Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παντως το προβλημα που σου εβγαζε πριν στο quote σου που εκανα ηταν γιατι δεν ειχες βαλει ημερομηνια ληξης του αριθμου της καρτας σου που ειχες δηλωσει στο paypal.

Τωρα εβαλες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις χρήματα στο balance και πως βρέθηκαν εκει?

δεν εχω δηλώσει καρτα 0,0 

Τεσπα ο ενας πωλητης στο ebay δεχτηκε να κανω repay απο το paypal balance μου. O αλλος ακομα δεν εχει απαντησει.

Αγορές μπορείς να κάνεις και χωρις επιβεβαίωση

Eυχάριστο αυτο!Μέσω ebay γινεται κανονικα δηλαδη χωρις επιπτωσεις;π.χ. να σε απορριψει ο πωλητης;Εχουν περασει 3 μερες και αυριο θα παρω τηλ την πειραιως για να μαθω τον κωδικο.Πως θα το ζητησω ακριβως; Να πω για τις χρεωσεις της καρτας μου ή να το ζητησω κατ'ευθειαν;Ευχαριστω!

και κατι αλλο..θελω να ''χτυπήσω'' το προιόν το τελευταιο λεπτο ωστε να μην προλαβουν οι αλλοι να χτυπησουν...Θελει απο κει και περα καποια διαδικασια που να απαιτει χρόνο;;;Δεν θελω να το χασω το αντικειμενο επειδη δεν προλαβα.Και κατι τελευταιο εστειλα στον πωλητη αν στελνει ελλαδα μου απαντησε ναι και μι αμερα αργοτερα του στελνω ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα αλλα δεν απαντησε...να μην μου πει μετα 20 λιρες και χτυπιεμαι.Γενικα τα εξοδα αποστολης απο αγγλια μεχρι 10 λιρες δεν πρεπει να 'ναι;;

Αγχωτικο το bidding και ακομη πιο αγχωτικο ειναι να σκεφτεσαι οτι οι αλλοι εχουν ορισει καποιο προγραμα γ να χτυπαει αυτοματα ενω εσυ θα περιμενεις ολο το βραδυ και οι αλλοι θα κοιμουνται.

Απο οτι βλεπω εχει και το ebay τετοιο προγραματακι σωστα;; Εκει που βλεπεις ολα τα bids και δεξια λεει enter your maximum bid.Αν ειναι να το κανω ετσι

Η τράπεζα ηδη γνωρίζει τον κωδικό παρ' τους τλφ 182838 να στον πουν (ξέρουν αυτοί)

Eυχάριστο αυτο!Μέσω ebay γινεται κανονικα δηλαδη χωρις επιπτωσεις;π.χ. να σε απορριψει ο πωλητης;Εχουν περασει 3 μερες και αυριο θα παρω τηλ την πειραιως για να μαθω τον κωδικο.Πως θα το ζητησω ακριβως; Να πω για τις χρεωσεις της καρτας μου ή να το ζητησω κατ'ευθειαν;Ευχαριστω!

Εγινα verified!!! Tωρα γινεται να μου απαντησει καποιος στην απορια μου επανω σχετικα με την διαδικασια του bidding στο ebay?

Ευχαριστω για ολες τις συμβουλες

Εγινα verified!!! Tωρα γινεται να μου απαντησει καποιος στην απορια μου επανω σχετικα με την διαδικασια του bidding στο ebay?

Για πες.

Αν θες να ποντάρεις στο τελευταίο λεπτό τότε... περιμένεις στο τελευταίο λεπτό, δεν γίνετε αλλιώς.

Αλλιώς βάζεις αυτόματο ποντάρισμα με ένα ποσό για όριο.

Όσο για τα μεταφορικά, κανονικά πρέπει να στα λέει στην περιγραφή του προϊόντος, λίγο πιο κάτω από εκεί που λέει για το ποσό αγοράς.

Αν δεν λέει, αλλά ο πωλητής λέει πως μπορεί να στο στείλει, τότε καλό είναι να περιμένεις να σου απαντήσει για το κόστος αποστολής.

Τα πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά εξαρτάται και από τον τρόπο αποστολής.

Είναι φυσιολογικό 2 πράγματα που παρήγγειλα στις 23 Μαίου να μην έχουν φτάσει ακόμη;

Και μάλιστα το ένα με tracking number;;;;

Το οποίο έχει κολλήσει στην 1η Ιούνη;;;

Σήμερα αναγκαστικά πήγα και έκανα αλλαγή διεύθυνσης και πλήρωσα 3 ευρώ επειδή μετακομίζω την Τρίτη και δε το βλέπω να έρχεται.

Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στο τελωνείο;Μιλάμε για 5 ευρώ αντικείμενα.

Είναι φυσιολογικό 2 πράγματα που παρήγγειλα στις 23 Μαίου να μην έχουν φτάσει ακόμη;

Και μάλιστα το ένα με tracking number;;;;

Το οποίο έχει κολλήσει στην 1η Ιούνη;;;

Σήμερα αναγκαστικά πήγα και έκανα αλλαγή διεύθυνσης και πλήρωσα 3 ευρώ επειδή μετακομίζω την Τρίτη και δε το βλέπω να έρχεται.

Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στο τελωνείο;Μιλάμε για 5 ευρώ αντικείμενα.

Απο που έρχονται και με ποιο ταχυδρομείο;

Εγώ που είχα πάρει κάτι με china post, έκανε 2 μήνες σχεδόν και είχε και tracking number

μαλαισία λέει το track number

έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από ebay και όλα ήρθαν σε λιγότερο από μήνα

με αυτά τα 2 όμοια αντικείμενα αλλά από διαφορετικό πωλητή τι συμβαίνει;

το ένα είναι αυτό

http://www.ebay.com/itm/130933017605?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

και το άλλο αυτό

http://www.ebay.com/itm/130918804909?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

εντωμεταξύ τα χρειαζόμουν άμεσα γιατί έχω τρελαθεί χωρίς μουσική στο αυτοκίνητο(δεν έχει και πολλούς σταθμούς εδώ)

μαλαισία λέει το track number

έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από ebay και όλα ήρθαν σε λιγότερο από μήνα

με αυτά τα 2 όμοια αντικείμενα αλλά από διαφορετικό πωλητή τι συμβαίνει;

το ένα είναι αυτό

http://www.ebay.com/itm/130933017605?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

και το άλλο αυτό

http://www.ebay.com/itm/130918804909?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

εντωμεταξύ τα χρειαζόμουν άμεσα γιατί έχω τρελαθεί χωρίς μουσική στο αυτοκίνητο(δεν έχει και πολλούς σταθμούς εδώ)

Οταν λες τι συμβαινει, τι εννοείς; Τα ίδια είναι σε άλλο χρώμα.

Πάντως πριν πάρεις απο ebay κοίτα και σε κανένα κινεζομάγαζο. Με δωρεαν μεταφορικά και όπως βλέπω το ίδιο προιόν πολύ φθηνότερο http://www.buyincoins.com/item/28583.html#.U61U_1dAVuY

παιδια ρωτησα τον πωλητη αν στελνει ελλαδα μου ειπε ναι και τα μεταφορικα μου ειπε ''I would ship to Greece and for the same shipping cost listed'' δηλαδη αυτο που γραφει κατω απο το προιον 4.99 λιρες;ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...