magdalhnh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Να με παρουν απο την κουριερ αν δεν βρουν το σπιτι. Το κινητο στο paypal το εχω βαλει αλλα δεν το εμφανιζει πουθενα οταν αγοραζω κατι μεσω paypal ωστε αν εχει καποιο προβλημα ο κουριερ να με παρει τηλ. στο κινητο μου. Την στιγμή που σε μεταφέρει στην σελίδα του paypal για να δώσεις την εντολή πληρωμής, αφου βάλεις τους κωδικούς σου, κατέβα λίγο πιο κάτω στην σελίδα και θα δεις ότι σε ρωτάει αν θέλεις να φανεί το τηλέφωνο σου. Εχει ένα κουτάκι το οποίο πρέπει να τικάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παιδια θα παραγγειλω απο το αγγλικο ebay τι να κανω με την ισοτιμια νομισματος;Να αφησω το paypal να κανει την δουλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παιδια θα παραγγειλω απο το αγγλικο ebay τι να κανω με την ισοτιμια νομισματος;Να αφησω το paypal να κανει την δουλεια; Πάντα πληρώνουμε στο νόμισμα της αγγελίας και αφήνουμε την τράπεζα να κάνει την μετατροπή. Το paypal έχει πολύ χειρότερες ισοτιμίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δηλαδη απλως κανω την συναλλαγη και δεν πειραζω τιποτα σωστα;Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 To Ebay δεν μπορει να κανει τιποτα πεταει λοιπον το μπαλακι στο Paypal. Επικοινωνησε με το Paypal σχετικα με αυτη την αγορα και μπορει να σου βρουν λυση ΑΛΛΑ θεματα εγγυησης απο οτι θυμαμαι ειναι καθαρα μεταξυ εσενα και του πωλητη απο την στιγμη που εκλεισε το θεμα και το παρελαβες χωρις προβλημα δεν ειναι αρμοδιοτητα του Ebay/Paypal. Απο εκει και περα αν θελει να σε βοηθησει το Paypal μιας και βρηκες τον πωλητη μεσω Ebay καλως αλλιως αστα... Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Την στιγμή που σε μεταφέρει στην σελίδα του paypal για να δώσεις την εντολή πληρωμής, αφου βάλεις τους κωδικούς σου, κατέβα λίγο πιο κάτω στην σελίδα και θα δεις ότι σε ρωτάει αν θέλεις να φανεί το τηλέφωνο σου. Εχει ένα κουτάκι το οποίο πρέπει να τικάρεις. Να φανει που το κινητο μου? Στην παραγγελια που θα πληρωσω με το paypal? Αν ναι δεν μπορω να κανω το paypal να το εχει παντα στην επιλογη να εμφανιζει και το κινητο μου σε καθε αγορα που κανω μεσω paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δηλαδη απλως κανω την συναλλαγη και δεν πειραζω τιποτα σωστα;Ευχαριστω! Στο τελευταίο βήμα πριν επικυρώσεις την πληρωμή, αν το ποσό της χρέωσης αναγράφεται στο νόμισμα της αγγελίας τότε είσαι οκ. Αν είναι σε ευρώ, τότε πρέπει να αλλάξεις τη ρύθμιση από το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Να φανει που το κινητο μου? Στην παραγγελια που θα πληρωσω με το paypal? Αν ναι δεν μπορω να κανω το paypal να το εχει παντα στην επιλογη να εμφανιζει και το κινητο μου σε καθε αγορα που κανω μεσω paypal. Ναι για να φανεί στην παραγγελία. Δεν είναι τίποτα να κάνεις ένα τικ κάθε φορά στο κουτάκι, για να φανεί το τηλ σου. Δεν γνωρίζω αν υπαρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνεται παντού απο προεπιλογή. Δεν το έχω δει τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Kai κατι αλλο το nectar points τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδια παραγγειλα απο Αμερικη το PS4 με 320ευρω(ολα μεσα και μεταφορικα) και το στειλανε με usps. Εχω διαβασει για το τελειωνιο και γενικα το + με το ταχυδρομειο οτι μπορει και να την γλιτωσεις. Σημερα ήρθε Ελλάδα και στο tracking γραφει το εξής: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-06-2014 58:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-06-2014 10:08 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-06-2014 05:33 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 22-06-2014 08:30 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Το τελευταίο λεει οτι ειναι στο κέντρο διαλογής.Έχει ήδη περάσει τελωνείο και ειναι οκ? Ή υπάρχει πιθανότητα να περάσει μετα. Αν ειναι κάτι θα με ειδοποιήσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρομαι να πάρω κάτι αξίας 10 ευρώ από singapore. Θα προτιμούσα άμεσα να έρθει ώστε αυτός μου δίνει την επιλογή feedex( courier) Διαμορφώνοντας την τελική τιμή μαζι με τα μεταφορικά σε 21,5 ευρώ. Θα πληρώσω τελωνείο ή όχι? Ευχαριστώ. Παιδια παραγγειλα απο Αμερικη το PS4 με 320ευρω(ολα μεσα και μεταφορικα) και το στειλανε με usps. Εχω διαβασει για το τελειωνιο και γενικα το + με το ταχυδρομειο οτι μπορει και να την γλιτωσεις. Σημερα ήρθε Ελλάδα και στο tracking γραφει το εξής: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-06-2014 58:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-06-2014 10:08 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-06-2014 05:33 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 22-06-2014 08:30 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Το τελευταίο λεει οτι ειναι στο κέντρο διαλογής.Έχει ήδη περάσει τελωνείο και ειναι οκ? Ή υπάρχει πιθανότητα να περάσει μετα. Αν ειναι κάτι θα με ειδοποιήσουν? Το γλίτωσες το τελωνείο αφού πέρασε από Κ.Δ αεροδρομίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το γλίτωσες το τελωνείο αφού πέρασε από Κ.Δ αεροδρομίου. Μακαρι!!Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρομαι να πάρω κάτι αξίας 10 ευρώ από singapore. Θα προτιμούσα άμεσα να έρθει ώστε αυτός μου δίνει την επιλογή feedex( courier) Διαμορφώνοντας την τελική τιμή μαζι με τα μεταφορικά σε 21,5 ευρώ. Θα πληρώσω τελωνείο ή όχι? Τα 21,50 ευρώ είναι ακριβώς κάτω από το όριο της ατέλειας (22 ευρώ) αλλά, προσωπικά, δεν θα ρίσκαρα να μπλέξω με courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια σε οσους εχουν πληρωσει τελωνειο πως ακριβως γινετε αυτο? Οταν λαβετε το δεμα απλα σας λεει ο κουριερ να πληρωσετε και τοσα που ειναι το τελωνειο γιατι εγω οσα και να εχω παραγγειλει απο ebay δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα στο κουριερ μα ποτε και ασχολουμε με το ebay εδω και 3-4 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οταν κανεις λογαριασμο στο paypal και σου βγαζει 2 επιλογες : Top up your PayPal balance from your bank account και Your credit card details are safely stored with PayPalποιο επιλέγω;;Εχω καρτα οπότε το δεύτερο;Ας απαντησει οποιος γνωριζει.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα