leather1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 119.99$ είναι , γιατί ρώτησα τον πωλητή και μου είπε πως θα πληρώσω και στο τελωνείο ελλάδος αλλά τελικά δεν πληρώνω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αναφερόμουν στην αξία αλλά στα μεταφορικά και στα έξοδα εκτελωνισμού που έχεις γράψει λάθος στο προηγούμενο post. Ναι, δεν φαίνεται να πληρώνεις άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leather1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αναφερόμουν στην αξία αλλά στα μεταφορικά και στα έξοδα εκτελωνισμού που έχεις γράψει λάθος στο προηγούμενο post. Ναι, δεν φαίνεται να πληρώνεις άλλα. ok, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δύο search βοήθειες θα ήθελα: α. Ψάχνω απλά καλώδια SATA. Που συνδέουν SATA σκληρό δίσκο σε μητρική. Αυτό που θέλω είναι να είναι χρωματιστά. Βρίσκω, αλλά είναι πολύ ακριβά. π.χ. ένα μπλε βρήκα κάπου 3-4 ευρώ!! Κάπου είδα σε κάποιο google search εδω στην Ελλάδα χρωματιστά με 0.69 ευρώ, αλλά δεν κράτησα τη σελίδα-κατάστημα. Αλλά, ακόμη και αν το είχα κρατήσει, θα ήθελα να βρω φθηνά καί στο eBay. Δε μπορεί. Κάπου θα υπάρχουν και στο eBay (UK). Και, πιστευώ, με το τσουβάλι, μάλιστα. Εκεί, από Κίνα μεριά, πρέπει να έχουν πολλά και φθηνά. Δεν τα καταφέρνω να έχω αποτελέσματα που θέλω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; β. Ψάχνω για flash drive (οποιουδήποτε μεγέθους, π.χ. 4-8-16-32 GB), αλλά να έχει διακόπτη κλειδώματος. Όχι encrypted. Έχω ψάξει πολύ, χωρίς αποτέλεσμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε καί σε αυτό το search; Ευχαριστώ γιά το χρόνο σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πώς γίνεται ο ίδιος πωλητής να στέλνει ένα προϊον Ελλάδα, και ο ίδιος ένα άλλο να μην το στέλνει; Πρόκειται γιά δύο πολύ κοντινά προϊόντα. Σχεδόν ίδια. Μπαταρίες AA και AAA. Τις AA τις στέλνει. Τις AAA δεν τις στέλνει. Θα τρελαθούμε; seller:directsales-hk 16 AA 3000mAh NiMH Recycle Rechargeable Battery BLUE (στέλνει) 20 AAA 1800mAH 1.2V Rechargeable Battery digital purple (δεν στέλνει) Τί γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πώς γίνεται ο ίδιος πωλητής να στέλνει ένα προϊον Ελλάδα, και ο ίδιος ένα άλλο να μην το στέλνει; Πρόκειται γιά δύο πολύ κοντινά προϊόντα. Σχεδόν ίδια. Μπαταρίες AA και AAA. Τις AA τις στέλνει. Τις AAA δεν τις στέλνει. Θα τρελαθούμε; seller:directsales-hk 16 AA 3000mAh NiMH Recycle Rechargeable Battery BLUE (στέλνει) 20 AAA 1800mAH 1.2V Rechargeable Battery digital purple (δεν στέλνει) Τί γίνεται; Τι εννοεις, δεν υπάρχει καποιος νομος που να λεει "αφου στελνεις αυτο θα στείλεις και το αλλο", το ενα θελει να το στειλει το αλλο οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Νίκο, δεν τα έβαλα ούτε με τον πωλητή ούτε με κάποιο νόμο. Απλά μου έκανε εντύπωση. Εγώ, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να να φέρω καί τα δύο προϊόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argo21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα.Θα μπω κατευθειαν στο ψητο καθως το θεμα μου εινια αρκετα σοβαρο.Αγορασα πριν 20 μερες υπολογιστη αξιας 550$ (συν 150$ τελωνειο συν 40$ μεταφορικα).ΟΛΑ αυτα πληρωθηκαν μεσω paypal απο την αρχη. Η αγορα εγινε απο καταστημα με 14 days refund service.To μηχανημα εν τελει ειναι ελλατωματικο και θελω να το επιστρεψω αμερικη.Ο πωλητης αφου του εστειλα βιντεο με τον σειριακο αριθμο και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι θετικοτατος στο να το επιστρεψω πισω (με δικη μου χρεωση) και θα μου κανει refund.ΟΜΩΣ οταν τον ρωτησα αν ειναι απαραιτητο να ανοιξω case στο resolution center του ebay μου ειπε οχι, καθως με εξουσιοδοτει το ιδιο το καταστημα να κανω την επιστροφη. Και εδω μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.-Υπαρχει περιπτωση να στειλω εγω το μηχανημα και να μην παρω ποτε refund? -Επιστρεφεται μονο το κοστος του υπολογιστη ή επιστρεφονται και το κοστος τελωνειου και τα μεταφορικα Αμερικης-Ελλαδος?-Πρεπει να ανοιξω οπωσδηποτε θεμα στο resolution center ή καλυπτομαι ετσι κι αλλιως απο το ebay σε περιπτωση που γινει καποια στραβη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα. Θα μπω κατευθειαν στο ψητο καθως το θεμα μου εινια αρκετα σοβαρο. Αγορασα πριν 20 μερες υπολογιστη αξιας 550$ (συν 150$ τελωνειο συν 40$ μεταφορικα). ΟΛΑ αυτα πληρωθηκαν μεσω paypal απο την αρχη. Η αγορα εγινε απο καταστημα με 14 days refund service. To μηχανημα εν τελει ειναι ελλατωματικο και θελω να το επιστρεψω αμερικη. Ο πωλητης αφου του εστειλα βιντεο με τον σειριακο αριθμο και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι θετικοτατος στο να το επιστρεψω πισω (με δικη μου χρεωση) και θα μου κανει refund. ΟΜΩΣ οταν τον ρωτησα αν ειναι απαραιτητο να ανοιξω case στο resolution center του ebay μου ειπε οχι, καθως με εξουσιοδοτει το ιδιο το καταστημα να κανω την επιστροφη. Και εδω μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια. -Υπαρχει περιπτωση να στειλω εγω το μηχανημα και να μην παρω ποτε refund? -Επιστρεφεται μονο το κοστος του υπολογιστη ή επιστρεφονται και το κοστος τελωνειου και τα μεταφορικα Αμερικης-Ελλαδος? -Πρεπει να ανοιξω οπωσδηποτε θεμα στο resolution center ή καλυπτομαι ετσι κι αλλιως απο το ebay σε περιπτωση που γινει καποια στραβη? Θα ανοίξεις case στο παυπαλ και εκει θα δηλώσεις οτι το επέστρεψες μαζι με το tracking number. Αυτη ειναι η διαδικασία για να πάρεις πισω τα χρήματα σου Η επιστροφη χρηματων αφορα το συνολο του ποσού που πληρωσες μεσω παυπαλ οταν το αγορασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speed_fire08 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια. Τα βηματα ως τωρα δηλαδη, εχουν ως εξης.1) Επιστροφη συστημενου δεματος2) Ανοιγμα case στο paypal3) Περνω τα λεφτα μου πισω.Δεν χρειαζεται δηλαδη να εχω περετερω επαφη με τον πωλητη. Τα λεφτα μου τα επιστρεφει το paypal κ οχι ο ιδιος ο πωλητης.Επιπλεον χρονικα πρωτα φτανει το δεμα αμερικη για ελεγχο και μετα γινεται το refund? Η με το που φυγει απο Ελλαδα μου μπαινουν τα χρηματα? *απαντω απο ετερο προφιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Στο eBay στην λίστα με τα Purchases, τα προϊόντα που αγόρασα απο έναν πωλητή δεν έχουν την φωτογραφία που είχαν, ούτε και το όνομα που είχαν. Απο κάτω γράφει "This listing was removed by eBay...". Επίσης στο λογαριασμό του πωλητή γράφει "No longer a registered user". Το θέμα είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να ανησυχώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Στο eBay στην λίστα με τα Purchases, τα προϊόντα που αγόρασα απο έναν πωλητή δεν έχουν την φωτογραφία που είχαν, ούτε και το όνομα που είχαν. Απο κάτω γράφει "This listing was removed by eBay...". Επίσης στο λογαριασμό του πωλητή γράφει "No longer a registered user". Το θέμα είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Πρέπει να ανησυχώ; Εφαγε βαν. Ανοιξε αμεσα case, για να παρεις σειρα στις επιστροφές, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, το Σάββατο έκανα μία αγορά από e-bay (2.90 $) από πωλητή με πολύ καλό feedback αλλά στην περίπτωσή μου δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Ενώ λέει ότι ταχυδρομεί τα δέματα σε 1 (μαξ 2) εργάσιμες, πάμε στην 3η και ο τύπος είναι άφαντος ενώ και μήνυμα που του έστειλα δεν απάντησε από το πρωί.. Επίσης δεν έχει αφήσει και feedback και το e-bay δίπλα στην παραγγελία μου έχει μία επιλογή "cancel item". Μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς δουλεύει αυτή η επιλογή και αν με συμφέρει αυτό ή να περιμένω 2 μέρες ακόμα και να ανοίξω case στο paypal? Για το αντικείμενο δεν με ενδιαφέρει και τόσο, επομένως, θέλω την πιο άμεση λύση για να τελειώνω... (Εννοείται πως από το Σάββατο πάτησα και το commit to buy και αμέσως μετά έκανα την πληρωμή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, το Σάββατο έκανα μία αγορά από e-bay (2.90 $) από πωλητή με πολύ καλό feedback αλλά στην περίπτωσή μου δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. Ενώ λέει ότι ταχυδρομεί τα δέματα σε 1 (μαξ 2) εργάσιμες, πάμε στην 3η και ο τύπος είναι άφαντος ενώ και μήνυμα που του έστειλα δεν απάντησε από το πρωί.. Επίσης δεν έχει αφήσει και feedback και το e-bay δίπλα στην παραγγελία μου έχει μία επιλογή "cancel item". Μπορεί κάποιος να μου πει πως ακριβώς δουλεύει αυτή η επιλογή και αν με συμφέρει αυτό ή να περιμένω 2 μέρες ακόμα και να ανοίξω case στο paypal? Για το αντικείμενο δεν με ενδιαφέρει και τόσο, επομένως, θέλω την πιο άμεση λύση για να τελειώνω... (Εννοείται πως από το Σάββατο πάτησα και το commit to buy και αμέσως μετά έκανα την πληρωμή) Case στο παυπαλ θα ανοίξεις στις 40 ημερες, πολλοι πωλητες δεν ενημερώνουν για τις αποστολές, υπομονή λοιπόν !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Case στο παυπαλ θα ανοίξεις στις 40 ημερες, πολλοι πωλητες δεν ενημερώνουν για τις αποστολές, υπομονή λοιπόν !!! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να μην με ενημερώσουν ότι έγινε dispatch αλλά αυτός δε απαντάει και στα μηνύματα.. Το case στο paypal θα το άνοιγα στις 5 εργάσιμες γιατί ο πωλητής έχει ήδη παραβεί τους όρους της συναλλαγής (λέει μαξ 2 εργάσιμες για αποστολή) και δεν μπορώ να περιμένω 40 μέρες ενώ αυτός έχει τσιμπήσει τα χρήματα (δεν είναι για το ποσό αλλά για το γαμώτο). Εκτός και αν χρησιμοποιήσω την επιλογή που έχει το e-bay "resolve problem". Αυτό με συνδέει με τον πωλητή για να βρούμε μία λύση ή αναλαμβάνει το e-bay να λύσει το θέμα (σαν τα cases στο paypal ένα πράγμα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα