Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια εκανα μια αγορα παλι απο το αγγλικο εβαυ και επειδη ο πωλητης δεν ελεγε αν εστελνε ελλαδα επικοινώνησα μαζι του μου ειπε ναι και ολα μια χαρα κερδισα στην δημοπρασια.Τωρα ομως που παω να πληρωσω λεει οτι 

One or more of the items below can't be purchased because the seller hasn't specified postage costs to the location selected

• Change your address or remove the items to continue
  • You may also contact the seller for an exception

Τι να κανω;να επικοινωνησω με τον πωλητη να συμπεριλαβει και τα εξοδα αποστολης στην τιμη;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά χτυπάς αντικείμενο που δεν έρχεται στην χωρα σου, τι να πεις !!!!!!!!!!!

...αντε καλα ξεμπερδέματα

παιδια εκανα μια αγορα παλι απο το αγγλικο εβαυ και επειδη ο πωλητης δεν ελεγε αν εστελνε ελλαδα επικοινώνησα μαζι του μου ειπε ναι και ολα μια χαρα κερδισα στην δημοπρασια.Τωρα ομως που παω να πληρωσω λεει οτι 

One or more of the items below can't be purchased because the seller hasn't specified postage costs to the location selected

Τι να κανω;να επικοινωνησω με τον πωλητη να συμπεριλαβει και τα εξοδα αποστολης στην τιμη;;

Απ' τη στιγμή που είχαν συνεννοηθεί από πριν για τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής δεν υπάρχει θέμα.

Απλά όπως είπες επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτα του να συμπεριλάβει τα έξοδα αποστολής.

• Like 1

Απ' τη στιγμή που είχαν συνεννοηθεί από πριν για τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής δεν υπάρχει θέμα.

Απλά όπως είπες επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτα του να συμπεριλάβει τα έξοδα αποστολής.

Οχι δεν ειμαι τοσο χαζη...εποικοινωνησα με τον πωλητη τουλαχιστον 3 μερες πριν και οταν μου ειπε ΝΑΙ ,χτυπησα.

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να φορτίζουμε την κάρτα μας χωρίς να δίνουμε προμήθεια στην τράπεζα; ή έστω να δίνουμε κάτι μικρό. Εγώ δίνω 2€ σε κάθε φόρτιση και μου φαίνεται μεγάλο ποσό.

πχ αντί για προπληρωμένη κάρτα, αν κάναμε λογ/σμό με χρεωστική κάρτα τι θα γινόταν; Γίνεται η χρεωστική να μπει στο paypal μας και να γίνονται οι αγορές απ το ebay και αλλού , κανονικά; Θα έχει προμήθεια;

Οχι δεν ειμαι τοσο χαζη...εποικοινωνησα με τον πωλητη τουλαχιστον 3 μερες πριν και οταν μου ειπε ΝΑΙ ,χτυπησα.

τουλάχιστον σε ενημέρωσε πόσο θα είναι τα μεταφορικά?

Μια συντομη βοηθεια σχετικα με την μετατροπη νομισματος ..εκανα αγορα στο αγγλικο εβαυ και ειμαι στη διαδικασια να πληρωσω αλλα εχει 2 επιλογες στην μετατροπη.Μία ειναι το paypal και η αλλη ειναι μια που λεει mastercard,visacard. Θυμαμαι που ειχατε πει οχι στο paypal για μετατροπη ,οποτε τι να επιλεξω;

http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-62εδω περα ενα παληκαρι εξηγει αναλυτικα οτι μεχρι 50 λιρες περιπου συμφερει μονο με paypal γιατι γλυτωνεις το χαρατσι της τραπεζας

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να φορτίζουμε την κάρτα μας χωρίς να δίνουμε προμήθεια στην τράπεζα; ή έστω να δίνουμε κάτι μικρό. Εγώ δίνω 2€ σε κάθε φόρτιση και μου φαίνεται μεγάλο ποσό.

πχ αντί για προπληρωμένη κάρτα, αν κάναμε λογ/σμό με χρεωστική κάρτα τι θα γινόταν; Γίνεται η χρεωστική να μπει στο paypal μας και να γίνονται οι αγορές απ το ebay και αλλού , κανονικά; Θα έχει προμήθεια;

όχι δεν υπάρχει προμήθεια στην χρεωστική κάρτα. ανοίγεις ένα τραπεζικό λογαριασμό και σου δίνουν την κάρτα την ενεργοποιείς αλλάζοντας πιν και μετά όποτε θες βάζεις χρήματα σε αυτόματο κέντρο συναλλαγών ή όπως θες εσύ και τελειώσε η υπόθεση.

Δεν γνωρίζω τι προμήθεια κρατάνε για τις προπληρωμένες κάρτες.

Να σε ενημερώσω μόνο για την δικιά μου περίπτωση,

έχω λογαριασμό στην Alpfabank, και η κάρτα που έχω είναι Visa.

Αν είναι να βάλω χρήματα στον λογαριασμό μου ή τράπεζα ΔΕΝ κρατάει προμήθεια, αλλά ΟΥΤΕ και από διάφορες αγορές.

Η μόνη προμήθεια που θα σου κρατήσουν είναι στην περίπτωση πληρωμής σε ξένο νόμισμα. (Δλδ πέρα του ευρώ)

(Αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Απόσα έχω διαβάσει για την μετατροπή Νομίσματος, συμφέρουν οι κάρτες Mastercard σε σχέση με των Visa.

Αλλά εξαρτάτε και από την τράπεζα.

Άλλες κρατάνε ποσοστό (Η δικιά μου έχω την εντύπωση ότι κρατάει 1%), και άλλες κρατάνε ένα σταθερό ποσό (π.χ. 2ευρώ).

http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-62εδω περα ενα παληκαρι εξηγει αναλυτικα οτι μεχρι 50 λιρες περιπου συμφερει μονο με paypal γιατι γλυτωνεις το χαρατσι της τραπεζας

Αυτό αφορά συγκεκριμένα μόνο τους πελάτες της eurobank η οποία βάζει και μια εξτρά προμήθεια 2,5 ευρώ σε κάθε συναλλαγή.

τουλάχιστον σε ενημέρωσε πόσο θα είναι τα μεταφορικά?

Βεβαιως!Περιμενω ομως καποιο mail να με ειδοποιησει οτι συγχωνευσε τα μεταφορικα στην τιμη υστερα απο μυνημα που του εκανα request αυτο το πραγμα αλλα δν εχει απαντησει κτ 

Αυτό αφορά συγκεκριμένα μόνο τους πελάτες της eurobank η οποία βάζει και μια εξτρά προμήθεια 2,5 ευρώ σε κάθε συναλλαγή.

Τελικα τι γινεται prepaid πειραιως εχω και διαλεξα να κανει μετατροπη η καρτα-τραπεζα

Τελικα τι γινεται prepaid πειραιως εχω και διαλεξα να κανει μετατροπη η καρτα-τραπεζα

Πιστεύω πως σε συμφέρει να κάνει την μετατροπή η πειραιώς. Το μόνο που είναι ασύμφορο στην περίπτωση σου, είναι πως σου κρατάνε προμήθεια σε κάθε κατάθεση.

Ανοιξε έναν λογαριασμό στην πειραιώς και δήλωσε στο paypal την χρεωστική κάρτα που θα σου δώσει η τράπεζα, για να μη ξαναπληρώσεις προμήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...