Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μην εκνευρίζεστε, υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει πια το other conversion options αλλά να πρέπει να πατήσετε το change στο payment options στο τελευταίο βήμα

χτες έκανα αγορά από Κίνα σε δολλάρια και ήθελε να με καραχρεώσει το paypal με τον τρόπο που τα μετατρέπει, μόνο αυτό βρήκα και το άλλαξα

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με αφορμή αυτή τη συζήτηση, προσπάθησα να ανοίξω και πάλι τη σελίδα με το Conversion Options, με τα βήματα που περιγράφονται στον ενημερωμένο οδηγό της υπογραφής μου στα wiki, και διαπίστωσα ότι το PayPal έχει αλλάξει σημαντικά την ιστοσελίδα του, με αποτέλεσμα (ίσως και στόχο) να κρύψει ακόμη πιο βαθειά τη συγκεκριμένη σελίδα.

Τελικά, την ανακάλυψα με τα εξής βήματα:

Στη βασική σελίδα My Account πατάμε currency converter (στο πρώτο πινακάκι, δίπλα στο PayPal Balance)

Στη νέα σελίδα που ανοίγει, πατάμε το Back to my Profile (δεξιά από Manage Currencies)

Η νέα σελίδα είναι αυτή που υπήρχε παλιά στο Profile της αρχικής σελίδας και αντιγράφω από τον οδηγό

Στην τελευταία επιλογή My preapproved payments πατάμε Update και
-Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Set Available Funding Sources που βρίσκεται μέσα στο πινακάκι
-Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πατάμε Conversion Options που βρίσκεται δίπλα στον αριθμό της κάρτας σας και
-Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, επιλέγουμε το Bill me in the currency listed on the seller's invoice αντί του Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency που έχει by default.

ΥΓ

Τροποποίησα, αντίστοιχα, και τον οδηγό

Δημοσ.

Το ξερω θα με βρισετε παλι ελα ομως που εμενα η επιλογη "Set Available Funding Sources" δεν την εχει στη καρτελα "My personal info" αλλα στην καρτελα "My money" και μετα αν πατησω update στην επιλογη "My preapproved payments"

Τι να κανουμε εγω φταιω που στο δικο μου λογαριασμο ειναι αλλα νταλον τα μενου.

Αλλα και την επιλογη "Bill me in the currency listed on the seller's invoice."

Οταν κανω log in στο paypal απο οποιαδηποτε αγγελια ebay δεν μου βγαζει πουθενα τη δυνατοτητα να επιλεξω πως να γινει η μετατροπη νομισματος που αυτο ειναι και το ζητουμενο ετσι δεν ειναι.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι ολη αυτη η ανακατωσούρα, είναι εδω και δεν ειναι εδώ, ειναι εκει κλπ, αφου σε καθε συναλλαγή το βρίσκετε μπροστά σας και μπορειτε να το αλλάζετε κατα βούληση

Το εχει επισυνάψει λιγο πιο πανω ο @Poincareγρ

http://www.insomnia.gr/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/?p=53190422

Δημοσ.

εμένα επειδή υπάρχει ένα ποσό στο paypal balance επιλέγει να κάνει μετατροπή του paypal σε ευρώ, αν επιλέξω να πληρώσει από την κάρτα και όχι από το balance τότε μπορώ να δω το other conversion options

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι ολη αυτη η ανακατωσούρα, είναι εδω και δεν ειναι εδώ, ειναι εκει κλπ, αφου σε καθε συναλλαγή το βρίσκετε μπροστά σας και μπορειτε να το αλλάζετε κατα βούληση

Το εχει επισυνάψει λιγο πιο πανω ο @Poincareγρ

http://www.insomnia.gr/topic/191319-οδηγός-αγορών-για-ebay-2/?p=53190422

Μα ακριβως αυτο ειναι το θεμα μου.

Οτι σε εμενα πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει σε καθε συναλλαγη μου ωστε να μπορω να το αλλαξω αν υπηρχε τοτε ποιος ο λογος να σας ζαλιζω συνεχως με της κουλες ερωτησεις μου.

εμένα επειδή υπάρχει ένα ποσό στο paypal balance επιλέγει να κάνει μετατροπή του paypal σε ευρώ, αν επιλέξω να πληρώσει από την κάρτα και όχι από το balance τότε μπορώ να δω το other conversion options

Τωρα με σκαλωσες.

Δηλαδη με τη δευτερη επιλογη αν εχεις λεφτα μεσα στο paypal και θελεις να αγορασεις κατι δεν θα χρησιμοποιηθουν αυτα τα λεφτα αλλα θα παρει απο την καρτα?

Δημοσ.

Αυτο οφειλω να ομολογησω δεν το ηξερα.

Αρα θα πρεπει να κανω withdraw οτι εχω στο paypal στο λογαριασμο τραπεζης που εχω ενωσει με το paypal.

Δημοσ.

επειδή είναι περασμένη η ώρα κι εγώ μπορεί να λέω ασυναρτησίες, άσε να στο επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος πρώτα

Δημοσ.

Η πιο λογική εξήγηση.

Δημοσ.

Το χιλιορωταω γιατι στην ουσια δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανουν αυτες οι δυο επιλογες.

image.png

Αν θα πληρωνει απο το paypal ή απο την καρτα?

Δημοσ.

Αυτές οι επιλογές αφορούν την μετατροπή του συναλλάγματος όταν πληρώνεις μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού - σαφώς σε συμφέρει η 2η επιλογή όπως στην εικόνα.

Όταν όμως πληρώνεις από χρήματα που υπάρχουν στο PAYPAL BALANCE, δεν παρεμβάλλεται καμια τράπεζα οπότε δεν μπορείς να έχεις τους πιο ευνοϊκούς όρους μετατροπής συναλλάγματος που σου προσφέρει η τράπεζα. Τα λεφτά που έχεις στο PAYPAL BALANCE τα μετατρέπει το paypal όπως θέλει (δηλαδή πιασοκωλάδικα)

Δημοσ.

Έχω ανοίξει μια υπόθεση στο ebay και ο πωλητης μου εστειλε αυτη την απαντηση

Dear Customer, I just went paypal money back to you, because your case, paypal has frozen the funds your order, you need to close the complaint that we can give you a refund, if you close the complaint, paypal immediately lift your orders the freezing of funds, I will not deceive you any, because the complaint is affecting our account, we are more afraid of the negative feedback, so that you close the complaint, I immediately sent $62.64 refund to you, please believe me, I will fulfill my promise, if you follow-up receive the package, you then give me the money, I am willing to help you solve all the problems for the inconvenience, very sorry'

το paypal όταν συνδεθώ δεν μου λέει κάτι . :unsure:  πως αποσύρω την καταγγελία μου απο το paypal;

υπόψιν γνωρίζω ελάχιστα αγγλικα και κανω κουτσά στραβά την μετάφραση με το translate.google

Δημοσ.

Έχω ανοίξει μια υπόθεση στο ebay και ο πωλητης μου εστειλε αυτη την απαντηση

Dear Customer, I just went paypal money back to you, because your case, paypal has frozen the funds your order, you need to close the complaint that we can give you a refund, if you close the complaint, paypal immediately lift your orders the freezing of funds, I will not deceive you any, because the complaint is affecting our account, we are more afraid of the negative feedback, so that you close the complaint, I immediately sent $62.64 refund to you, please believe me, I will fulfill my promise, if you follow-up receive the package, you then give me the money, I am willing to help you solve all the problems for the inconvenience, very sorry'

το paypal όταν συνδεθώ δεν μου λέει κάτι . :unsure:  πως αποσύρω την καταγγελία μου απο το paypal;

υπόψιν γνωρίζω ελάχιστα αγγλικα και κανω κουτσά στραβά την μετάφραση με το translate.google

Τώρα επειδή λες πως τα αγγλικά σου δεν είναι τα καλύτερα, δεν ξέρω αν θα είναι μπέρδεμα αυτά που θα σου πω αλλά είναι η πιο σίγουρη λύση.

Πες του μέσω ebay ότι θα του στείλεις ένα invoice (αίτηση πληρωμής) από το paypal στο email του, ακριβώς για το ποσό που θα σου κάνει refund, και μόλις δεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου, τότε μόνο θα κλείσεις το case. (το οποίο case κλείνεις από το resolution center στο ebay, και όχι στο paypal)

Το να φτιάξεις ένα invoice στο site του paypal είναι αρκετά εύκολο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το email του πωλητή το οποίο φαίνεται στο ιστορικό αγορών σου.

Για να πάρεις και μία ιδέα, ένας διάλογος που είχα με έναν πωλητή που είχα το ίδιο πρόβλημα (από κάτω προς τα πάνω πάνε τα μηνύματα)

HwkC6NT.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...