Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο πωλητής σου λεει να κλείσεις το case, αυτο που θα κανεις εσυ ειναι να το προχωρήσεις σε claim αν δεν το εχεις ηδη κάνει και να περιμένεις να αποφασίσει το παυπαλ για το τι θα γίνει.

Βλέπετε να υπάρχει case στο paypal μου; η κοιτάζω σε λάθος μενού;

post-150929-0-32895200-1400716460_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μην ανοίγετε cases στο εβαυ  ειναι πολυ ποιο πολύπλοκο και ουσιαστικά δεν εχει νόημα, γιατι ετσι και αλλιως την δουλειά την κανει το παυπαλ, ασε που το εβαυ εχει πολυ μεγαλύτερους χρονους αναμονής για καθε βξμα του case.

Για διαβασε εδω και πες μου ποιος απο τους δυο εχει μικρότερα ορια για αυτό που αναφέρεις

http://pages.ebay.com/ebay-money-back-guarantee/how-to-help.html

Και λιγοτετερες μερες περιθώριο για να κανεις dispute/claim απ' οτι το paypal που εχει 45 μερες.

Παίδες θέλω την γνώμη σας επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από το ebay και φοβάμαι μην την πατήσω.

ψάχνω για ένα iphone 4s και έχω βρει από Αγγλία κάποιους πωλητές που φαίνονται αξιόπιστοι 

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4S-16-GB-WHITE-Unlocked-Smartphone-EXCELLENT-Condition-/281343889309?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4181670f9d

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-4S-16GB-White-Factory-Unlocked-GRADE-A-/400603424684?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item5d45d327ac

τι λέτε να το  αγοράσω ?

Καλημέρα!!

Έχω ψάξει πάρα πολύ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω ένα 3.5mm Headphones Microphone Headset για το Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580. Να είναι σαν αυτό σε σχέση με αυτά που μπαίνουν στα αυτιά:

http://i59.tinypic.com/jgo7it.jpg

Είπα να ανεβάσω εδώ μία ερώτηση μήπως μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.

Καλημέρα,

Έχω αγοράσει από ebay από Αμερική τράπουλα ΚΕΜ η οποια ακομη δεν εχει φτασει.Η αποστολη εγινε με USPS και είναι ακομη in transit εδώ και 3 μηνες όπως δειχνει το tracking number...Υπαρχει περιπτωση λογω του ότι είναι τραπουλα (η οποια  στο σαητ της USPS.com αναφέρει για F irst-Class Package International Service ότι οι τραπουλες απαγορεύονται-non mailable)να εχει φτασει Ελλαδα και να εχει κολλησει τελωνειο ή να έχει κολλήσει αμερικη; Εχει παρομοια εμπειρια κάνεις με αντικειμενο που παρηγγηλε από Αμερικη μεσω ebay?

Product & Tracking Information Postal Product:
  • First-Class Package International Service
Features:
  • International Letter

Date & Time

Status of Item

February 28, 2014 , 10:44 am

Processed through USPS Sort Facility

CHICAGO, IL 60666 

Link.png Site: Αλλαγή κωδικών

βάλε κάποιον ισχυρότερο, δηλαδή έναν που να περιλαμβάνει αριθμούς, εναλλαγή κεφαλαίων-μικρών χαρακτήρων και σύμβολο, όπως σου προτείνει

Γεια παιδιά. Θέλω να παραγγείλω αυτό το Link.png Site: ρολόι και είναι από Κίνα. Έχω παραγγείλει μόνο από ΕΕ και διάβασα στο πρώτο ποστ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο τελωνείο αν το αντικείμενο κάνει κάτω από 45$. Το ρολόι έχει 5$, οπότε δεν χρειάζεται να ζητήσω ούτε να το μαρκάρει ως gift? 

δε χρειαζεται. Τα ξερουν τα κολπα πλεον και εφοσον ειναι οντως και τοσο χαμηλης αξιας δε θα εχεις θεμα

• Like 1

Α τέλεια! :D Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντηση!

edit: Ας ξαναρωτήσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επειδή είναι για την αδερφή μου και βρήκε άλλο τώρα, που έχει 20$, ακόμη να μην ζητήσω gift?

Γεια παιδιά. Θέλω να παραγγείλω αυτό το Link.png Site: ρολόι και είναι από Κίνα. Έχω παραγγείλει μόνο από ΕΕ και διάβασα στο πρώτο ποστ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο τελωνείο αν το αντικείμενο κάνει κάτω από 45$. Το ρολόι έχει 5$, οπότε δεν χρειάζεται να ζητήσω ούτε να το μαρκάρει ως gift? 

Το όριο ατέλειας για αγορές από τρίτες χώρες, ειδών εμπορικού χαρακτήρα, όπως αυτά που αγοράζουμε συνήθως, είναι για αξία CIF(κόστος, μεταφορικά και ασφάλεια, εάν έχεις βάλει) μέχρι 22 ευρώ. Από 22 έως 150 ευρώ πληρώνεις ΦΠΑ και πάνω απ' αυτό και δασμό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...