harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οταν κανεις λογαριασμο στο paypal και σου βγαζει 2 επιλογες :Top up your PayPal balance from your bank account καιYour credit card details are safely stored with PayPalποιο επιλέγω;;Εχω καρτα οπότε το δεύτερο;Ας απαντησει οποιος γνωριζει.Ευχαριστω Ναι 1
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι Card number τον κωδικο που εχει πανω η καρτα σωστα; Το confirmation code ποτε τον χρησιμοποιώ;;ρωταω για 100% μην μπλοκαρω κατι.Ευχαριστω!
harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Card number τον κωδικο που εχει πανω η καρτα σωστα; Το confirmation code ποτε τον χρησιμοποιώ;;ρωταω για 100% μην μπλοκαρω κατι.Ευχαριστω! Ναι βαζεις τον κωδικο της καρτας.Το confirmation code εννοωείς αυτό που σε χρεώνει 1 ευρω και μετα στο γυρναει πίσω βαζοντας τον κωδικό στην περιγραφή της χρεωσης?
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εννοώ αυτό που μου εστειλαν με email .μεχρι τωρα δεν μου εχει ζητηθει να τον βαλω βεβαια
harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εννοώ αυτό που μου εστειλαν με email .μεχρι τωρα δεν μου εχει ζητηθει να τον βαλω βεβαια Δεν το γνωριζω.Επειδη μαλλον εκανα πριν 2-3 χρονια λογαριασμο εχουν αλλαξει μαλλον τα δεδομενα! 1
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Sorry που ενοχλω παλι προσθεσα την καρτα στο paypal αυτό ηταν?Ο μετατροπεας του paypal einai anoixtos -activated telos pantwn ?Gt den thelw να κανει τις μετατροπες το paypal
harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Sorry που ενοχλω παλι προσθεσα την καρτα στο paypal αυτό ηταν?Ο μετατροπεας του paypal einai anoixtos -activated telos pantwn ?Gt den thelw να κανει τις μετατροπες το paypal Νομίζω πρεπει να κάνεις αυτη τη διαδικασία που είπα πριν αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν και τωρα ισχυει (σε χρεώνει 1 ευρω και μετα στο γυρναει πίσω βαζοντας τον κωδικό στην περιγραφή της χρεωσης).Τωρα εγω τον μετατροπεα του paypal χρησιμοποιηω.Αλλα οταν συνδεεσε στο Paypal απο το ebay για να αγορασεις κατι νομιζω μπορείς να το αλλάξεις σε ένα σημείο που δείχνει το summary
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Νομίζω πρεπει να κάνεις αυτη τη διαδικασία που είπα πριν αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν και τωρα ισχυει (σε χρεώνει 1 ευρω και μετα στο γυρναει πίσω βαζοντας τον κωδικό στην περιγραφή της χρεωσης).Τωρα εγω τον μετατροπεα του paypal χρησιμοποιηω.Αλλα οταν συνδεεσε στο Paypal απο το ebay για να αγορασεις κατι νομιζω μπορείς να το αλλάξεις σε ένα σημείο που δείχνει το summary ναι το εκανα οκ τελικα μου λεει οτι ειναι επαληθευμενος λογαριασμος.Τον 4ψηφιο ποτε τον βαζω; Και για να μπορω να κανω αγορεςπρεπει να περιμενω λιγες μερες; πολυ διαδικασια...
harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για τον 4ψηφιο αριθμο δεν ξερω περα απο αυτο που σου επαληθευουν την καρτα(με το 1ευρω). Αν επιβαιβεβαιωθει η καρτα μπορεις να κανεις αμεσως αγορες
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για τον 4ψηφιο αριθμο δεν ξερω περα απο αυτο που σου επαληθευουν την καρτα(με το 1ευρω). Αν επιβαιβεβαιωθει η καρτα μπορεις να κανεις αμεσως αγορες Ναι και εγω αυτον λεω ,που εχω δει αλλους να λενε οτι πρεπει να παρουν τηλ την τραπεζα για να τους ζητησουν τον κωδικο.Εγω τον εχω ηδη.Απλως πρεπει να περιμενω 2-3 μερες ή κατευθειαν μπορω να τον βαλω?
harinioarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Νομιζω μπορεις να τον βαλεις. Αν πας εκει που λεει να add or edit card... θα σου το βγαλει pop up
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ok ok καταλαβα την διαδικασια περιμενω 3 μερες, περνω τηλ την τραπεζα κ τους ζηταω τον κωδικο για να κανω verified τον λογαριασμο μου.
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ισως παρει και παραπανω απο 3 μερες να σου σταλει ο κωδικος. Αν εχει e-banking θα δεις τη χρεωση εκει.
trwwapotostoma Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Εχω δημιουργησει εναν λογαριασμο paypal και ειναι συνδεδεμενος με τη τραπεζα μου.Αγορασα 3 πραγματακια απο ebay & απο το λογαριασμο μου σταλθηκαν τα χρηματα αλλα στο ebay & στο paypal δεν βλεπω τιποτα μονο μου γραφει αυτο Uncleared (Expected Clearing Date: ) For instant payments and faster receipt of items Add a credit card. You may alsoupdate an expired credit card already on file. Οι αγορες εχουν γινει απο τις 8 του μηνα. HELP!!
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αγορές μπορείς να κάνεις και χωρις επιβεβαίωση Για τον 4ψηφιο αριθμο δεν ξερω περα απο αυτο που σου επαληθευουν την καρτα(με το 1ευρω). Αν επιβαιβεβαιωθει η καρτα μπορεις να κανεις αμεσως αγορες Τι εννοείς ειναι συνδεμένος με ποιον τροπο Καλησπερα. Εχω δημιουργησει εναν λογαριασμο paypal και ειναι συνδεδεμενος με τη τραπεζα μου.Αγορασα 3 πραγματακια απο ebay & απο το λογαριασμο μου σταλθηκαν τα χρηματα αλλα στο ebay & στο paypal δεν βλεπω τιποτα μονο μου γραφει αυτο Uncleared (Expected Clearing Date: ) For instant payments and faster receipt of items Add a credit card. You may alsoupdate an expired credit card already on file. Οι αγορες εχουν γινει απο τις 8 του μηνα. HELP!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα