Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 παίδες κάποιος να μου συστήσει πωλητή για germination products υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 JcD Δεν ξέρω ακόμα εάν χρεώνει κάτι έξτρα για ανάληψη και πληρωμή στο paypal η τράπεζα μου (χρεωστική-eurobank έχω) σύντομα θα μάθω. Αλλά διαβάζω εδώ οτι η συγκεκριμένη χρεώνει 1,5 ευρώ για αγορές απο εξωτερικό, η ίδια που την ρώτησα επανειλημμένα μου είπαν "όχι..." τώρα τι να πω... (μάλλον εγω δεν το καταλαβαίνω , κατσε να κάνω και γω μια αγορα να εχω εμπειρίες να μοιράζομαι ) ΥΓ. Μετεφερα το 1,5 απο το verify πίσω στην τράπεζα για να δω τι σκ@τα θα κρατήσει. NikosKallithea Να κάνω ανάληψη απο τον λογαριασμό και καπάκι κατάθεση στο pp (εκει που λέει paypal balance)με τον τροπο που ειπε ο JcD πιο πάνω. Δεν έλεγα απο κάτι που πουλησα εγω, και σαν επακόλουθο εχω χρήματα εκει αλλά για μεταφορά απο τον τραπεζικό μου λογ. Σε έχασα. Κανε τις αγορές σου και ασε τα πανω κατω στο ππ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σε έχασα. Κανε τις αγορές σου και ασε τα πανω κατω στο ππ Με τους λόγους σου... Κάνω και άμα δω τίποτα χοντρό τα ξαναλέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Είναι ριψοκινδυνο να αγορασω μεσω κινητου κατι απο ebay με paypal? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Είναι ριψοκινδυνο να αγορασω μεσω κινητου κατι απο ebay με paypal? Το εχω κανει,δεν ειχα καποιο προβλημα, απο ποια αποξη το λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κάτι πράγματα για το ποδήλατο απο το ebay. Κάρτα έχω την virtual prepaid της εθνικής.Όμως επειδή είχα ενα θέμα με το λογαριασμό του paypal μου ζήτησαν να τους στείλω κάποια έγγραφα και απάντηση θα έχω σε 7 με 10 ημέρες. Εαν κάνω αγορά χωρίς paypal υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου. Η εθνική δεν παρέχει κάποια ασφάλεια? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 JcD Δεν ξέρω ακόμα εάν χρεώνει κάτι έξτρα για ανάληψη και πληρωμή στο paypal η τράπεζα μου (χρεωστική-eurobank έχω) σύντομα θα μάθω. Αλλά διαβάζω εδώ οτι η συγκεκριμένη χρεώνει 1,5 ευρώ για αγορές απο εξωτερικό, η ίδια που την ρώτησα επανειλημμένα μου είπαν "όχι..." τώρα τι να πω... (μάλλον εγω δεν το καταλαβαίνω , κατσε να κάνω και γω μια αγορα να εχω εμπειρίες να μοιράζομαι ) ΥΓ. Μετεφερα το 1,5 απο το verify πίσω στην τράπεζα για να δω τι σκ@τα θα κρατήσει. Αυτό που έγραψα στο link που δίνεις, για τη χρέωση 1,5 ευρώ στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα με χρεωστική της Eurobank, αναφέρθηκε ΕΔΩ από τον Super moderator του forum και θεωρώντας την αξιόπιστη πληροφορία την μετέφερα στον οδηγό. Στο συγκεκριμένο post αναφέρει, βέβαια, για διαφορετική χρέωση σε κάποια συναλλαγή που έκανε αλλά το βασικό στοιχείο είναι η μαρτυρία του για τη χρέωση 1,5 ευρώ στις συναλλαγές σε συνάλλαγμα με χρεωστική της Eurobank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο κωδικός δίνει 2% έκπτωση. Δεν ειναι κάτι τρομερό, αλλά κάθε κέρδος είναι καλοδεχούμενο νομίζω. Δες στην φωτό που τοποθετείται. Μετά κάνεις κλικ στο submit και γίνεται η έκπτωση. Πληρώνεις με paypal. buy1.jpg Μάγδα, σε ευχαριστω !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αγόρασα κάτι μνήμες που χάλασαν στο εξάμηνο. έστειλα μαιλ στον πωλητή αλλά με έγραψε κανονικά. μπορώ να κάνω κάτι δεδομένο ότι έχει περάσει και το 45ήμερο για dispute και το 60ήμερο για feedback? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αγόρασα κάτι μνήμες που χάλασαν στο εξάμηνο. έστειλα μαιλ στον πωλητή αλλά με έγραψε κανονικά. μπορώ να κάνω κάτι δεδομένο ότι έχει περάσει και το 45ήμερο για dispute και το 60ήμερο για feedback? Δυστυχώς όχι, Τι μνήμες είναι? Αν είναι τίποτα επώνυμες, μπορεί να προσφέρουν lifetime εγγύηση! Αλλά θα έχεις επιπλέον έξοδα για να τις στείλεις στο εξωτερικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι ριψοκινδυνο να αγορασω μεσω κινητου κατι απο ebay με paypal? όχι ρε μαν.Ένα καλό 30% των αγορών μου έτσι το χω κάνει. Βtw το λαικ από παραδρομή κόλλησε την ώρα που πήγα να σε κάνω παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εχει να προτεινει κανεις πωλητη/καταστημα για σκληρους δισκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εννοεί να τον πληρώσεις κατευθείαν μέσω paypal και όχι μέσω ebay, οπότε αυτός δεν χρειάζεται να πληρώσει την προμήθεια που τρώει το ebay για επιτυχημένη πώληση αλλά κι εσύ παύεις να προστατεύεσαι από το ebay buyer protection, κάτι που το θεωρώ ρίσκο. Θα σου στείλει ένα invoice στο paypal για πληρωμή ενός ποσού κατά 10% μειωμένου σε σχέση με αυτό που βλέπεις στη σελίδα του στο ebay, κι εσύ μετά πρέπει να τον εμπιστευτείς ότι θα σου το στείλει. Επανέρχομαι μιας και αυτή τη φορά αν κάνω παραγγελία θα είναι κάπως μεγαλύτερη και δεν με χαλάει να μου βγει -5 ευρώ. Το ερώτημα είναι, θα έχω προστασία από το PayPal ή όχι? Μπορεί δηλαδή να μου στείλει χαλασμένο ρολόι και να χάσω τα χρήματά μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Επανέρχομαι μιας και αυτή τη φορά αν κάνω παραγγελία θα είναι κάπως μεγαλύτερη και δεν με χαλάει να μου βγει -5 ευρώ. Το ερώτημα είναι, θα έχω προστασία από το PayPal ή όχι? Μπορεί δηλαδή να μου στείλει χαλασμένο ρολόι και να χάσω τα χρήματά μου? To paypal παρέχει παντα προστασία για αγορες αντικειμένων, εκει που δεν παρεχει προστασία εινα η παροχη υπηρεσιών. Τωρα τα πράγματα δεν ειναι και τοσο απλα, αν το ρολοι εχει 5 ευρω και ερθει χαλασμένο, ναι στην ουσια χανεις τα λεφτά σου, γιατι το παυπαλ θα σου ζητήσει να το επιστρέψεις με δικα σου εξοδα για να σου δώσει πισω τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επανέρχομαι μιας και αυτή τη φορά αν κάνω παραγγελία θα είναι κάπως μεγαλύτερη και δεν με χαλάει να μου βγει -5 ευρώ. Το ερώτημα είναι, θα έχω προστασία από το PayPal ή όχι? Μπορεί δηλαδή να μου στείλει χαλασμένο ρολόι και να χάσω τα χρήματά μου? Συνήθως ο πωλητής δεν θα ριψοκινδυνέψει ένα παραπάνω κακό refernce. Θα βγάλεις φωτογραφία το χαλασμένο κομμάτι και θα την στείλεις μαζί με το dispute, αν και εφόσον εξελίχθη σε dispute. Τις περισσότερες φορές θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω και θα σου μείνει και το προϊόν χωρίς πολλά πολλά. Σε 2 περιπτώσεις πρόσφατα, κάρτα γραφικών που δεν δουλεύει στο pc μου και μνήμη που δεν την βλέπει όπως πρέπει, πήρα πίσω τα χρήματα, mail με συγνώμες από τους εμπόρους και μου έμειναν και τα κομμάτια, χωρίς να είναι καν σίγουρο αν φταίνε τα προιόντα που μου έστειλαν ή το αρχαίο pc που τα έβαλα πάνω! Απλά όταν πρόκειται για αγορά μεγάλης αξίας να φροντίζεις να έχει το προιόν ebay money back guarantee. ΥΓ. Επίσης απ΄'ότι είδα πλέον το paypal σου γυρίζη και τα ταχυδρομικά αν χρειαστή να το στείλεις πίσω. Είναι φρέσκια υπηρεσία, εμένα μου έστειλαν mail πριν καμιά βδομμάδα με αυτήν την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα