν στην κάρτα σου. Στην καρτα τώρα κανουν 3-4 μέρες για να τα δεις, εκτός αν εχεις https://www.i-cardonline.grοπότε εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Είπα ότι θα το δει στην συναλλαγή του στο paypal . Δεν είπα κάτι για το case που μάλιστα κλείνει αυτόματα όταν έχει γίνει refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ακριβώς, από την στιγμή που ο πωλητής έχει προχωρήσει σε refund το case κλείνει αυτόματα από το paypal (ή ebay). οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μου συνεβη σημερα το εξης: χτυπαει τηλ απο τα ελτα της περιοχης μου και μου λεν πως εχω 2 δεματα εδω και 1 μηνα και δεν εχω ερθει να τα παρω!!! Μενω καγκελο! Αυτα που εκανα dispute και τελικα με αποζημιωσαν, ειχαν φτασει απο τις 20/10 και καθονταν στα ελτα. Ρωταω: ειδοποιηση δεν ειχατε στειλει; Ναι μου λεει εδω και ενα μηνα, οταν ηρθαν. Τεσπα παω απο εκει και μου εξηγει πως ο ιδιος ειχε αφησει ειδοποιηση στο κουτι, και πως σημερα θα ξαναφηνε, καθως ελειπε σε αδεια τοσο καιρο - και ηταν άλλος υπεθυνος για το δρομο μου ο οποιος μαλλον δεν εδέησε να αφησει 2η- αλλά προτιμησε να παρει τηλ μηπως ελειπα εκτος ελλάδας ή κατι παρομοιο τεσπα. Εν τελει, τα πηρα τα δεματα, περιμενω μνμ απο τους πωλητες πως μπορω να τους αφησω θετικο feedback και πως να τους ξαναβαλω τα λεφτα. Αλλά βασικα τετοια συμπεριφορα και ενδιαφερον δε το περιμενα. Μπραβο τους! Είναι σίγουρος πως είχε αφήσει ειδοποίηση? Εγώ τι να πω που ο ταχυδρόμος που μου άφησε δέμα σε λάθος σπίτι? (3 τετράγωνα πιο μακρυά, σε άλλο δρόμο) Ευτυχώς που ο Κινέζος είχε γράψει το τηλ μου στο δέμα και με πήρε ο παραλήπτης για να με ενημερώσει για την "γκάφα" του ταχυδρόμου. Αλλά γενικός γίνονται πολλές στραβές με τα ταχυδρομεία. πήγα και παρέλαβα δέμα από το ταχυδρομείο χωρίς ειδοποίηση , και το ειδοποιητήριο ήρθε μια βδομάδα μετά. οπότε δεν αμφιβάλω να ξέχασε και αυτός να αφήσει ειδοποίηση! μη σου πω πως είχε και ενοχές και για αυτό σε πήρε και τηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μου στελνει ο αλλος ''δεχεσαι προσφορες;'' του απαντω ''κανε την προσφορα σου'' και μου στελνει 30λιρες περιλαμβανομένων των μεταφορικών ενω εγώ εχω 21λιρες το προιον σε δημοπρασια και μενουν αλλες 5 μερες; για να ληξει και 7 λιρες μεταφορικα.Συνολο 28 λιρες...γτ να θελει να δωσει παραπανω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Είναι σίγουρος πως είχε αφήσει ειδοποίηση? Εγώ τι να πω που ο ταχυδρόμος που μου άφησε δέμα σε λάθος σπίτι? (3 τετράγωνα πιο μακρυά, σε άλλο δρόμο) Ευτυχώς που ο Κινέζος είχε γράψει το τηλ μου στο δέμα και με πήρε ο παραλήπτης για να με ενημερώσει για την "γκάφα" του ταχυδρόμου. Αλλά γενικός γίνονται πολλές στραβές με τα ταχυδρομεία. πήγα και παρέλαβα δέμα από το ταχυδρομείο χωρίς ειδοποίηση , και το ειδοποιητήριο ήρθε μια βδομάδα μετά. οπότε δεν αμφιβάλω να ξέχασε και αυτός να αφήσει ειδοποίηση! μη σου πω πως είχε και ενοχές και για αυτό σε πήρε και τηλ χαχαχαχα λες; Δε νομιζω. Ειναι αρκετα τυπικος. Ισως είδε πως ελειπε ενα δεμα που ειχα tracking number, καθώς τη προηγουμενη περασα και το πηρα με την ειδοποιηση και αναρωτηθηκε γιατι δε πηρα και τα υπόλοιπα. Τι να πω. Εγω με καλο ματι το ειδα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Και επισης πως ''δηλωσω'' να πληρωσει 30 λιρες. Να του στειλω invoice? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μου στελνει ο αλλος ''δεχεσαι προσφορες;'' του απαντω ''κανε την προσφορα σου'' και μου στελνει 30λιρες περιλαμβανομένων των μεταφορικών ενω εγώ εχω 21λιρες το προιον σε δημοπρασια και μενουν αλλες 5 μερες; για να ληξει και 7 λιρες μεταφορικα.Συνολο 28 λιρες...γτ να θελει να δωσει παραπανω;; Είναι σε δημοπρασία ή "αγορά τώρα" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Είναι σε δημοπρασία ή "αγορά τώρα" ? δημοπρασια Να το βαλω σε buy it now?δεν υπαρχει χρεωση ομως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 δημοπρασια Να το βαλω σε buy it now?δεν υπαρχει χρεωση ομως; Για αυτο σου δινει 30 για να κλείσεις την δημοπρασία και να του το στείλεις. Χρέωση που στο εβαυ εννοεις? σαφώς και υπάρχει και στην δημοπρασία και στην άμεση αγορα (πουλήσεις δεν πουλήσεις), επίσης εχει χρέωση και το pp αν σε πληρώσει με αυτόν το τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα