Poincareγρ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εκ πείρας σε επιβεβαιώνω. Αλλά γιατί δεν δουλεύουν;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Είναι θέμα συμβατότητας, Σπάνια θα βρεις μνήμες "High Density" που να λειτουργούν σε ιντελ συστήματα. αλλα και να βρεις καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε επώνυμη. συγνώμη δικιά μου παράληψη, τις micro sd κάρτες εννοώ. Δεν γνωρίζω κάτι για τις κινέζικες Micro SD. Μια φορά που χρειάστηκα μια των 32GB είδα πως είχε 2ευρώ διαφορά η πιο φτηνή από την επώνυμη, έτσι προτίμησα την επώνυμη 1
Federacion Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εκ πείρας σε επιβεβαιώνω. Αλλά γιατί δεν δουλεύουν;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Είναι θέμα συμβατότητας, Σπάνια θα βρεις μνήμες "High Density" που να λειτουργούν σε ιντελ συστήματα. αλλα και να βρεις καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε επώνυμη. συγνώμη δικιά μου παράληψη, τις micro sd κάρτες εννοώ. Δεν γνωρίζω κάτι για τις κινέζικες Micro SD.Μια φορά που χρειάστηκα μια των 32GB είδα πως είχε 2ευρώ διαφορά η πιο φτηνή από την επώνυμη, έτσι προτίμησα την επώνυμη Έχω to σύστημα της υπογραφής δηλαδή amd οπότε δεν είναι αυτό. Δεν δουλεύουν ούτε σε μένα.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 To θεμα παντως δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λετε, ανοιξτε ενα αλλο και πείτε τα
mkdisgreek Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Στις ποσες μερες απο την αγορα ανοιξες dispute? Μέτα απο 20 ημέρες είχα ανοίξει. Τον έστελνα μηνύματα και δεν απαντούσε και αγχώθηκα να μην χάσω τα λεφτά μου.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέτα απο 20 ημέρες είχα ανοίξει. Τον έστελνα μηνύματα και δεν απαντούσε και αγχώθηκα να μην χάσω τα λεφτά μου. Κακώς φιλε μου, οι αγορες θελουν υπομονή για αυτο το παυπαλ σου δινει 45 μερες δεν ειναι τυχαίο. Τωρα αστα οπως ειναι, την επομενη φορά, απαντάνε δεν απαντάνε, μετα τις 40 μερες κανεις κίνηση 1
George! Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν παραλάβουμε ελαττωματικό ή χαλασμένο προϊόν από το ebay και το κόστος επιστροφής είναι μεγαλύτερο από το κόστος του προϊόντος τι κάνουμε; μας καλύπτει με κάποιο τρόπο το ebay ή το PayPal;
F R A N K Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα ebook reader από το ebay uk αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί δεν έχω παραγγείλει ξανά. Έχω ήδη βγάλει προπληρωμένη κάρτα , θα δημιουργήσω λογαριασμό στο paypal και στο ebay. Βρήκα αυτά τα δύο reader: http://www.ebay.co.uk/itm/NOOK-Simple-Touch-Barnes-Noble-E-reader-2GB-Wi-Fi-New-Black-6-Inch-/151287554752?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item233970e2c0 http://www.ebay.co.uk/itm/NOOK-Simple-Touch-GlowLight-Illuminating-Light-E-reader-Wi-Fi-/380715915701?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item58a46fd9b5 που είναι από τον ίδιο πωλητή λογικά είναι κατάστημα , αλλά δεν κατάλαβα τι είναι το ebay Premium Service και ο τρόπος αποστολής Free P&P και Royal Mail International Signed.
gavros10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^ Ειναι πιστοποιημενος πωλητης του ebay, με καλες κριτικες αρα εμπιστος. Το P&P ειναι postage & packaging και ειναι δωρεαν (για το πρωτο ebook reader, στο δευτερο ειναι 8 λιρες) 1
F R A N K Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^ Ειναι πιστοποιημενος πωλητης του ebay, με καλες κριτικες αρα εμπιστος. Το P&P ειναι postage & packaging και ειναι δωρεαν (για το πρωτο ebook reader, στο δευτερο ειναι 8 λιρες) Ευχαριστώ για την απάντηση. Πως γίνεται όμως η αποστολή όταν είναι Free P&P με απλό ταχυδρομείο ή θα είναι συστημένο;
Gunix Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω αγοράσει ένα προϊόν από το ebay και θα ήθελα να ρωτήσω. Πως μπορώ να εντοπίσω το αντικείμενο μου που ακριβώς βρήσκετε? Όπως πχ στην σελίδα της ΕΛΤΑ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω αγοράσει ένα προϊόν από το ebay και θα ήθελα να ρωτήσω. Πως μπορώ να εντοπίσω το αντικείμενο μου που ακριβώς βρήσκετε? Όπως πχ στην σελίδα της ΕΛΤΑ. Εχεις αριθμό αποστολής (tracking number)
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ωραια και που ειναι το πρόβλημα, δεν σου βγαζει αποτέλεσμα Αν εχεις προβλημα γραψε εδω το νουμερο να σου πουμε.
john654321 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Το eBay μου έστειλε μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω τα fees απο τις πωλήσεις που έχω κάνει και όταν πατάω one-time payment και στην συνέχεια pay(μέσω PayPal), μoυ εμφανίζει το εξής μήνυμα:"Sorry, we only support USD,EUR currency for one time PayPal payment." Καμιά ιδέα; Πως θα πληρώσω εντέλει το eBay; Τα ιδια και σε μενα μια βοηθεια βρε παιδια...
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εκανα μια αγορά απο ebay με μεταφορικά USPS first class και ο πωλητής μου λέει οτι δεν δίνει tracking number η USPS με first class! Ισχύει κάτι τέτοιο; Το πακετό είναι 2 ζευγάρια παπούτσια στα κουτιά τους. Ισως λόγο όγκου; Τι να του πώ του τύπου; να περιμένω το δέμα στα τυφλά; το θέμα είναι οτι το πλήρωσα χθές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα