eddie1996 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας! έχω ένα πρόβλημα με μια αγορά που έκανα πρίν απο 3 μήνες. Λοιπόν πριν από 3 μήνες είχα πάρει έναν φορτιστή ο οποίος ο πωλητής έγραφε 1 χρόνο εγγυήση( η αγορά έγινε από αγγλία). όμως τώρα χάλασε και μου είναι άχρηστος και πήγα και πήρα έναν φορτιστή από τα μαγαζιά του εμπορίου. έστειλα μύνημα στον πωλητή με το πρόβλημα και δεν απάντησε. Μίλησα εχθές και σήμερα με το ebay και η τελευταία τους απάντηση ήταν αυτή. Thank you for your email regarding the Canon flash light that you purchased. I understand that it was not working properly and wanted to get a refund,. I would be happy to help you. Afxentios, I pulled up the item and looked into getting you a case open with us, however, it looks like PayPal reports that we cannot open a case for you. This may be because you already received a refund through them. Although we're always happy to help you in any way we can, eBay doesn't have access to your PayPal account. Although eBay owns PayPal, our first priority is keeping all PayPal account information confidential, so only PayPal Customer Service can access your account. We at eBay can help with general PayPal topics, but for this specific question PayPal needs to resolve your concern. I'm sorry for not being able to take care of this myself but I hope you understand this is important for the security of your financial information. If you have additional questions, here's how to reach PayPal Customer Service:1. Go to the PayPal home page: https://www.paypal.com2. Click the "Contact Us" link at the bottom of the page. You'll get details on how to contact PayPal by phone and email. I apologize that we are unable to help you with this item, however, I would recommend contacting PayPal to see where the block is coming from and what to do next. I apologize that this transaction did not go as planned, thank you for reaching out to us regarding this situation. I wish you all the best in your future transactions. Τώρα τι κάνουμε? δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω?? Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Λοιπον διάβασε πρώτα τα σχόλια για τα κινητά που πουλάει αυτός http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=morefun_digi&iid=161271832451&de=off&items=25&which=negative&interval=365&_trkparms=negative_365 Αν θέλεις κινητό σου προτείνω το http://www.merimobiles.com Το στέλνουν με ΕΜS χωρίς τελωνεία κλπ, αφήνοντας πάντα ενα μικρο ποσοστό 5% να σε μαγγωσουν στο τελωνείο αν είσαι κατάγεμης Χαιρετε σε ολο τον κοσμο... Εχω βαλει στο ματι ενα βυθομετρο-gps και θελω να το παρω απο το ebay. Μεχρι σημερα δεν ειχα πληρωσει τελωνειο σε τιποτα. Ειχα παρει μηχανακι ηλεκτρικο ψαρεματος 350 Ευρω, βυθομετρο 250 Ευρω κτλ κτλ αλλα σε ολους ελεγα να βαλουν τιμη μεχρι 50 Ευρω και οτι ειναι Gift και δεν ειχα ποτε προβλημα. Τωρα ομως που διαβαζω απο εχθες για να αποφασισω τι θα κανω βλεπω οτι απο περυσι τον Μαρτη που εκανα την τελευταια μεγαλη αγορα απο ebay εχουν αλλαξει αρδην τα πραγματα. Μπαινω στο θεμα λοιπον. Θελω να παρω αυτο http://www.ebay.com/itm/321396890803?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Αν παρατηρησατε δεν εχει import taxes και θα γινει η αποστολη με USPS Priority Mail InternationalTM. Σε αυτην την περιπτωση αν μου βαλει οτι εχει αξια π.χ. 125 usd και οτι ειναι GIFT ο πωλητης (αν τον καταφερω να το κανει) εχω πιθανοτητες να περασει απο το τελωνειο η αναγκαστικα θα μου πουνε να παω την αποδειξη απο το paypal??? (ΥΓ μενω Ηρακλειο Κρητης, αρα εκτελωνισμο να παω να κανω μονος μου ειναι πολυ δυσκολο). Επισης, κατι τελευταιο αν γινει κληση απο το τελωνειο και δουνε οτι πληρωσα 400 ευρω (τιμη + μεταφορικα) , τι ποσο θα μου βαλουν να πληρωσω??? Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. 1
F R A N K Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, η τιμή των μεταφορικών είναι αυτή που γράφει κάθε πωλητής στο ebay ή όταν γίνει η παραγγελία αυξάνεται και πληρώνω και άλλα μεταφορικά;
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, η τιμή των μεταφορικών είναι αυτή που γράφει κάθε πωλητής στο ebay ή όταν γίνει η παραγγελία αυξάνεται και πληρώνω και άλλα μεταφορικά; Αν δεν γραφει συγκεκριμενα για μια χωρα (πχ UK and Ireland Postage 5gbp) ισχυει η τιμη που θα σου πει ο πωλητης. Αλλα μεταφορικα οχι αν ειναι εντος EU τωρα αν ειναι απο καμια Αμερικη ή Ασια αν κατσει στο τελωνειο θα σου ζητησει η εταιρια Courier κερατιατικα εκτελωνισμου. 1
F R A N K Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αν δεν γραφει συγκεκριμενα για μια χωρα (πχ UK and Ireland Postage 5gbp) ισχυει η τιμη που θα σου πει ο πωλητης. Αλλα μεταφορικα οχι αν ειναι εντος EU τωρα αν ειναι απο καμια Αμερικη ή Ασια αν κατσει στο τελωνειο θα σου ζητησει η εταιρια Courier κερατιατικα εκτελωνισμου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό ήξερα , αλλά ένας πωλητής λέει ότι η τιμή για τα μεταφορικά που γράφει είναι σχετικά χαμηλή και μπορεί να βγει και κάτι παραπάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Η τιμη των μεταφορικών ειναι αυτή που αναφερεται στην αρχή σελίδα του προϊόντος και δεν αλλάζει με τίποτα. Καλησπέρα, η τιμή των μεταφορικών είναι αυτή που γράφει κάθε πωλητής στο ebay ή όταν γίνει η παραγγελία αυξάνεται και πληρώνω και άλλα μεταφορικά; 1
stimuli Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Θέλω να κάνω μια αγορά από ebay και το ποσό είναι 115, είχα 6-7 ευρώ μέσα κι έκανα κατάθεση άλλα 120 αλλά μου λέει πως δεν υπάρχουν λεφτά. Χρειάζεται να κάνω top up από το paypal κι όταν κάνω κατάθεση να βάζω payment reference? δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, πείτε μου κάποιος τι γίνεται..
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Που τα εκανες καταθεση? Θέλω να κάνω μια αγορά από ebay και το ποσό είναι 115, είχα 6-7 ευρώ μέσα κι έκανα κατάθεση άλλα 120 αλλά μου λέει πως δεν υπάρχουν λεφτά. Χρειάζεται να κάνω top up από το paypal κι όταν κάνω κατάθεση να βάζω payment reference? δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, πείτε μου κάποιος τι γίνεται..
eddie1996 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καμιά απάντηση για το θέμα μου δεν υπάρχει? Ευχαριστώ.
Sotosgl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καμιά απάντηση για το θέμα μου δεν υπάρχει? Ευχαριστώ. To Ebay δεν μπορει να κανει τιποτα πεταει λοιπον το μπαλακι στο Paypal. Επικοινωνησε με το Paypal σχετικα με αυτη την αγορα και μπορει να σου βρουν λυση ΑΛΛΑ θεματα εγγυησης απο οτι θυμαμαι ειναι καθαρα μεταξυ εσενα και του πωλητη απο την στιγμη που εκλεισε το θεμα και το παρελαβες χωρις προβλημα δεν ειναι αρμοδιοτητα του Ebay/Paypal. Απο εκει και περα αν θελει να σε βοηθησει το Paypal μιας και βρηκες τον πωλητη μεσω Ebay καλως αλλιως αστα...
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια εχω βαλει διεύθυνση και στοιχεια μου και στο paypal αλλα και στο ebay(Εχει και ειδικο πεδιο για κινητο το οποιο εχω βαλει) αλλα οτιδηποτε αγοραζω απο ebay το αγοραζω μεσω paypal μπορειτε να μου πειτε που μπορω να προσθεσω και κινητο στη διευθυνση που εχω δηλωσει στο paypal ωστε να αναγραφετε πανω στο πακετο στη περιπτωση που χαθει το κουριερ να μπορει να με παρει τηλ. Ευχαριστω πολυ.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπορεις να βαζεις το κινητο σου σε καθε αγορα που κανεις, δεν εχει ομως νόημα γιατι κανεις δεν θα σε παρει τλφ
stimuli Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Που τα εκανες καταθεση? στην ίδια τράπεζα, στον ίδιο λογαριασμό που τα έχω κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν και δεν είχα καμία δυσκολία..
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπορεις να βαζεις το κινητο σου σε καθε αγορα που κανεις, δεν εχει ομως νόημα γιατι κανεις δεν θα σε παρει τλφ Να με παρουν απο την κουριερ αν δεν βρουν το σπιτι. Το κινητο στο paypal το εχω βαλει αλλα δεν το εμφανιζει πουθενα οταν αγοραζω κατι μεσω paypal ωστε αν εχει καποιο προβλημα ο κουριερ να με παρει τηλ. στο κινητο μου.
mercu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Για αγορές από ΗΠΑ, κάνουμε το ίδιο όπως με τις αγορές από Κίνα; Δηλαδή λέμε στους πωλητές να αναγράψουν στο πακέτο "Gift" και να βάλουν χαμηλότερη τιμή απ την κανονική για να αποφύγουμε δασμούς και τελωνεία; Το δέχονται και πετυχαίνει; Κάτι άσχετο, θα αγοράζατε προϊόντα teeth whitening από Κίνα; ή δεν τα εμπιστεύεστε; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από mercu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα