Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για eBay! #2

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα  παιδια μια απορία....

Πούλησα ενα αντικειμενο (σε Αγγλία) στην τιμή των 80€.

Είχα και  για ταχυδρομικά έξοδα 20 €.

Πήρα λοιπόν μέσω paypal 100 € ...και  έστειλα το πακέτο.

Ο αγοραστής όμως δεν ικανοποιήθηκε με την ποιότητα του αντικειμένου και μου το στέλνει πίσω.

Είχα σημιωμένο στο return policy ότι τα έξοδα επιστροφής είναι του αγοραστή.Τα πλήρωσε λοιπόν και μου το έστειλε. οκ ως εδω.

Εγω τώρα πρέπει να κάνω refund.

Τι πρέπει να του δώσω πίσω?

80€      ή        80€+20 € = 100 €   ???????

Αυτο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυστυχώς αυτη ειναι η πολιτική του εβαυ, άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς από την στιγμη που απαιτούνται μεταφορικά.

Έχω μία απορία για τις παραδόσεις από παραγγελιών από ebay

Έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από ebay και ολα τους στο order details έχουν ως shipping τα παρακάτω:

Standard Int'l Shipping

Standard International Flat Rate Postage

Θέλω να ρωτήσω αν τα παραπάνω είναι για αποστολή μέσω ταχυδρομείου και αν θα τα παραλάβω από τα ΕΛΤΑ...

Επίσης,θα τα φέρουν στο σπίτι μου ή θα τα παραλάβω από κάποιο υποκατάστημα ΕΛΤΑ;

Και αν τα φέρουν σπιτι μου και δεν με βρούν τι γίνεται; (Το λέω επειδή η πολυκατοικία στην οποία είμαι ειναι ΠΟΛΥ ιδιότροπη!!! )

Αυτά για αρχή!

ΥΓ-Σχόλιο: οι χρόνοι παράδοσης για αντικείμενα από Κίνα είναι ελεεινά μεγάλοι ( 15-30 μέρες )

Ναι έρχονται με ελτα.

Αν ειναι μεγαλο δεμα ή εστω μικρο αλλά φουσκωτο ΛΟΓΙΚΑ σου αφηνουν ειδοποιηση για να πας να παραλαβεις με τη ταυτοτητα σου.

Και λέω λογικά, γιατι εχω διαβασει ουκ ολίγα για τα ελτα μερικών περιοχων, αν και προσωπικά δεν ειχα ποτέ ιδαιτερο θέμα με το καταστημα της περιοχής μου.

ΥΓ.Λίγο το 20ημερο;;; Ακου περιπτωση: Παρήγγειλα 24/11 κάτι απο κίνα, εγινε την επομενη shipped και εγω το παρέλαβα 10/1!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή τα μικροδέματα τα αφήνουν σπίτι μου;

Το λέω επειδή η πολυκατοικία μου είναι μια ιδιότροπη περίπτωση και το εννοώ!!!

Όσο για τον 1,5 μήνα για την παράδοση,ντάξει...μην σου τύχει και περαστικά! Φαντάζομαι και το feedback είναι ανάλογο!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δηλαδή τα μικροδέματα τα αφήνουν σπίτι μου;

Το λέω επειδή η πολυκατοικία μου είναι μια ιδιότροπη περίπτωση και το εννοώ!!!

Όσο για τον 1,5 μήνα για την παράδοση,ντάξει...μην σου τύχει και περαστικά! Φαντάζομαι και το feedback είναι ανάλογο!

Ναι, πχ ειχα παραγγείλει προστατευτικες μεμβρανες για το κινητο και τις αφησαν στο κουτί του γραμματοκιβωτίου.Δλδ μικρά πραματακια που ειναι σα γράμμα, στα αφήνουν.

Ενω πχ μια θήκη για το κινητό, αφησαν ειδοποιηση να παω παω να τη πάρω.

Ε κοιτα, δεν ειμαι εμπειρη πολύ στο θεμα του ebay αλλά απο τα 10 που εχω παραγγείλει μονο 1 ειχε θέμα με τη μερα παράλαβης απο μενα.

Και οχι, του αφησα άριστο feedback γιατι πολύ απλά ήταν και ημερες χριστουγεννων, πρωτοχρονιας κλπ ενδιαμεσα οπότε δεν εφταιξε ο ανθρωπος που αργησε. Βεβαια, ειχα ανοιξει case για καλου- κακου....

Ωχ,δεν με βλεπω καλα!

Τα περισσότερα είναι μικροπράγματα (δαχτυλίδια,ρολόγια,θήκη για το κινητό μου κλπ)

Το θέμα είναι πως τα θυροτηλέφωνα δεν λειτουργούν επειδή δεν υπάρχει κοινόχρηστο ρέυμα!

Η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας είναι μονίμως ανοιχτή και τα γραμματοκιβώτια δεν είναι κλειδωμένα και είναι μονίμως ξεκλείδωτα!!

Σου λέω για περιπτωσάρα...!!

Τέλως πάντων,θα δείξει...

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια!!

Ε τι αγχωνεσαι καλέ;

Ειδοποιηση στο γραμματοκιβώτιο θα σου αφήνουν για τέτοια πράματα. Με αυτή και με τη ταυτότητα θα παρεις το δεμα απο τα ελτα.  

ΥΓ.Λίγο το 20ημερο;;; Ακου περιπτωση: Παρήγγειλα 24/11 κάτι απο κίνα, εγινε την επομενη shipped και εγω το παρέλαβα 10/1!!!

Για μένα αυτό είναι ο κανόνας. Το να έρθει πλέον κάτι στις 30 μέρες είναι εξαίρεση. 40 το λιγότερο.

• Like 1

Για μένα αυτό είναι ο κανόνας. Το να έρθει πλέον κάτι στις 30 μέρες είναι εξαίρεση. 40 το λιγότερο.

Τα περισσότερα γυρω στο μήνα ειναι. Αν και χθες μου ηρθε κάτι που ειχα παραγγείλει 1 του μήνα. Δλδ 17 μέρες μονο. ΟΥΑΟΥΥΥ! :P Θα τον ξαναπροτιμησω τον τύπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...