makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αυτό που ανέβασες είναι όταν μπαίνεις στο paypal για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία πληρωμής, ενώ η εικόνα που ανέβασε ο Poincareγρ βγήκε από δοκιμαστική συναλλαγή που έκανε. Εάν θέλεις να αλλάξεις τη διαδικασία μετατροπής από το PayPal, ακολούθησε τα βήματα που θα διαβάσεις στο κεφάλαιο για το payPal στον οδηγό της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η φωτο ειναι οταν παω να αγορασω απο ebay και πατησω "buy it now" και μετα "continue" με παει στην οθονη που ειδες στη φωτο. Εν ολιγης εμενα πουθενα δεν μου εχει να διαλεξω με ποιον τροπο θα κανει την μετατροπη νομισματος. Αν μπορεις να βοηθησεις τοτε πες μου. Και ειστε απολυτα σιγουροι οτι αν διαλεξεις να κανει την μετατροπη νομισματος η τραπεζα κανεις την αγορα μεσω paypal και ΟΧΙ ΜΕΣΩ τραπεζης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ti θελεις να πεις Η φωτο ειναι οταν παω να αγορασω απο ebay και πατησω "buy it now" και μετα "continue" με παει στην οθονη που ειδες στη φωτο. Εν ολιγης εμενα πουθενα δεν μου εχει να διαλεξω με ποιον τροπο θα κανει την μετατροπη νομισματος. Αν μπορεις να βοηθησεις τοτε πες μου. Και ειστε απολυτα σιγουροι οτι αν διαλεξεις να κανει την μετατροπη νομισματος η τραπεζα κανεις την αγορα μεσω paypal και ΟΧΙ ΜΕΣΩ τραπεζης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ρωταω αν ειστε σιγουροι οτι διαλεγωντας να κανει τη μετατροπη νομισματος η τραπεζα και οχι το paypal αν αγοραζετε το οποιο προιον μεσω paypal ή μεσω τραπεζης χωρις paypal. εμενα γιατι οταν ειμαι σε αυτο το βημα ΔΕΝ μου βγαζει την δυνατοτητα επιλογης πως θα γινει η μετατροπη απο δολλαριο σε ευρω οπως βγαζει σε εσας? Εχω κανει κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πραγματικα δεν παει αλλο μιληστε τουλαχιστον με pm. 15 φορες το ιδιο πραγμα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η φωτο ειναι οταν παω να αγορασω απο ebay και πατησω "buy it now" και μετα "continue" με παει στην οθονη που ειδες στη φωτο. Εν ολιγης εμενα πουθενα δεν μου εχει να διαλεξω με ποιον τροπο θα κανει την μετατροπη νομισματος. Αν μπορεις να βοηθησεις τοτε πες μου. Και ειστε απολυτα σιγουροι οτι αν διαλεξεις να κανει την μετατροπη νομισματος η τραπεζα κανεις την αγορα μεσω paypal και ΟΧΙ ΜΕΣΩ τραπεζης? Η εικόνα που ανάρτησες εμφανίζεται σε κάθε περίπτωση αγοράς μέσω PayPal αμέσως μόλις δηλώσεις την αγορά και αντιστοιχεί στο βήμα εισόδου στο PayPal (γιαυτό γράφεις τον κωδικό σου) για να ολοκληρώσεις την αγορά. Το PayPal σου προσφέρει αφενός μια προστασία της κάρτας σου από να δίνεις τα στοιχεία της σε κάθε σου αγορά και, φυσικά, αφετέρου εγγύηση στις συναλλαγές σου με τους άγνωστους πωλητές που έχουν συμβληθεί μαζί του. Για τη διαδικασία αυτή παίρνει προμήθεια από τους πωλητές. Παράλληλα, παίρνει και τη διαφορά στην ισοτιμία των νομισμάτων, στην περίπτωση που αποφασίσεις να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ. Αλλιώς, θα χρεώσει στην κάρτα σου την αξία του αντικειμένου στο νόμισμα που το αγόρασες και όταν φτάσει η χρέωση στον οργανισμό (Visa/MasterCard) που έχει εκδώσει την κάρτα (ανεξάρτητα από την τράπεζα που την χορήγησε) θα γίνει η μετατροπή με βάση την ισιοτιμία του οργανισμού και θα χρεωθεί η κάρτα σου. Αν έχεις κάρτα από τράπεζα που χρεώνει και προμήθεια, η τράπεζα αυτή θα προσθέσει στη χρέωση και την προμήθειά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Η φωτο ειναι οταν παω να αγορασω απο ebay και πατησω "buy it now" και μετα "continue" με παει στην οθονη που ειδες στη φωτο. Εν ολιγης εμενα πουθενα δεν μου εχει να διαλεξω με ποιον τροπο θα κανει την μετατροπη νομισματος. Πρέπει να πατήσεις "log in", και μετά θα σου βγάλει αυτό που σου είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Και ομως ακομα και log in να πατησω ΔΕΝ μου βγαζει καθολου την επιλογη που εχει σε εσενα. Και ειστε απολυτα σιγουροι οτι και με αυτον τον τροπο αγοραζεις το προιον με το paypal και οχι απλα μεσω της τραπεζας και του λογαριασμου χωρις paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Και ειστε απολυτα σιγουροι οτι και με αυτον τον τροπο αγοραζεις το προιον με το paypal και οχι απλα μεσω της τραπεζας και του λογαριασμου χωρις paypal? ΝΑΙ!!!!!!!! Και για να σιγουρευτείς, αφού κάνεις την αγορά, μπορείς να μπεις στο προφίλ που έχεις στο παυπαλ και να δεις όλες τις αγορές που έχεις κάνει. (είτε έκανε την μετατροπή το παυπαλ, είτε η τράπεζα). Τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 φιλε JUST-GAMER Για να εισαι σιγουρος κανε αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστω πολυ αλλα στο δικο μου λογαριασμο paypal δεν μου βγαζει πουθενα το "Financial Information" και μετα οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να αλλαξω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λοιπον το εψαξα λιγο περισσοτερο και η επιλογη που λεγατε δεν ηταν εκει που λεγατε στο paypal αλλα εδω:My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> SubmitΑλλα παρολα αυτα ενω επελεξα το δευτερο με βαση τη φωτο που ανεβασε ο χρηστης οταν απο το ebay μου ζηταει να κανω log in στον paypal acc μου και κανω log in δεν μου βγαζει πουθενα αυτες τις δυο επιλογες σαν την φωτο του χρηστη ποιο πανω.Και Poincareγρ αν θες να βοηθησεις καλως αλλα το να γινεσε εριστικος με καποιον δεν πιστευω οτι ειναι σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λοιπον το εψαξα λιγο περισσοτερο και η επιλογη που λεγατε δεν ηταν εκει που λεγατε στο paypal αλλα εδω: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit Αλλα παρολα αυτα ενω επελεξα το δευτερο με βαση τη φωτο που ανεβασε ο χρηστης οταν απο το ebay μου ζηταει να κανω log in στον paypal acc μου και κανω log in δεν μου βγαζει πουθενα αυτες τις δυο επιλογες σαν την φωτο του χρηστη ποιο πανω. Και Poincareγρ αν θες να βοηθησεις καλως αλλα το να γινεσε εριστικος με καποιον δεν πιστευω οτι ειναι σωστο. τι εριστικος γινεται ο ανθρωπος μας εχεις τρελανει κυριολεκτικα, αστο οπως ειναι μην το αλλαζεις δεν παει αλλο αυτο το πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ε? Εγώ? πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα