Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ψωνίσει φανέλες (αθλητικές πάντα) από το kakasports.com? Υπάρχουν διάφοροι χρήστες στο ebay που έχουν στον δικό τους λογαριασμό αντικείμενα από το συγκεκριμένο site, τα οποία και πουλάνε 10-15 ευρώ παραπάνω. Πρόσφατα προτιμήσαμε έναν από αυτούς για ν' αγοράσουμε φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης (40 ευρώ η μία). Ήρθαν μετά από 17 μέρες (όχι εργάσιμες, σύνολο) ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ με σήμα της Liga, Climacool της adidas και τα καρτελάκια. Το θέμα μου είναι όμως ότι από ebay έχω και μία άλφα ασφάλεια. Αν τις παραγγείλω με τη μία από το site που θέλει μια εγγραφή μόνο και πληρώνεις με PayPal δε νομίζω να έχει και την τρελή εγγύηση. Αλλά είναι ευκαιρία να πάρεις αυθεντικές εμφανίσεις στην τιμή των 25-30 ευρώ. Αν το έχει κάνει κανείς, ας μου στείλει ένα μήνυμα να μου πει.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν παραγγείλω αυτό, θα πληρώσω τελωνείο ή μόνο το ποσό που βλέπω;

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-S-IV-Gold-Pink-GT-i9500-FACTORY-UNLOCKED-16GB-Full-HD-13MP-/190992701371?pt=Cell_Phones&hash=item2c780d57bb

επίσης έχει ελληνικά στο μενού,σωστά;

Και γιατί δεν το παίρνεις από skroutz που θα το βρεις και πιο φθηνά και πιο άμεσα και με ελληνικά σίγουρα μέσα; Ή το ροζ είναι που κάνει την διαφορά;

Δημοσ.

σοβαρά; τι ποσό περίπου;

έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από το ebay από κίνα και δεν έχω πληρώσει τίποτα

έχει να κάνει με το βάρος;

Δημοσ.

αν παραγγείλω αυτό, θα πληρώσω τελωνείο ή μόνο το ποσό που βλέπω;

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-S-IV-Gold-Pink-GT-i9500-FACTORY-UNLOCKED-16GB-Full-HD-13MP-/190992701371?pt=Cell_Phones&hash=item2c780d57bb

επίσης έχει ελληνικά στο μενού,σωστά;

Προσοχή, γιατί τα Samsung ( γνήσια ) που πωλούνται στην Κίνα δεν έχουν playstore. Αν δεις και στην περιγραφή του στο ebay δεν αναφέρει πουθενά το google play.

Διάβασε και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/526345-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-s4-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD/

Δημοσ.

Έχει ψωνίσει φανέλες (αθλητικές πάντα) από το kakasports.com? Υπάρχουν διάφοροι χρήστες στο ebay που έχουν στον δικό τους λογαριασμό αντικείμενα από το συγκεκριμένο site, τα οποία και πουλάνε 10-15 ευρώ παραπάνω. Πρόσφατα προτιμήσαμε έναν από αυτούς για ν' αγοράσουμε φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης (40 ευρώ η μία). Ήρθαν μετά από 17 μέρες (όχι εργάσιμες, σύνολο) ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ με σήμα της Liga, Climacool της adidas και τα καρτελάκια.

Την έβαλες δίπλα δίπλα με την αυθεντική και δεν κατάλαβες διαφορά;

• Like 1
Δημοσ.

σοβαρά; τι ποσό περίπου;

έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από το ebay από κίνα και δεν έχω πληρώσει τίποτα

έχει να κάνει με το βάρος;

Έχει να κάνει και με τον τρόπο αποστολής. (FedEX)

Και το συγκεκριμένο προϊόν είναι από Αμερική

Δημοσ.

Την έβαλες δίπλα δίπλα με την αυθεντική και δεν κατάλαβες διαφορά;

Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι γνησιότατες. Αν θέλεις σου παραθέτω και φωτογραφικό υλικό.

Δημοσ.

Πέραν το offtopic τo site που αναφέρεις δεν είναι και απο τα καλύτερα για να το προτείνεις  στο φορουμ

Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι γνησιότατες. Αν θέλεις σου παραθέτω και φωτογραφικό υλικό.

Δημοσ.

Μα δεν το προτείνω! Δεν έχω ψωνίσει από εκεί! Από ebay τις πήρα. Απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε και ήταν εντάξει. Γιατί ναι μεν οι άλλοι τα πουλάνε στο ebay αλλά μπορεί να πήραν μόνο τις φωτογραφίες από το site και το site να είναι scam.

Δημοσ.

Το κόστος με τα μεταφορικά είναι χαμηλά, το δέμα θα έρθει με ταχυδρομείο, ο πωλητής αν και αμερικάνος δεν ζητάει προκαταβολή έξόδων και, επομένως, δεν θα έχεις πρόβλημα με πρόσθετα έξοδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...