trwwapotostoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αν πας στο paypal σε ρωταει τι θελεις να βαλεις πιστωτικη χρεωστικη ή απευθειας συνδεση με τη τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Paypal εχω κι εγω 2-3 χρονια αλλα δεν ειδα πουθενα επιλογη να το συνδεσεις με την τραπεζα ή τον τραπεζικο λογαριασμο αλλα μονο με το νουμερο που εχει η καρτα που σου εχει δωσει η τραπεζα. Πως γινεται να το συνδεσω με τον τραπεζικο μου λογαριασμο ωστε και καρτα να αλλαξω επειδη ελληξε να μην χρειαζεται να αλλαζω κατι στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 To παυπαλ ξερω τι λεει, εσυ τι εχεις συνδεσει αν πας στο paypal σε ρωταει τι θελεις να βαλεις πιστωτικη χρεωστικη ή απευθειας συνδεση με τη τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εισαι λαθος φιλε αν τελικα δεν εχεις συνδεσει και αριθμο καρτας μαζι με τον αριθμο λογαριασμου οταν πας να πληρωσεις μεσω paypal σε ρωταει και αριθμο καρτας επομενως να εχεις ΜΟΝΟ αριθμο τραπεζας χωρις αριθμο καρτας δεν δουλευει γιατι θα πρεπει σε καθε αγορα να βαζεις τον αριθμο που εχει πανω η καρτα σου οποτε ειναι δωρον αδωρον. Και καλο ειναι αν δεν γνωριζεις κατι σιγουρα να μην δινεις συμβουλες γιατι μπορει να κανεις ζημεια στον αλλον. Π.χ. σε εμενα ετσι οπως το ειπες με αναγκασες να σβησω τον αριθμο καρτας απο το paypal acc μου και τωρα πρεπει να τον ξαναβαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπορεις να συνδεσεις και τραπεζικό λογαριασμο, αλλα η επιλογή αυτη ειναι ΜΟΝΟ για να εισπράττεις χρήματα μεσω παυπαλ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ Εισαι λαθος φιλε αν τελικα δεν εχεις συνδεσει και αριθμο καρτας μαζι με τον αριθμο λογαριασμου οταν πας να πληρωσεις μεσω paypal σε ρωταει και αριθμο καρτας επομενως να εχεις ΜΟΝΟ αριθμο τραπεζας χωρις αριθμο καρτας δεν δουλευει γιατι θα πρεπει σε καθε αγορα να βαζεις τον αριθμο που εχει πανω η καρτα σου οποτε ειναι δωρον αδωρον. Και καλο ειναι αν δεν γνωριζεις κατι σιγουρα να μην δινεις συμβουλες γιατι μπορει να κανεις ζημεια στον αλλον. Π.χ. σε εμενα ετσι οπως το ειπες με αναγκασες να σβησω τον αριθμο καρτας απο το paypal acc μου και τωρα πρεπει να τον ξαναβαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγω δεν ειπα οτι δεν μπορεις να συνδεσεις λογαριασμο τραπεζας. Απλα εσυ με βαση αυτο: Αγορές μπορείς να κάνεις και χωρις επιβεβαίωση Τι εννοείς ειναι συνδεμένος με ποιον τροπο σου το ποστ αν το διαβασει κανεις θα νομιζει οτι απλα συνδεωντας τον τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να κανεις τα παντα μεσω paypal ενω οπως ειδες δεν ειναι ετσι και αυτο γιατι το paypal δεν το χρησιμοποιει κανεις μονο για να εισπράττεις λεφτα αλλα και για να πληρωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η συζήτηση εχει συνέχεια, εσυ απομόνωσες μια απάντηση μου Εγω δεν ειπα οτι δεν μπορεις να συνδέσεις λογαριασμό τραπεζας. Απλα εσυ με βαση αυτο: σου το ποστ αν το διαβασει κανεις θα νομιζει οτι απλα συνδεωντας τον τραπεζικο λογαριασμο μπορεις να κανεις τα παντα μεσω paypal ενω οπως ειδες δεν ειναι ετσι και αυτο γιατι το paypal δεν το χρησιμοποιει κανεις μονο για να εισπράττεις λεφτα αλλα και για να πληρωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οκ για δειξε μου σε παρακαλω πολυ που αναφερεις(χωρις να κανεις edit) σε ποστ σου οτι μονο βαζωντας αριθμο λογαριασμου χωρις αρθιμο καρτας μπορεις να χρησιμοποιησεις το paypal μονο για να λαμβανεις χρηματα και οχι για να αγοραζεις γιατι εγω δεν το ειδα καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σου απαντώ για τελευταία φορά γιατι δεν μου αρέσουν τα σπαμ, δεν απάντησα προγενέστερα για αυτο που ρωτάς γιατι απλα δεν το ρώτησε κανείς το απάντησα όμως όταν προέκυψε το ερώτημα 2-3 ποστ πιο πάνω Οκ για δειξε μου σε παρακαλω πολυ που αναφερεις(χωρις να κανεις edit) σε ποστ σου οτι μονο βαζωντας αριθμο λογαριασμου χωρις αρθιμο καρτας μπορεις να χρησιμοποιησεις το paypal μονο για να λαμβανεις χρηματα και οχι για να αγοραζεις γιατι εγω δεν το ειδα καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trwwapotostoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 To παυπαλ ξερω τι λεει, εσυ τι εχεις συνδεσει bank account εχω συνδέσει. Να πω εδω πως η μια αγορα εχει γινει με επιτυχία κατι υγρα που παράγγειλα εκτος ebay. Στο ebay ειναι ολα υπο επεξεργασία...Τα χρήματα εχουν τραβηχτεί απο το λογαριασμό μου και έχουν σταλει στη paypal τραπεζα. Ομως εξακολουθώ να περιμένω... τοσες μερες. Διαβάζοντας για το echeck του paypal δεν κατάλαβα και πολλα. Edit στο paypal μου εμφανιζει στο payment status ως Pending Until 20 Jun 2014... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σου απαντώ για τελευταία φορά γιατι δεν μου αρέσουν τα σπαμ, δεν απάντησα προγενέστερα για αυτο που ρωτάς γιατι απλα δεν το ρώτησε κανείς το απάντησα όμως όταν προέκυψε το ερώτημα 2-3 ποστ πιο πάνω Αρχικα δεν ειναι σπαμ μιας και ειμαστε εντος θεματος και ειναι για μια ληψη απαντηση που εδωσες σε καποιον. Ειδες τελικα που ειχα δικιο και ποτε δεν αναφερες οτι χωρις να συνδεσεις και το νουμερο καρτας δεν μπορεις να αγορασεις απο το paypal αλλα μονο να λαβεις λεφτα. Δεν ειπα ποτε γιατι απλα σου αναφερα οτι καλο ειναι να εισαι λιγο ποιο προσεκτικός σε τι απαντας σε τετοια θεματα γιατι μπορει να κανεις τον αλλο να χαλασει το paypal acc του ή οτιδηποτε αλλο. Και ολο αυτο δεν το κανω για να σε μειωσω, ουτε για να στη πω απλα για να ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοί στο τι οδηγιες δινουμε σε ενα φορουμ που το βλεπει τοσος κοσμος. bank account εχω συνδέσει. Να πω εδω πως η μια αγορα εχει γινει με επιτυχία κατι υγρα που παράγγειλα εκτος ebay. Στο ebay ειναι ολα υπο επεξεργασία...Τα χρήματα εχουν τραβηχτεί απο το λογαριασμό μου και έχουν σταλει στη paypal τραπεζα. Ομως εξακολουθώ να περιμένω... τοσες μερες. Διαβάζοντας για το echeck του paypal δεν κατάλαβα και πολλα. Edit στο paypal μου εμφανιζει στο payment status ως Pending Until 20 Jun 2014... Αν δεν εχεις συνδεσει και νουμερο καρτας λιγο χλωμο εως αδυνατο να εχεις αγορασει κατι μεσω paypal εκτος αν οταν αγορασες κατι εβαλες μετα το νουμερο της καρτας. Αυτο αναφερω τοση ωρα στον "NikosKallithea" Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trwwapotostoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν δεν εχεις συνδεσει και νουμερο καρτας λιγο χλωμο εως αδυνατο να εχεις αγορασει κατι μεσω paypal εκτος αν οταν αγορασες κατι εβαλες μετα το νουμερο της καρτας. Αυτο αναφερω τοση ωρα στον "NikosKallithea" Πως γινεται αυτο φιλε μου; Εχω κανει 4ης αγορες η μια στάλθηκε. verify εγινε απο paypal κανονικά. Χρήματα στάλθηκαν κανονικά απο τη τραπεζα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν εχεις δωσει το νουμερο που εχει η καρτα της τραπεζας σου πανω αλλα μονο τον αριθμο iban του λογαριασμου σου και δεν σου ζηταει αριθμο καρτας οταν ειναι να αγορασεις κατι μεσω paypal????? Μαλλον θα εχεις δηλωσει το νουμερο που εχει πανω η καρτα σου και οχι τον αριθμο λογαριασμου σου που ξεκιναει απο gr....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trwwapotostoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Βαριεμαι να απαντάω τα ιδια και τα ιδια. Ο λογαριασμός ειναι συνδεδεμένος με την τράπεζα google it paypal bank account. Οποιος ξερει ας με ενημερώσει τι πρεπει να κανω για την καθυστέρηση στο ebay γιατι θα φαω και αρνητική αξιολόγηση και δεν λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τι εννοεις καθυστερηση στο ebay? Ισως μπορω να σε βοηθησω εγω. Καλησπερα. Εχω δημιουργησει εναν λογαριασμο paypal και ειναι συνδεδεμενος με τη τραπεζα μου.Αγορασα 3 πραγματακια απο ebay & απο το λογαριασμο μου σταλθηκαν τα χρηματα αλλα στο ebay & στο paypal δεν βλεπω τιποτα μονο μου γραφει αυτο Uncleared (Expected Clearing Date: ) For instant payments and faster receipt of items Add a credit card. You may alsoupdate an expired credit card already on file. Οι αγορες εχουν γινει απο τις 8 του μηνα. HELP!! Αν εννοεις αυτο τοτε το μυνημα λαθους σημαινει οτι δεν εχεις βαλει στο paypal την ημερομηνια που ληγει ο αριθμος καρτας που εχεις δηλωσει στο paypal. Συνδεσου με το paypal acc σου και πηγαινε εδω: Μετα πατας edit και βαζεις την ημερομηνια ληξης της καρτας σου. Ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα