Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έγραψα αυτά που αναφέρει η νομοθεσία αλλά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που δεν έχουν πληρωθεί επί πλέον χρήματα και, όπως είναι γνωστό, δεν μπορεί κανείς να βεβαιώσει ότι ο εκτελωνισμός θα γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτά. :) Και να μην είναι η γνήσια της μπουτίκ, μιλάμε για exact replica. Καλύτερα τα 30-40 μου € για ό,τι βλέπεις παραπάνω παρά τα 100 € επειδή ένα γράμμα είναι πιο ίσιο στην γνήσια. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Όντως πολύ καλή δείχνει.Το υλικό πως το είδες απο ποιότητα;Στέγνωσε γρήγορα;

Για δώσε το link απο ebay :)

@εναδυο
τις εχεις παρει απο συγκεκριμενο πωλητη;

αν ναι δε μας λες ποιος ειναι; (αρκει να μην εχει μονο της ρεαλ  :P )

Aυτό ήταν το πρώτο μου ποστ για το συγκεκριμένο θέμα:

Έχει ψωνίσει φανέλες (αθλητικές πάντα) από το kakasports.com? Υπάρχουν διάφοροι χρήστες στο ebay που έχουν στον δικό τους λογαριασμό αντικείμενα από το συγκεκριμένο site, τα οποία και πουλάνε 10-15 ευρώ παραπάνω. Πρόσφατα προτιμήσαμε έναν από αυτούς για ν' αγοράσουμε φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης (40 ευρώ η μία). Ήρθαν μετά από 17 μέρες (όχι εργάσιμες, σύνολο) ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ με σήμα της Liga, Climacool της adidas και τα καρτελάκια. Το θέμα μου είναι όμως ότι από ebay έχω και μία άλφα ασφάλεια. Αν τις παραγγείλω με τη μία από το site που θέλει μια εγγραφή μόνο και πληρώνεις με PayPal δε νομίζω να έχει και την τρελή εγγύηση. Αλλά είναι ευκαιρία να πάρεις αυθεντικές εμφανίσεις στην τιμή των 25-30 ευρώ. Αν το έχει κάνει κανείς, ας μου στείλει ένα μήνυμα να μου πει.

Υπάρχουν πολλοί που τις δίνουν και όλα είναι από το site αυτό! Για το οποίο ομολογώ πως οι απόψεις διίστανται! Άλλοι λένε καλά λόγια, αλλού βλέπω χαμηλό rating. Δε ξέρω τι να υποθέσω. Αυτός που προτιμήσαμε εμείς είναι αυτός:

http://www.ebay.com/usr/jeannefirst056

Όντως πολύ καλή δείχνει.Το υλικό πως το είδες απο ποιότητα;Στέγνωσε γρήγορα;

Για δώσε το link απο ebay  :)

Το υλικό πως το εννοείς ακριβώς; Βαμβακερό, λινό ας πούμε; :P Πλακίζω! Μια χαρά την είδα την φανέλα. Στο πλύσιμο, αν ακολουθείς τις οδηγίες, δεν παθαίνει τίποτα. Για στέγνωμα δε ξέρω, καθώς την άπλωσα το βράδυ και την μάζεψα το πρωί μετά που ξύπνησα. Το link είναι πιο πάνω αλλά καλό θα ήταν κάπως να μάθουμε αν μπορούμε να εμπιστευτούμε το kakasports, γιατί βγαίνει πιο φθηνά από εκεί. (10 ευρώ λιγότερα).

Μια φωτογραφία ακόμα γιατί είχαμε ένα θέμα με το τι μέγεθος να παραγγείλουμε. Ύψος 1,75-1,78 βαριά, 77 κιλά. Αυτό που φοράω είναι medium.

2r46614.jpg

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα από δημοπρασία στο ebay.com ένα ipad 3, 32 GB. Κόστος αγοράς $295, shipping $45 και import charges $76,51. H αποστολή θα γίνει με USPS International Priority Shipping. Απ'ότι έχω καταλάβει, με λίγη τύχη, δε θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι έξτρα για τελωνείο, σωστά; Μήπως πρέπει να του ζητήσω να το στείλει ως gift και με μειωμένη αναγραφόμενη τιμή; Ή από την στιγμή που προπληρώνω import charges δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να μην το ελέγξουν καν στο τελωνείο και να πάρω πίσω τα χρήματα για το import? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

κι εγώ αναρωτιέμαι τι παίζει με τα  τελωνεία, από την στιγμή που έχω πληρώσει με paypal πώς ακριβώς θα με χρεώσουν εξτρά τα τελωνεία;

αν παραγγείλω από Ευρώπη πάλι θα υπάρξουν τέλη τελωνείων;

συγχωρέστε με που ρωτάω και ξαναρωτάω είμαι παντελώς άσχετη

Εγω προσωπικα 3-4 χρονια που χρησιμοποιω το ebay σαν αγοραστης δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο.

Πληρωνω παντα οσα λεει ο πωλητης εννοειτε μαζι με τα εξοδα αποστολης ποτε δεν μου εχει χρεωσει παραπανω το ebay/paypal τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω με τι κριτήριο δουλευουν τα ελληνικα τελωνεια αν και με βαση αυτο

πλεον δεν θα πληρωνει κανεις τελωνειο για τιποτα οσο αφορα Ε.Ε. και ΗΠΑ.

http://www.insomnia.gr/topic/521778-%CF%81%CF%8C%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/?hl=%20%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF

αν παραγγείλω από Ευρώπη πάλι θα υπάρξουν τέλη τελωνείων;

Αγορές από ΕΕ δεν επιβαρύνονται με έξοδα εκτελωνισμού

Από τότε που άνοιξε το θέμα αυτό πέρασαν πέρασαν 3 μήνες περίπου και από τη Σύνοδο Κορυφής 2,5 περίπου.

Διάβασες ή άκουσες στις ειδήσεις κάτι σχετικό; Εγώ, τουλάχιστον, όχι.

Όσον αφορά το τελωνείο απο αγορές απο τις ΗΠΑ έχω την εντύπωση οτι η συζήτηση θα ξεκινήσει τώρα κι όχι θα ολοκληρωθεί, οπότε έχουμε καιρό ακόμα.

Παίδες δηλαδή αν πληρώσουμε τα  Import charges που υπολογίζονται από το ebay δεν πληρώνουμε τελωνείο σίγουρα;; Η υπάρχει και περίπτωση να μπει και τελωνείο;;

Σας ευχαριστώ.. 

Μιλάω για αγορές από USΑ

Νόμιζα ότι το τελωνείο είναι τα import fees. Κι όταν δεν αναφέρει κάτι στα import fees δεν πληρώνουμε τίποτα.

Εγω προσωπικα 3-4 χρονια που χρησιμοποιω το ebay σαν αγοραστης δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο.

Πληρωνω παντα οσα λεει ο πωλητης εννοειτε μαζι με τα εξοδα αποστολης ποτε δεν μου εχει χρεωσει παραπανω το ebay/paypal τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω με τι κριτήριο δουλευουν τα ελληνικα τελωνεια αν και με βαση αυτο

πλεον δεν θα πληρωνει κανεις τελωνειο για τιποτα οσο αφορα Ε.Ε. και ΗΠΑ.

http://www.insomnia.gr/topic/521778-%CF%81%CF%8C%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/?hl=%20%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF

έχεις παραγγείλει ποτέ κινητό αξίας πάνω από 300 ευρώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...