thephotoshoped Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι γνησιότατες. Αν θέλεις σου παραθέτω και φωτογραφικό υλικό. Ναι ανέβασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Βρίσκομαι Καστοριά λόγω παρουσίασης πτυχιακής. Την Παρασκευή γυρνάω Θεσσαλονίκη και θ' ανεβάσω τις φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ! όσο για την θήκη άμα την πάρεις.θα την έχεις περίπου σε 10 ημέρες ημερολογιακές. Ξέρει κανείς τι γίνεται και καθυστερούν τόσο πολύ δέματα από Αγγλία; Είχα παραγγείλει ανταλλακτικά για το σκουτεράκι μου πριν ένα μήνα. 3 Διαφορετικές ημερομηνίες από τον ίδιο πωλητή(έψαχνα το μηχανικό πρόβλημα κ βρίσκοντας τι φταίει έκανα παραγγελία). Ήρθε μόνο το ένα το οποιό το παρήγγειλα και τελευταίο. Τα άλλα δύο δεν έφτασαν ποτέ. Άνοιξα case στο ebay και μου είπε ότι θα τα στείλε με "Signed For".΄Εχει περάσει μια βδομάδα κ μια μέρα από τότε, το tracking number μου δείχνει ότι έφυγαν από Αγγλία στις 20 του μήνα κ τίποτα παραπάνω. Έχω περιθώριο μέχρι τις 5 και 7 Ιουνίου μέχρι να κλείσει το case. Έμαθα κι από κάποιους γνωστούς μου ότι πέφτει κλέψιμο στα ΕΛΤΑ. Ισχύει; Τόσα χρόνια ψωνίζω από ebay, και φέτος μόνο το έχουν ξεσκίσει το θέμα... Update: Πριν λίγο κοίταξα το tracking number Your item, posted on 20/05/14 with reference RU*************** has arrived in GLS ATHENS and is being processed for delivery. Θα σου έρθει με acs courier μπες εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece δεξιά βάλε το αριθμό αποστολής τον αγγλικό και πάρε το νουμερο της acs και μετά πάρε τηλέφωνο στην ασς η μπες να δεις που βρισκεται το δέμα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 όσο για την θήκη άμα την πάρεις.θα την έχεις περίπου σε 10 ημέρες ημερολογιακές. Θα σου έρθει με acs courier μπες εδώ https://gls-group.eu/EU/en/gls-partner-greece δεξιά βάλε το αριθμό αποστολής τον αγγλικό και πάρε το νουμερο της acs και μετά πάρε τηλέφωνο στην ασς η μπες να δεις που βρισκεται το δέμα σου. Φίλε ήρθε ήδη, απλά η απορία μου είναι ότι μου ανέφεραν στα ΕΛΤΑ ότι χάνονται συχνά δέματα από την Αγγλία, κ γνώμη μου είναι ότι πέφτει ρεμούλα στα κεντρικά. Ο υπάλληλος βέβαια της περιοχής μου αμφέβαλλε γι αυτό βέβαια. Εγώ αμφιβάλλω ότι κάνει πουστιές ο Άγγλος όμως κ δε τα στέλνει.Ειδικά όταν υπάρχουν τα ratings και τα money protection σε ebay και paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 μου έκαναν τελικά full refund αλλά δεν μπήκαν τα λεφτά μου μέσα στην κάρτα γιατί; ενω μπηκα στο paypal και μου λεει πως εγινε το refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γιατι θελουν 2-3 εργασιμες μερες για να μπουν απο το paypal στο λογαριασμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 άμα παραγγείλω αυτό το κινητό πόσα περίπου θα πληρώσω για τελωνείο;; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-SM-N7505-Green-FACTORY-UNLOCKED-16GB-5-5-8MP-/191129232033?pt=Cell_Phones&hash=item2c8030a2a1 και αν παραγγείλω αυτό, το τελωνείο είναι όσο λέει; για Ελλάδα; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-4G-LTE-16GB-5-5-inch-White-Unlocked-Smartphone-/181428298883?pt=Cell_Phones&hash=item2a3df82483 γενικά το τελωνείο από Αμερική για Ελλάδα αν θέλεις να παραγγείλεις κινητό πώς το υπολογίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδια λιγη βοηθεια στα γρηγορα εαν μπορειτε, Θελω να παραγγειλω ενα φωτογραφικο backpack αξιας ~45ευρω απο κινα. Ο τροπος που αποστελνει ειναι "Express International Flat Rate Postage" και παραλαβη 12-18 Ιουνιου. Θελω να ρωτησω εαν αυτο σημαινει κουριερ και κατ επεκταση τελωνειο? Και το λινκ του back pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Βρίσκομαι Καστοριά λόγω παρουσίασης πτυχιακής. Την Παρασκευή γυρνάω Θεσσαλονίκη και θ' ανεβάσω τις φωτογραφίες. Οκ καλή επιτυχία Θα έχεις και την αυθεντική δίπλα δίπλα να δούμε τυχών διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οκ καλή επιτυχία Θα έχεις και την αυθεντική δίπλα δίπλα να δούμε τυχών διαφορές; Μα είναι αυθεντική. Δυστυχώς δεν έχω την φανέλα από το επίσημο shop αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση έφτιαξα εικόνες για σύγκριση. Αυτά. Και να μην είναι η γνήσια της μπουτίκ, μιλάμε για exact replica. Καλύτερα τα 30-40 μου € για ό,τι βλέπεις παραπάνω παρά τα 100 € επειδή ένα γράμμα είναι πιο ίσιο στην γνήσια. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μα είναι αυθεντική. Δυστυχώς δεν έχω την φανέλα από το επίσημο shop αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση έφτιαξα εικόνες για σύγκριση. Αυτά. Και να μην είναι η γνήσια της μπουτίκ, μιλάμε για exact replica. Καλύτερα τα 30-40 μου € για ό,τι βλέπεις παραπάνω παρά τα 100 € επειδή ένα γράμμα είναι πιο ίσιο στην γνήσια. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι εννοώ. αν είναι απομήμηση έχουν κάνει απίστευτη δουλειά σε βαθμό που να μην αξίζει για μαιμού μπλούζα οπότε μάλλον original είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 αν είναι απομήμηση έχουν κάνει απίστευτη δουλειά σε βαθμό που να μην αξίζει για μαιμού μπλούζα οπότε μάλλον original είναι Ακριβώς. Όπως επίσης ξέχασα να παραθέσω ότι την έπλυνα κιόλας με το που την αγόρασα και δεν είχε καμία επίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) άμα παραγγείλω αυτό το κινητό πόσα περίπου θα πληρώσω για τελωνείο;; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-SM-N7505-Green-FACTORY-UNLOCKED-16GB-5-5-8MP-/191129232033?pt=Cell_Phones&hash=item2c8030a2a1 και αν παραγγείλω αυτό, το τελωνείο είναι όσο λέει; για Ελλάδα; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-4G-LTE-16GB-5-5-inch-White-Unlocked-Smartphone-/181428298883?pt=Cell_Phones&hash=item2a3df82483 γενικά το τελωνείο από Αμερική για Ελλάδα αν θέλεις να παραγγείλεις κινητό πώς το υπολογίζεις; 1. Το πρώτο έρχεται από Αμερική με courier, κάνει στάση στο τελωνείο και η εταιρεία σου ζητάει να πληρώσεις αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα, διάφορα έξοδα και φυσικά ΦΠΑ και δασμό πάνω στην αξία CIF (κόστος και μεταφορικά). 2. Για το δεύτερο ο πωλητής σου ζητάει και έξοδα εκτελωνισμού που αντιστοιχούν στον ΦΠΑ (23%) της αξίας CIF αλλά, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για αντικείμενα πάνω από 150 ευρώ πληρώνεις και δασμό. 3. Γενικά, για αντικείμενα από τρίτες χώρες αξίας CIF από 22 έως 150 ευρώ πληρώνουμε ΦΠΑ και πάνω από 150 και δασμό ανάλογα με τη δασμοφορολογική κλάση του αντικειμένου. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Calexako Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δηλαδή το import fees που πρόσθετε στην αξία του αντικειμένου κατά την αγορά από το ebay δεν περιλαμβάνει τους δασμους; εγώ νόμιζα πληρώνεις αυτό το ποσό και ξενοιαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα