Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω παραγγειλει απο usa 4-12 και 8-12 2items

Για το ενα μονο εχω αυτο

Status: Arrived Abroad

Your item arrived in GREECE at 8:30 AM on December 14, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Ειναι λογικη η καθθστερηση ?? τι μπορω να κανω ?? και αυτο ειναι η παραγγελια 8-12

για το αλλο δεν εχω track -trace

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για το ενα μονο εχω αυτο

Your item arrived in GREECE at 8:30 AM on December 14, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Ειναι λογικη η καθθστερηση ?? τι μπορω να κανω ?? και αυτο ειναι η παραγγελια 8-12

Μέγεθος, βάρος, τιμές και επικινδυνότητα για να κάνει στάση στο τελωνείο?

Χριστούγεννα είναι, και στα τελωνεία γίνεται της πόπης το προσκύνημα..

Για dispute είναι υπερβολικά νωρίς. Είμαστε στις 21-22 μέρες κι έχεις ακόμα τόσες. Επικοινώνησε με την πωλητή πρώτα.. Δώσε και λίγο ακόμα χρόνο στην υπόθεση, είναι Χριστούγεννα και ο φόρτος εργασίας είναι πολύ ανεβασμένος!

Για το ενα μονο εχω αυτο

Με τι υπηρεσια τo εστειλε? Αν ειναι με express mail η καθυστερηση που υπαρχει απο την εισοδο στην Ελλαδα και μετα,ειναι αδικαιολογητη. Συμφωνω με τον giankyr οτι ειναι νωρις ακομα για dispute. Οσο για το αλλο που δεν εχεις tracking nr, δε στο εχει στειλει ακομα ο πωλητης? η εστειλε το πακετο με απλο mail διχως tracking nr?

παιδια απο δερματινα το ebay τι λεει,βρηκα αυτοhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190184884729&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:US:1123¨

ελπιζω να ειναι δερμα απο αξιολογησεις αλλων λενε οτι ειναι ενταξει ακουω αποψεις?

Για τα λεφτα που εδωσες μια χαρα ειναι. Ελπιζω να το πηρες 1 νουμερο μεγαλυτερο απ οτι χρειαζεσαι,γιατι απ οτι φαινεται τα νουμερα δεν ανταποκρινονται στο πραγματικο μεγεθος

Μολις πριν λιγο μου ηρθε η μια ειδοποιηση για παραλαβη και ειναι αυτη με το track trace

και ενα email απο τα ΕΛΤΑ σε ερωτηση μου woooowww!!

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης το αντικείμενο σε ερώτηση έφτασε στις 17.12.2007 στην Υπηρεσία Εκτελωνισμού Δεμάτων Θεσσαλονίκης. Προφανώς τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στο Ταχυδρομικό Κατάστημα προορισμού του.

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.

Κέντρο Επικοινωνίας & Εξυπηρέτησης Πελατών

Hellenic Post Customer Service

Vilara 2 - 10188 Athens, Greece

Tel: +30 2103353777 - 800 11 82000

e-mail: [email protected]

περιμενω το αλλο χωρις track trace και δεν ξερω τι να κανω

του εστιειλα ερωτηση xmas ειναι οπως ειπατε θα περιμενω

Αντε να φυγει το 2007 να ησυχασω

Αλλο προβλημα-----

Αγορασα αυτο

http://cgi.ebay.ie/Sony-MSX-M4GST-4GB-Memory-Stick-PRO-Duo_W0QQitemZ220186750304QQihZ012QQcategoryZ111045QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Πολυ καλη τιμη σκεφτηκα και ολα οκ

αγορα μεσω Ebay πληρωμη αμεσα μεσω paypal

μετα απο 1/2 ωρα καποιος μου εστειλε αυτο και με εστειλε

http://reviews.ebay.com/FAKE-Sony-Memory-Stick-Pro-Duo-MagicGate-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001236041

αμεσως στελνω email to seller και του γραφω οτι εκανα λαθος και δεν θελω το προιον να μου κανει refund πριν το στειλει

Μετα απο 2 μερες μου απανταε οτι το εστειλε

Στο ebay που μου εστειλαν απαντηση μου ειπαν οτι αυτοι θα το κοιταξουν και οτι τωτρα μονο το paypal μπορει να κανει κατι

περειμεω απαντηση απο payapal απλα θα τον κυνηγησω ακομη ακι negative εαν μου βαλει

το feedbck toy seller ειναι οκ και ολοι λενε καλα λογια για τις μνημες????

Xρονια Πολλα σε ολους

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις πληρωσει για αγορα απο κινα μεσω ebay και ο πωλιτης σου ζηταει να αναλαβης το ρισκο να χαθει αυτο που θα σου στηλει τι κανεις ?

Η αγορα εγινε 26/12

Ευχαριστω

Xρονια Πολλα σε ολους

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις πληρωσει για αγορα απο κινα μεσω ebay και ο πωλιτης σου ζηταει να αναλαβης το ρισκο να χαθει αυτο που θα σου στηλει τι κανεις ?

Η αγορα εγινε 26/12

Ευχαριστω

σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να το αποδεκτεις εκτος και αν ειναι μικροποσο,ποιος σε βεβαιωνει αν ειναι αντικειμενο αξιας οτι θα το στειλει ,πες του να σου δωσει tracking code αλλιως κατι ειναι υποπτο:shock:

σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να το αποδεκτεις εκτος και αν ειναι μικροποσο,ποιος σε βεβαιωνει αν ειναι αντικειμενο αξιας οτι θα το στειλει ,πες του να σου δωσει tracking code αλλιως κατι ειναι υποπτο:shock:

ναι ειναι μικροποσο συνολο 7ευρω

επισης αναφερει οτι σε αλλες του συναλαγες με Ελλαδα ειχει προβλημα

μαλον θελει να το αποφηγει

ναι ειναι μικροποσο συνολο 7ευρω

επισης αναφερει οτι σε αλλες του συναλαγες με Ελλαδα ειχει προβλημα

μαλον θελει να το αποφηγει

επειδη και εγω παιρνω σε μικροποσο τετοια αντικειμενα ανασφαλιστα ισως να τον εμπιστευθεις ,θα ερθει στο σπιτι σου το αντικειμενο,τουλαχιστο σε εμενα σε 3 περιπτωσεις που πηρα κατι απο τετοιες μεριες ηρθε κανονικα

επειδη και εγω παιρνω σε μικροποσο τετοια αντικειμενα ανασφαλιστα ισως να τον εμπιστευθεις ,θα ερθει στο σπιτι σου το αντικειμενο,τουλαχιστο σε εμενα σε 3 περιπτωσεις που πηρα κατι απο τετοιες μεριες ηρθε κανονικα

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...