JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έχω ανοίξει μια υπόθεση στο ebay και ο πωλητης μου εστειλε αυτη την απαντηση Dear Customer, I just went paypal money back to you, because your case, paypal has frozen the funds your order, you need to close the complaint that we can give you a refund, if you close the complaint, paypal immediately lift your orders the freezing of funds, I will not deceive you any, because the complaint is affecting our account, we are more afraid of the negative feedback, so that you close the complaint, I immediately sent $62.64 refund to you, please believe me, I will fulfill my promise, if you follow-up receive the package, you then give me the money, I am willing to help you solve all the problems for the inconvenience, very sorry' το paypal όταν συνδεθώ δεν μου λέει κάτι . πως αποσύρω την καταγγελία μου απο το paypal; υπόψιν γνωρίζω ελάχιστα αγγλικα και κανω κουτσά στραβά την μετάφραση με το translate.google Το dispute το κλεινεις απο εκει που το εχεις ανοιξει. Αν το εχει ανοιξει απο ebay τοτε θα το κλεισει απο ebay, αν ομως το εχει ανοιξει απο paypal τοτε θα το κλεισει απο paypal. Εγω προσωπικα δεν θα σου προτεινα να κλεισεις το dispute/clame και αυτο γιατι αν το κλεισεις μετα και να μην σου βαλει τα λεφτα αυτος δεν εχει καποιες κυρωσεις και εσυ πολυ απλα θα χασεις τα λεφτα σου.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ο πωλητής σου λεει να κλείσεις το case, αυτο που θα κανεις εσυ ειναι να το προχωρήσεις σε claim αν δεν το εχεις ηδη κάνει και να περιμένεις να αποφασίσει το παυπαλ για το τι θα γίνει. Έχω ανοίξει μια υπόθεση στο ebay και ο πωλητης μου εστειλε αυτη την απαντηση Dear Customer, I just went paypal money back to you, because your case, paypal has frozen the funds your order, you need to close the complaint that we can give you a refund, if you close the complaint, paypal immediately lift your orders the freezing of funds, I will not deceive you any, because the complaint is affecting our account, we are more afraid of the negative feedback, so that you close the complaint, I immediately sent $62.64 refund to you, please believe me, I will fulfill my promise, if you follow-up receive the package, you then give me the money, I am willing to help you solve all the problems for the inconvenience, very sorry' το paypal όταν συνδεθώ δεν μου λέει κάτι . πως αποσύρω την καταγγελία μου απο το paypal; υπόψιν γνωρίζω ελάχιστα αγγλικα και κανω κουτσά στραβά την μετάφραση με το translate.google
souz Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 όταν έχεις παραγγείλει κάτι και πας στο summary δίπλα στο προιόν που έχει ένα κουτάκι και λεει shipped σημαίνει ότι το έχει στείλει ετσι;
john654321 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Βρε παιδια ξερεις κανεις πως θα πληρωσω τους φορους στο ebay??Οταν παω να πατησω να πληρωθουν με paypal μου λεει οτι υποστηριζει μονο δολαρια και ευρω και οχι λυρες!Οταν βαζω χρεωστικη καρτα μου λεει "your transaction cannot be processed.please try again later. αυτο το χω δοκιμασει 2 φορες μια σημερα και μια πριν 1,5βδομαδα και ολο λεει τα ιδια... και ολο ερχονται μηνυματα απο το ebay πληρωστε τους φορους σας -.-
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ποιους φορους? Δεν νομιζω οτι το ebay εχει φορους εκτος αν εχεις βαλει αγγελια πωλησεις που εκει πληρωνεις καποια πραγματα στο ebay.
john654321 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ειχα βαλει καποια πραγματα για πωληση και τωρα εχω φορο!...
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εγω δεν θα το ελεγα φορο αλλα πληρωμη του ebay για τις αγγελιες πωλησεις που ειχες βαλει.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Χρήματα δεν εχεις στο balance απο τις πωλησεις? Ειχα βαλει καποια πραγματα για πωληση και τωρα εχω φορο!...
john654321 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Χρήματα δεν εχεις στο balance απο τις πωλησεις? δεν πουληθηκανε αλλα μου χε βαλει φορο για την αγγελια που ανεβασα!
VasKag Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 οχι πρακτικά? στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ισχυει. αντε να τα στειλει την επομενη. σε καθε περιπτωση κοιτας την ημερομηνια της σφραγιδας οταν ερθει το δεμα, και συγκρινεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δειτε αυτο https://www.yahoo.com/tech/ebay-hacked-urges-all-members-to-change-passwords-86405258249.html
moxalis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν πουληθηκανε αλλα μου χε βαλει φορο για την αγγελια που ανεβασα! Οι αγγελίες σε λίγες περιπτώσεις είναι δωρεάν στο ebay. Υπό τις περισσότερες συνθήκες υπάρχει χρέωση. (είτε πουληθεί το αντικείμενο είτε όχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα